Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne zaman gelir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar gamleloaded dan bisiler ısmarladım da ne zaman gelir yaw?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Mesaj tarihi:
satın aldıktan sonra söylemeleri lazım " en geç şu kadar zaman içinde elinize ulaşır" diye dikkat et satış sorası onay bölümünde olabilir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
GICIK2 THE LAME
Mesaj tarihi:
ortalama 25 gun-1 ay arasi.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Batilc, 09 October 2003 21:05 tarihinde demiş ki:
yuhh abi amazon 3 gunde getiriomus??[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

USA ici 3 gunde geliyor en fazla ama USA disi, ornek olarak Turkiye`ye 11 gun sure veriyorlar. Dvd aliyorum da ordan biliyorum.
Mesaj tarihi:
batilc uo mu sipariş ettin?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

• Yeni Oluştur...