Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Arkadaslar gamleloaded dan bisiler ısmarladım da ne zaman gelir yaw?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 satın aldıktan sonra söylemeleri lazım " en geç şu kadar zaman içinde elinize ulaşır" diye dikkat et satış sorası onay bölümünde olabilir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME
can Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ortalama 25 gun-1 ay arasi.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yuhh abi amazon 3 gunde getiriomus??[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Batilc, 09 October 2003 21:05 tarihinde demiş ki: yuhh abi amazon 3 gunde getiriomus??[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni USA ici 3 gunde geliyor en fazla ama USA disi, ornek olarak Turkiye`ye 11 gun sure veriyorlar. Dvd aliyorum da ordan biliyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 gameloaded'dan hala daoc gelmedi offf. neyse para ödemedik.. neyse AO baya zevkliymiş..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ne bi ay ı ya benim siparişim 5 gün de geldi gameloaded dan[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU
Natural Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 batilc uo mu sipariş ettin?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
JeFF Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bi hafta içinde gelir. oyle yazıyodu önceden
Öne çıkan mesajlar