Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Var mı böyle bir yer? Mesela Büyülü Fener'de bunlar oynuyor, Metropol'de şunlar oynuyor gibisinden... Gazte ve eklerini teker teker kontrol etmek ve o kadar sayfanın sonunda hiç bir yerinde sinemaları bulamamak insanı sıkıyor. En azından internetten takip etmiş oluruz, gazetelerden umudu kestik.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 beyazperde.com gayt yeterli ozellikle wap la ulasimida olmasi efsae direk arabada bakin filme gidiyoruz
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cons imdb türkiye'de hangi sinemada hangi filmin oynadığını gösteriyor mu? lütfen içeriği okumadan pat diye atlamayın.
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben sinema.com u kullanıodum ama şimdi arabirimi filan değiştirmişler sayfa iice birbirine girdi
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sinema.com a girerdim eskiden, hızlıydı da. şimdi Aeganın dediği gibi içine etmişler hafiften, beyazperde.com a giriyorum şu vakitler.
Öne çıkan mesajlar