paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bende geliyim lan. Benide aranıza alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 boş bi zamanımda ben eskilere ulaşıp gelen-gelmeyenleri belirlicem,stajdayım şu anda o yüzden bişi yapamıyorum=) yiğit sen kaleci olmicaksan bizim defansa geçersin eksik kalırsak,kalede zaten panter kender var=) eylül'de yaparız millet tatilden fln da dönmüş olur hem,rahat adam toparlarız bi de sahayı alırız ek olarak 7v7 kalamış olur en kötü ihtimal,özgürlük parkına fln gitmeyelim ya 6v6 moda ya da 7v7 kalamış olsun sonra konuşuruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Eylülün başında olsun. Ortasında ve sonunda gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 15inden önce olsun da ben kaçıcam istanbuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Lan ben gelirim de zaten kazmayız bi de oynamıyorum uzun zamadır topa vuramam eheh, neyse zevkli olur bana da ulaşırsın Güvenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 tamam saygın=) iyi iyi eski kadrodan baya adam toparlancak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Holy 15 ine Ayarlıcan Dime ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ben de güvençten haber bekliyorum :) Güvenç ayarla desin ayarlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 nasılsa daha 3 hafta var 15'ine o zamana kadar ben eskilerden ulaşabildiğime ulaşayım sonra buraya yazar kadroyu tamamlar maçı ayarlarız yiğitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 oynarız agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bende gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 topiği aç o zaman holycan..15ine gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gönül ister soyle jankis'li, fizban'li, sabo'lu bi kadro olsun. ister vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sabo sakat bir kaç ay daha sahalardan uzak kalıcak sanırım :) O zaman ben futbol bölümüne açıym konuyu eskiler vs. yeniler olucaksa eğer eskiler için foruma gerek yok, yenilerden 6-7 kişi artık kaç kişi çıkarsa güzel bir takım çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sabo futbol oynamaz ya ikna edemezsiniz şu an sakat değil de (adam her allahın günü basket oynuyo ) istemiyor futbol oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben soylersem oynar o, oyle bi oynar ki hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Sabriye benden 10 assist feda olsun, adam büyük kıyak çekti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yapıyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 15 inde yaparsaniz ben de oynarim agalar. ankaradan istanbula geliyorum, yer ayirirsiniz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=187503&syf=son#sayfasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar