Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yiğit son anda aradın olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 güvenç gelirse her türlü gelirim ben yanında bonus olarak sabonisi de getiririz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 khala noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yakın bir tarihde tekrarlanılırsa bende gelmek isterim tahminen pazartesiye kadar istanbulda olucam o zamalar arası olusa gelmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yigit sabo gelmez,futbol oynamıyo artık zaten sakatlandı,eylül-ekime kadar top yasak adama anca toparlarmış sonra da futbol oynamam dedi sen ben gideriz,ben yanımda göbeğimi de getiriyorum artık maçlara=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 doğru lan sakatlandığını unuttum adam finallere sakat ayakla girmişti hill i getiririz bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Valla süper olur :) sabo'nun sakatlığı geçsin ikna ederim ben onu eylülden sonra oynar o. O zaman bir tarih belirleyip konu açın bari futbol bölümüne bana her tarih uyuyor önümüzdeki 15 gün içerisinde :) Edit : Hill gelirse eğer kaleye geçemeyecek olmama biraz daha üzülürüm :) [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:48 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ortasaha'dan itibaren atıyo adam sana zaten kaleye geçsen nolur geçmesen nolur=) sabo kesin oynamaz söliyim ben,adam basket ou-ynuyo artık,futbol oynamam hayatta dedi,ikna fln edemessiniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 orta saha dediği yerde 20 metre yoktur lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: ortasaha'dan itibaren atıyo adam sana zaten kaleye geçsen nolur geçmesen nolur=)ahah 20 metre bile olsa orta sahadan valla, doğruya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kim kazandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben kaspar kenshin spidee olan takım kazandı. Rakip 5 kişi idi bu arada :P O zaman Güvenç sen saboyu bırak stajını ayarla da maç yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: ortasaha'dan itibaren atıyo adam sana zaten kaleye geçsen nolur geçmesen nolur=)Ortasaha? Ben hill'den 2 tane kaleden kaleye gol yedim. Gururla arkasındayım, yine olsa yine yerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 rovans istiyorum az kişiydik yorulduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yigit bende biliyorum kaleden kaleleri hatta "emre kale boş!!" diyip de ben attırdım o golleri=) ama burda yazmak istemedim orta saha diyim dedim=) staj olayımı p.tesi halledicem,haftasonu da yokum ayarlayınca ben buraya müsait olduğum zamanları yazarım ama büyük ihtimalle ben&khala c.tesileri müsait oluruz tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: khala üye § 27 Temmuz 2007, Cuma - 15:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- orta saha dediği yerde 20 metre yoktur lan :) duyan da tüm maçları büyük sahada yapıyoruz sırf o gollerin olduğu maçı küçük sahada yaptık zannetçek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 millet kaleci lasımsa gelirim bana özelden yazın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bir dahakine bende gelebilirim belki erken vs. olursa :) edit:Kalas'im,forvete çakılı oynarım,şişmanım sdfsda [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:57 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yapıyomuyuz gencler haftaya cumartesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 İstanbul dışına çıkabilme ihtimalim var haftaya :'( [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 16:48 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çıkmazsın çıkmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Eee Nooldu Yapıomuyuz Şincik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ben çarşamba günü gidip 10 ağustosta dönüyorum. Ona göre birisi ayarlayabilir mi 10 ağustos'tan sonrası için? Ben nete ne sıklıkla girebilirim bilmiyorum ama beni de yazın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 defans adamı olarak ben varım ulucun olduğu takımda olmak şaartı ile :P kaleye geçemem baştan söyleyeyim gözde nesneleri kayarken görme gibi bi sorunum vaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar