Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Öyle bir makine yapasım var ki, böyle bir yandan gerzekleri salakları veriyorsun, diğer yandan adam akıllı tipler olarak çıkıyorlar. Gerekirse işe yaramaz kafa atılıp yerine yenisi takılıyor, ülke, gençlik her bir halt kurtuluyor. Efendim yaz okulunda 2 adet ders almaktayım. Üç haftada dört kere ders programı değişti. Derslerin dağılımı ise türünün tek örneği! Derslerimden biri haftanın 5 gününe yayılmışken, diğeri 3 güne yayılmış ve bilin bakalım ne oluyor ? BU DERSLERİN SAATLERİ HAFTANIN İKİ GÜNÜNDE ÇAKIŞIYOR. O kadar zor ki bunu yapmak ... Neyse öğrenci işleri bölüm derken okulu tavaf ettim. Dedim derslerim çakışıyor ve ben öyle ya da birinden devamsızlıktan kalacağım bu durumda. Yapacak birşey yokmuş, hocalarla konuşmam gerekiyormuş. Git sen konuş lan ben mi yaptım salak programı ?! Gidiyorum hocaya laf anlatamıyorum. Diğer dersinkine gidiyorum ona da laf anlatamıyorum. Çakışıyorsa girme ediyorlar. E kalacağım diyorum benim derdim değil diyor ikisi de ... E okulun derdi değil, hocaların derdi değil, kimin derdi lan bu?! Peki dedim dilekçe vereyim ben o halde dedim, istiyorsan ver tabi diyor bana. Verceğim dilekçe oralarda sürünecek + yapılacak birşey yok diyecekler. Okulunuza bir, sisteminize iki. Ne adam olurlar ne de vatana millete bir faydaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 harbi pek bi anlayışsızlık yapmışlar ama türkiyede çok kompleksli hoca aramadan bulursun her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bilinçli olun biraz haklarınızı bilin. hukuk devletinde yaşıyorsun, üniversiteyi dolaylı yoldan eğitim hakkını engellemekten mahkemeye ver. tazminat da iste. 1 sene sürer ama haklı çıkarsan çatır çatır tazminat da alırsın mağduriyetini de gidermek zorunda kalırlar. mahkemeye yazacağın dilekçenin bir kopyasını da git elden dekana teslim et. haberiniz olması gerektiğini düşündüm de. hocaların ve öğrenci işlerinin sana yardımcı olmadığını da söylemeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 onu geç zarek burası türkiye biraz iyimser demişsin 1 yıl sürer belkide daha fazla sürecektir ve sonuç ne elde var sıfır o yüzden birinden çakacak mecburen çünkü bizim ülkemizde kimseye laf anlatamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bence zarek çok doğru söylemiş. işin peşini bırakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: onu geç zarek onu geç, bunu geç... bu ülkeyi bu hale getiren zihniyet işte. hakkını aramayı bilmeyen, bilse de korkan, adam sendeci, boşvermiş, bezmiş zihniyet. bu ülkeyi bu hale getirenler bu ülkede yaşanmaz diyenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Geçmiş olsun zopik. Benim derdim değil diyen öğrenci işleri ve hocaları bi güzel sevmek lazım. Bi öneri de bulunamıycam, bu kadar umursamazlarsa zor öyle dilekçeyle falan değiştirmek :/ Ayrıca zarek gerçekçi olmakla adam sendeci olmak arasında fark var. Yaz okulu derslerim niye çakışıyor diye dava açarsan en öğrenci yanlısı idare mahkemesi hakimi bile sallamaz seni. Sonuçta okulun insiyatifinde olan bişey ve yasal bi bağlayıcı yok öğrenciye göre program yapın diye. Ha insan olan yapar o ayrı. Ama insan yok genelde bizde. Hepsi köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:43 [ özel msj ] onu geç zarek onu geç, bunu geç... bu ülkeyi bu hale getiren zihniyet işte. hakkını aramayı bilmeyen, bilse de korkan, adam sendeci, boşvermiş, bezmiş zihniyet. bu ülkeyi bu hale getirenler bu ülkede yaşanmaz diyenlerdir.bak işte bi yerden tuturup laf sokmaya çalışan insanlara biz noob diyoruz ben hakkına arama demedimki saçma saçma konuşma hakkını arasın ama sonucu çok uzun süreceğini belirttim sen hala bi laf sokma çabasındasın ama noobsun arkdaşım kurtulamayacaksında bu noobluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bravo nub hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 zarek in saçmaladığı zamanlar olsa da şu topicte ''noob'' luk tanımına uyan bir mesajı yok yani mantıklı birşey söylemiş.ama zarekin bundan onceki topiclerinden dolayı her attıgı mesajda noobsun noob demekten vazgeçmek lzm aynı olay benim başıma gelse yapılabilicek bütün çakallıkları yapardım hakkımı aramak içn zopik inde bunu yapması lzm.gerekirse dava da açabilir.dava en son seçenek olmalı ama.once hocalarla bir şekilde anlaşmaya varılmalı öyle ya da böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 valla bizde ders seçerken çakısırsa vermiolar dersi ne saçma sapan kusmuktan işler yapmıslar öyle. hakkını ara tabi , yaz okulunun parasını vermediysen daha verme düşür en güzelinden hepsini, verdiysen de git davanı aç para senin deil mi aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sen yaz okulunda derslere para ödemiyormusun. Ödediğin dersi adam gibi saatte vermek durumundalar. Öğrenci işlerinden proğramı kimin yaptığını öğren, genelde bölüm başkan yardımcısı ayda onun çırağı yapar bu tarz şeyleri. Durumun düzelmemesi halinde gereken yerlere dilekçe vereceğini olmassa daha ileri yollara başvuracağını söyle. Başvuracak olmasanda blöf yap. Sen dişini göstermezsen bir iş yapmaz onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bende şu an xxx ünv ile çekişiyorum, kendilerini mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Tamı tamına 4 ayımı yediler. Bütün derslerimi geçmişken, sadece staj kabulu beklerken ort 2.48 idi sordum geçtiğim derleri yeniden alrak 2.5 yapabilir miyim diye, 2 kişiye yolladılar beni sordum yaparsınız dediler. Harcını yatır derleri al dediler, bende öle yaptım, 2 dersi yeniden aldım, 4 ay boyunca haftada 1 gün bile olsa okula gittim. Derlerden biri B, diğeri A geldi yani ort 2.52 oluyordu ama okula gittim bir baktım benim son dönem sayfam silinmiş? Hemen gittim öğrenci işleri daire başkanlığına fln, diolar ki 2 yıl önce çıkan bi kararla bütün derslerini geçenler ekstradan ders alamıyormuş. E dedim bunu bana niye dersi seçerken söylemediniz ben niye 4 ay okula geldim boşuna? Bu sefer yuvarlıyorlar diyolar ki harcını geri vercez, peki dedim 4 ayım nolcak ben mühendisim, bönbön bakıyorlar yüzüme. En son konuşmamızda bu da olmazsa mahkemede görüşecez dedim, betibenzi attı görevlinin. Bakalım rektör yardımcısına sorucak ve bana geri döncek. Adamı delirtiyorlar ya, başka bişi demiyorum. Kardeş sana da Allah yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 git vur adamları ne mahkemesi [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:12 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 "Git vur" gibi bir lafa tepki göstermem lazım da gözteremiyorum ki anasını satayım =) Bizim okulda e sınavı denen illet var, büt yok, lütfedip bu sene yaz okulu getirdiler. Büyük bir zekilik yaparak e sınavlarının sonuçlanma tarihi yaz okullarına başvuru tarihinin son gününden SONRA. Bu sebeple de kaldım gene. Yaz okuluna e sınavlarının sonuçlarına göre kaydolacaktım, olmaz dediler. Mütevelliye çıktım, dekana kaydırdı, dekana indim, usulsüzlük olur tarih bu dedi. Hukuk fakültesi dekanına da size dava açarım süründürürüm demek komik olacaktı. Ha ne gördüm; -Advisor ne isterse yapmayacaksın, sen ne istiyorsan advisor'a yaptıracaksın. -F aldığın her vizeye finale itiraz edeceksin. -Öğrenci işlerine, advisora ve hocalar dışındaki diğer bütün okul birimlerine alabildiğine pis davranacaksın, açık arayacaksın. Zopik, sana tavsiyem de git hakkını ara. Üşenme dava aç hatta. Üşeniyorsan vur anasını satayım kıl ettiler be. Haberim gelecek 3-4 seneye böyle giderse zaten, bilgi üniversitesinde pompalı tüfekli genç dehşet saçtı diye. Saçıcam anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Şaşkınlık içindeyim bu cümleyi sarfederken ancak, zarek'e katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar