Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 FTP serverimdeki dosyaların listesini çıkarmak istiyorum. Daha önce ComicRack'dan database'i text dosyası olarak alıdım ama o sadece cbr, cbz, pdf, rar, zip dosyalarını listeliyebiliyor. Serverde epey doc, rtf, txt'de var. Nasıl listelerim hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 recursive bi php kodu yaz, listeler hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eger dosyalar kendi bilgsayarindaysa yane serveri kendin host ediyosan direk basit bi dos komutuyle yapabilirsin command prompt ac ftp serverin dosyalarin oldugu foldera gir dir /s >> dir.txt de dir i o txt ye yazdirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sağol. Dos'dan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar