LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 rush ayıp etmişin ama biraz ya olmaz ki böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu arada anti-galatasaray.com bombaymıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kimse cevap vermez diye umuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 numberten o site kaç senedir var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 canım benim. yazık zaten sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şu futbol bölümündeki barzolardan(başka tanım bulamadım ağır kaçıodu) kurtulsak iyi olucak galiba.. ne kadar boş adam var ya.sora laf edince de bıdıbıdıbıdı yaparsınız.çirkef dersiniz normal topiclere bile saçma sapan şeyler yazıosunuz [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:30 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Banlanmıyacaksa savaş alanına dönecek gene futbol bölümü... geldiği yere geri göndersek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o değil de.. şikayetler geçersizmiş. sözde "cincon" yazmak bile yasaktı.. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 galatasaraylılar burda kobe,ihtiyacı olana yazıyoruz sadece senin gibi her başlıkta holiganlık yapıp sağa sola laf atıp ortalığı kızdırmakla mı barınılıyor burda? *bu arada şikayetler niye geçersizmiş?hoş ben şikayet etmedim de edicem,bu adamın şu başlığa attığı tüm postlar provoke edici,tahrik edici.yasak değil mi bu?adam kaç kere gitti geldi bilmiyorum da hala aynı kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 karşısındakine saygısı olmayanın, kendisinede saygısı olmaz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 nocom futbol bölümde sende azıcık tahrik ediyorsun insanları sen konuşma istersen neden 1 hafta ban yediğini hatırla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 quote yaptığım mesaj neden şikayet ediliyor çözebilmiş değilim. hala aramızda bu denli ezik olan arkadaşlar var demek ki. şu konu üzerinde yapılmış en güzel mesajdı bence o quote. en azından benim algıladığım yönde gerçekten öyleydi ve söylenebilecek tek şeydi. neyse buradan yönetime saygılarımı sevgilerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kimin postuna karşılıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 evetmi dicekti sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 "vay ibne" yazmıştı bir arkadaş ben de baya gülmüştüm huun'du sanırım. hep savunduğum küfür olayını abartıyorsunuz konusu burada işte. böyle zararsız bir küfür bence küfür olmamalı. kimsenin kimseye ibne dediği yok çünkü. yani ben burada bir arkadaşım için vay ibne diyebilmeliyim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Galatasaray her ilgilendiği adamı almakla mı yükümlü, topici başlatan arkadaşın geçmişten gelen Galatasaray'la ilgili bir yarası var herhalde. said: yani ben burada bir arkadaşım için vay ibne diyebilmeliyim mesela. Aslında aynen dediğin gibi olmalı ama burası halka açık bir forum kimin arkadaş olduğu kimin olmadığı ayrıt edilemeyebilir senin "vay ibne" dediğin arkadaşına yarın öbür gün başka biri madem böyle söyleniyor diye düşünüp hakaret edebilir veya sen arkadaşınla kavga ettin ciddi hakaret ediyorsun o zaman moderasyon işin içinden çıkamaz bu espri mi ciddi mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Baptista hanginizin arkadasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 wissy konuyu çarpıtmaya çalışma. ben baptista'ya ibne diyen kişinin arkadaşlık samimiyetinden faydalandığı ile ilgili hiç bir şey söylemedim bu birincisi, ikincisi de kendi şahsi fikrim neyse onu söyledim. yani atıyorum benim burada eski arkadaşlarım var ve birşey olduğunda "vay ibne" derim. kendisi de tepki göstermez zaten. ha zaten kimse kimseyle enseye tokat göte parmak gitmiyor bu forumlarda o yüzden pek sorun yaşanmaz ama bunu uygun görmüşler eyvallah diyerek geçiyoruz. kural kuraldır sonuçta. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:15 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: nocom futbol bölümde sende azıcık tahrik ediyorsun insanları sen konuşma istersen neden 1 hafta ban yediğini hatırla :) karşımdakine olan saygımdan dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 rush 1 hafta sonra [email protected] a mail atarsan banin acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 O değilde şimdi bapistayla samimimi 3-5 pozumu koysam buraya aklınız gider di mi? :P Neyse, yöneticiler öyle takdir etmiş; espri niyetine yazmıştık ama üzülme mumu ben sana daha başka espriler de hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar