Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Evet arkadaşlar 18 doldurmuşlara soruyorum oyunuzu kime aticaksiniz. Ben mhpye vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Veremiyorum ABD'de staj yapiyorum cok salak bir durum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 böyle bi topic açıcaktım son anda vazgeçmiştim... CHP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu topic açıldı kapandı olmaz dendi etik dışı dendi sanane lan kime verirsem vercem dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu yüzden vazgeçmiştim zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ama siyasi görüş normal birşeydir, saklamak, savunmamak ya da üstüne tartışmamak anormaldir denmedi. Öcü bu öcü. Kaka, pu, öğk ... Edit : Oyumu CHP'ye vereceğim çünkü AKP gibi gerici ve Cumhuriyet karşıtlarının bulunduğu, MHP gibi ne olduğu belirsiz, sadece milliyetçiyiz biz, herşey vatan için diyerek galeyana gelmekten başka birşey yapmayan partiler yerine CHP gibi bir partiyi tercih ediyorum. Birşeyler düzeltip düzeltemeyecekleri tartışılır ama en azından beş sene daha cumhuriyet diye birşey hala var diyebileceğim. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:13 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Eagle öle düşünyosan yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Her ne kadar gereksiz bir topic olsa da sonuçta cevap vermek istemeyen vermez kardeşim. Adam bilmemkaçbin kişinin okduğu forumda hangi partiye oy atacağını açık açık söyleyebiliyosa söylesin, ilgilenen de okur. Kimseyi de rahatsız edecek bir içeriğe sahip değil. O kadar dert değil bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Eagle öle düşünyosan yazma. rush düşüncem bu değil öyle olsa daha önce benzer bir topic açmazdım oyum CHP'ye edit: yanlış hatırlamıyorsam modlar kilitlemiş ya da silmişti topiği [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:24 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yorum belirtmeden sadece Partnizi yazın topik dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ak parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben açmıştım kitlenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Baskın Oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gümrük kapisindan cikarken chpye verdim oyumu,aslinda bagimsiz adaya vermek istiyordum ama gümrük kapilarinda bagimsiz oy veremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 CHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Ged : Baskın Hoca mahkemeye verdi bu olayı zaten , Yurt dışına çıkarken Bağımsız adaylara oy verilememesi gerçekten utanç verici bir uygulama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ufuk Uras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 CHP ama HYP(Y.Nuri Öztürk'ün partisi) de aklımda.1-2 güne kesinleşir [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:54 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ufuk uras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar