Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Holy Kaspar Prawler LucifeL CthuLhu Charsi KenshinHimura sheref eagle_dnz Liste böyle sanırım. Bir mesaj atıp sonra tepki vermeyenleri ve bana uymaz diyenleri almadım. Yarın öğlene kadar listede adı olanlar onay versin plz. Oynamak isteyen varsa da adını yazsın. Öğlen 2 den sonra kendim adam bulmaya başlıyorum. Bir de şöyle bir durum var LucifeL kaleci olarak oynayacak. Diğer takımın kalecisi yok gibi gözüküyor şimdilik. Kaspar ve ben dönüşümlü geçebiliriz belki diğer kaleye ama sakatlığımdan dolayı çok zorlayamam. Neyse ikinci bir kaleci çıkana kadar kafamdan takım kuruyorum kimsenin nasıl oynadığı hakkında fikrim yok. 1. takım Holy Kaspar Prawler CthuLhu Charsi xxxxxx 2. takım LucifeL KenshinHimura sheref eagle_dnz xxxxxx xxxxxx Bu x ler değişken kişi olup, paticikten adam çıkmayıp arkadaşlarımın gelmesi halinde bizim takıma geçme ihtimalleri doğacaktır :P Birileri listedekilere öm atabilir mi acaba? Dışarı çıkıyorum şimdi de vaktim yok =/ Aksi halde herşey için çok geç olabilir. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 21:48 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ampulle oynayalım top yerine ltf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tmm ben geliyorum saat 7 gibi boğada buluşalım oke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tamam ben saat 7-7.15 arası boğadayım. Sahayı bilmeyenleri toplayıp geliriz. 7.30'a kadar bekleriz. (Siyah sırt çantalı, 1.70 civarlarında kısa saçlıyım. Çok yakışıklıyım. Mesajlarınız bekliyorum ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yok mu okuyan? çok mu zor geliyorum ya da gelmiyorum demek ya kaç kişi eksik bilelim ona göre adam bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben Kaleci Olurum Son Çare Olarak... // Ben Kenshin Spidee ve Senarious'da Gelecek Büyük İhtimalle // Ben Gene Kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Büyük ihtimal olmasın artık gelsinler onlar :) O zaman cthulhu ve charsi 2. takıma geçiyor siz 3 kişi yukarı geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yahu Biz Sigara İçen Asosyal İnsanlarız Öle Koşturamayız Vallaa...Ayrıyeten Senarious Oynarmı Bilmem//Gene Ben Kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Okudum geliorm yiit Ayrıca 183 boyunda 90 kiloyum :D [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:06 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hmm o zaman bir an önce kesinleştirin lütfen de adam bulalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tamam ozaman saat 7 de boğada görüşürüz @Spidee Adın güneşmi ? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:21 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yer var mı maç için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 var var gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Evet adım Güneş. //Ben Kenshin değil, Spidee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 çok çok yüksek ihtimalle geliyorum o zaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Prawler, sheref ve CthuLhu dan haber yok sanırım henüz. Yarım saat daha cevap gelmezse adam buluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Holy Kaspar LucifeL Charsi eagle_dnz ZaugnaKhaldun Senarious Spidee KenshinHimura Şu an 9 kişi kesin adam var (tabi Senarious ve Spidee kesin sayarsak :) ) Hala cevap vermeyenler olduğundan dışarıdan adam bulma girişimlerime başlıyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kutulu gelmiyor prawler da gelmio, görüştüm ikisiyle de. tekrar edit: kutulu geliyor. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:55 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kutulu geliyorsa 10 olduk. LF2M 8-9 Moda o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 7 erken 8 deki maç için geç gelir millet falan 6-6.30 olsun buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sahaya yürümek max 15 dk. sürüyo boğadan. 1,5 saat ağaç oluruz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya geç kalanları bekleme 20 dk sürebilir sonra 15 dk az oraya 20 dkda yürünür millet tempoyla yürümez muhabbet falan etti 40 giyin soyun faln 15 dk oldu 1 saat yani tam 7 de gelinirse tamam ama sen çeyrek falan diyorsun yani bence daha erken olmalı yarım saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tamam o zaman 6:30-7 gibi gelsin herkes :) ben 6:45 te en geç boğada olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ok hadi görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 6:30 erken gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar