Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi. İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği ''flaş transferin'' yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti. Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, ''Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum'' dedi. Öte yandan İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve bunu elde etmek için sadece anayasal yemin etmesi gereken Baptista'nın AB statüsünde oyuncu olacağını hatırlatan AS, Brezilyalı futbolcunun gerek yeni statüsünden, gerekse Amerika Kupası'nda sergilediği futboldan dolayı bonservis bedelinin Real Madrid tarafından 20 milyon Avro'ya yükseltildiğini kaydetti. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=29325&cat=170&dt=2007/07/17 posterini alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eheh Rush hırslı gördüm ben seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Hadi hep beraber gazete sayfalarını tarayıp bulduğumuz her haberi başlık yapalım. Eh, alacağımız adam 34 değil 25 yaşında aktif milli takım futbolunu sürdüren oyuncu olunca almak 10 kat daha zor oluyor tabii, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 uhehe hiyar dedi diye okudum :). zaten baptista nın gelceğini sanmıyordum morientes den ümitliydim ama onuda gs yönetimi yalanladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Boş hayaller peşinden koştuğunuzu göstermek için yazdim.Lincolnün kaçışı yakındır.Kapuska gibi birini alir transferi kaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Hahah oldu, Adriano boş hayal değildi çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Rush üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:18 [ özel msj ] Boş hayaller peşinden koştuğunuzu göstermek için yazdim.Lincolnün kaçışı yakındırabi bismillah durun bi neden kaçsın seve seve ödemek zorundalar parasını o yüzden kaçamaz bide baptista adriano ronaldo gelmez abi bırakmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Çekememezlikte ancak bukadar belli edilir. Var bi karın ağrısı Rush' ın.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi de bunlar türedi,hehe gazetede,internette cıkan haberleri kopyalayıp,altına herhangi bir yorum yazmadan sadece sataşma amaçlı bi laf yazıp sonra da uzaktan başlattığı yangını izleyenler.arada yangın sönücek gibi olunca da gelir alevi körükleyip geri çekilirler neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Cavanagh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Gs nin alabilceğini gerçekten düşünüyo muydunuz yoksa ? Yetemez gs o kadar.Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 baptistayla hiç ilgilenmedikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Fener alacagını nasıl düşünmüyorsam Galatasaray'ın da alacağını düşünmüyordum . Ama konu bu değil ki Rush ın açtığı gibi topic'ler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hırs yapmış çocukcağız. dip not:fernando morientes olmazsa andre lima gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 rush, efendi gibi konuşmasını beceremiyosan hiç konuşma direk provoke edici şekilde yazıyorsun,ben de rahatsız oluyorum ve söyledim bunu... hala devam ediyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya nereye geliyokime geliyo hangi parayla geliyor? tuttuğun takimin durumunun farkinda degilmisin?Lincolnü neliklerle aldin nasil ödüceksin o paralari? Canaydin ölü gibi neden dolaşıyo saniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 O kadar ban yedikten sonra hala akıllanmamış lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben de şimdi imzaya baktım,meğer kobe'ymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kobe mi, ben de diyorum nerden çıktı bu. Tamam anlaşıldı. Bi an ciddiye alıp ciddi ciddi cevap verecektim az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 werewolf sölemese haberimiz olmicak,dikkat bile etmemiştim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 rush sana burdan bi guzel saydirirdimda sen anlamissindir zaten icimden gecenleri yuzune daha cok vurmaya gerek yok hadi allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 GIEF BAPTISTA PLX... [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:25 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 asd kobe is back!!11 [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:44 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar