eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bos oyla hiç oyun bir farkı varmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 istesem bile yaş tutmaz zaten şuan aday olabilmem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Verebilseyim CHP'ye ya da mhp'ye verebilirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi chp ya da mhp nedemek ya. ikisi çok farklı şeyler..sağ sol u bıraktım ciddi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 chp yada mhp saçma olmuş dağlar var arada. Dünyaya tek bir cevap yeter tek başına mhp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Şu zamana kadar kesinlikle GP diyodum ama oyların birleşmesi kanaatindeyim.O yuzden CHP sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu arada arkadaslar kara listeyi kim yapiyo hane ilerde lazim olur kimleri irana kimleri rusyaya yollucaz bilelim politik tartisma oldumu ucu acik kaliyo irna git diyip bileti felanda ayarlamak laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yap abi listeyi rusya kısmına yaz beni İPye vercem sırf bu posttan sora:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: bos oyla hiç oyun bir farkı varmı ki?boş oy atarsan bütün partilerin yüzdesini düşürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 CHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Tüm partilerin yüzdesini düşürürsün ama sonuçta barajı aşanların işine yariyor. Geçen secimde AKP'nin işine hayvan gibi yaradı bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Seçim sonunda bütün boş oylar seçimi kazanan partiye atılmış gibi değerlendiriliyor diye biliyorum. Bu da o partinin meclisteki sandalye sayısını yükseltir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 son günün kamuoyu yoklamalarına göre barajı geçebilecek hangi parti varsa ona atacağım. ne kadar parti girerse akp'nin oyu o kadar düşecek, benim istediğim de bu. hiçbirinin birbirinden farkı yok belki ama akp'de şeriat tehlikesi var. ayrıca boş oy veren arkadaşlara selam ederim, çok gereksiz bir şey yapıyorsunuz. hiç zahmet edip gitmeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 GP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 işci partisi ne atardım asker olmasaydım .. kahrolsun abd : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ıyı ıyı cogunluk chp'ye verıyor, gonul rahatlıgıyla GP'ye verebılırım. MAZOT DA AZOT DA 1 YTL OLACAK. IBRAHIM TATLISES ATILLA KOC'A "MINI HA" DIYECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 CHP Baskın Oran veya Ufuk Uras'a verirken, Baskın Oran'ın DTP ile kol kola adaylığını açıkladığını, Ufuk Uras'ın da geçtiğimiz haftasonu APO posterlerinin açıldığı ve bölücü örgüt mitingine dönüşen DTP mitinginde ne işi olduğunu düşünerek oy verin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 benden 10 oy. sandıkta on seçmen gücündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 boş.. hiçbirine oy yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 "atılan boş oylar seçim sonunda en fazla oy alan partiye atılmış sayılır ve onların oy sayıları üstüne eklenir" diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar