Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan'ın Malvarlığı 1.7 Trilyona Ulaştı

trapt

Öne çıkan mesajlar

oha yemişsse yemiş herkes yicek nasılolsa ..
nasıl bir mantık bunun nesini anlatıp savunacaksın ..
faşist devlet bahçeli dediğin basbakan yardımcısıydı yedi mi ?
koray aydın dieceksiniz adamın arkasında durdu mu MHP
baykal kac kere bakanlık yaptı baykal hakkında niye boyle seyler cıkmadı ..
tamam belki onlar da yedi bilemeyiz de ..
en azından 1 ihtimal bile olsa yemezler diyebilioruz..
herkes yicek nasılolsa rte yesin nasıl bir mantık .. ben anlamıyorum gercekten .. KARISI TURBANLI OLMAYAN LARI gorevden alıyor adamlar ..
Hüseyin çelik meb bakanı oks skandalı daha yeni ortada .
unakıtan ın yediklerini acık acık gazeteler yazdı .
binali yıldırım insanlarımızın ölümüne sebebiyet verdi hızlı tren olayında bunca yıldır orda duruyor hala ve yine aday .
bunlar sadece ilk etapta aklıma gelenler ve bariz ortada olan seyler ..
nasıl yemişse yesin herkes yicek nasıl olsa anlamakta zorluk cekiyorum ne anlatsanda bu mantıgı anlamıcam kimse seni anlamıyosa dusundugunun yannıs olma ihtimali nedir sence?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamadığın olay şu..

Sen Baykal'a,Erdoğan'a veya Uzan'a vermiosun oyu..

SEN DÜŞÜNCEYE VE YAPIYA VERİYOSUN..

Baştaki adamın tabi ki önemli rolü var ama unutmamak lazım onun da meclisteki oyu "bir" dir..Genel olarak parti meclisine ve parti düşüncesine bakarak oy kullanılmalıdır..

Milletvekillerini görmek lazım..Geçmişlerine bakmak lazım..
Geçmişi çok çabuk unutuyoruz..Çıkarsa olabilecek bakanlar ve heyettir önemli olan..

Şimdi Deniz Baykal'a dünya kadar laf söyleniyor..Zamanında Ecevit'e de söylendi..Ne oldu peki? adam vefat ettiği zaman arkadasında bıraktığı ne vardı..

Hepiniz duydunuz gördünüz Ak Parti Hükümeti dokunulmazlığa karşı..RTE İzmir mitinginde açık açık dedi.. "Dokululmazlığı kaldırtmayız" diye..Ben de açıkça söylerim ki bu adamlar yargılanmaktan korkuyor..Zaten duymuyomuyuz..Milletvekili çocuklarının neler yaptığını,Milletvekillerinin nasıl dolandırdıklarını,Eğitim durumunu..Bunu kaldırmak isteyen Chp tarafı.. adamların savundukları dokunulmazlık kalksın meclise sadece üniversite mezunları girsin

Şuan kaç tane Akpartili ilkokul mezunu milletvekili var biliyo musunuz?

Antalya'da bomba patlıyor turist kaçıyor Turizm bakanımız atilla koç bişi olmaz diip gülüyor ve uykusuna devam ediyor..Atso toplantısında turizmin kötüye sarması,esnaf ve otellerin zarar ettiğini belirten heyet nedense bakanın umrunda olmuyor..Ciddi bi tavırla :

Bu güneş tutulması işi Antalya'da çok tuttu..Bunu senede 2-3 defa yapalım..Aslında Güneş tutulması turizmi adı altında toplanalım ..dierek herkesi şok ediyo..Keşke o toplantıda olmasaydım da söleyenlere hadi lan deseydim..bi insan bu kadar gerizekalı olmaz..

Adalet bakanımız reşit olmayan tecavüz edilen bi kız hakkında açıklama yapıyor..:Tecavüzcüsüyle evlendirilsin..O zaman ceza almaz...şeriat mı adalet mi..Keşke kendi kızının başına gelseydi dedim içimden..

Sağlık bakanımız diyor ki:Eczacılara 2 sene tıp okutulsun ve doktor olsunlar.. ..Tabi sayın bakanım marangozlara da uzay mühendisliği okutulsun 3 ay..pinokyoyu marsa yollayalım..

Enerji bakanımız kışın yaptığı bi açıklamada su kaynaklarının bol olduğunu söylüyor..Bunun üzerine Toros dağlarında ki su yatağını satıyolar..Yanlış duymadınız SU KAYNAĞINI..su fiyatlarının neden arttığını tahmin ediosunuzdur heralde..kıtlık anında bu yahudi şirketi çok güzel fiyatlar koyucak emin olun..Su bize fazla geldi sattık tabi..Özelleştirmeye karşı değiliz nie olalım ki? satın herşeyi..

Unutmamak lazım barajlarda ki su günden güne azalırken enerji sıkıntımızın olmadığını söyleyen bu güzel bakanın gözlerinden öpüyorum..

Baykal kötüymüş Tayyip ciciymiş falan filan..İNSANA DEĞİL ARTIK DÜŞÜNCEyE OY VERİN..Bu ülkeyi Tek bi insan idare etmiyo..Baykal gelince adam tek başına Türkiyenin Ağası veya padişahı olmicak..Bakanları milletvekilleri olucak..Ve önemli olan asıl bu insanlar..Benim gördüğüm çoğu eğitim seviyesi yüksek..Geçmişi düzgün olan insanlar..

Bir daha İSTİKLAL MARŞINI SÖYLEYEMEYEN,ATATÜRK İLKELERİNİ BİLMEYEN,KÖR CAHİL İNSANLAR İKTİDAR ÇIKArSA..İşte o zaman acırım ben bu millete de devlete de..
Sosyal ağlarda paylaş

CHP milletvekili adayı olmayan insanlar için dokunulmazlıkların kaldırılmasına destek vereceksiniz diye imza aldı..
demekki hepsini bir kirlisi yokmuş .
devlet bahceli basbakan yardımcılıgı yaptı dokunulmazlıgı yoktu bunca zamandır . hala burda demekki onunda yokmuş .
Sosyal ağlarda paylaş

Dokunulmazlık kalkmaz, kalkamaz. o zmn millet vekilliği çocuk oyuncağına döner... Pati Admin'in dokunulmazlığı kalksa adminle munakaşaya giren biri banlasa admin'i ne olur. Hadi burası pati aramızda anlaşıyoruz, siyasette hiç anlaşılan bi tablo varmı? hepimiz hayatta ufak tefek hatalar yaparız bunların cezai hükümleride vardır. Mesela çoğumuz(hemen hemen hepimiz) fiş alma alışkanlığına sahip deiliz... Bunun cezası var. ama bizim için pek önemli deil. Siyasilerde kalkarsa yere tükürse yada *pırt yapsa çevreyi kirlettin diye dava açılacak. ne olacak yüce türk meclisinin prestiji kaybolacak... Buna harakiri derler... Şuanki gibi siyasi bi vaad olarak kalmasını yeğlerim... ki kendini bilmez hiç bi siyasi böyle bi şey yapmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

olay şudur arkadaşlar.

tayyip ve gökçek, kendileri yerken, başkalarına da yedirince, o yedirdikleri "yemişse yemiş, nolmuş yani" diye düşünüp oyunu akp'ye veriyor.

ancak yaptıklarına karşı çıkanlar somurtup duruyor üstüne de aç kalıyor.

dürüst olmuyacaksın arkadaşım. tayyipi destekliyeceksin, fetullahı destekliyeceksin, gökçeki destekliyeceksin.
bu üç kişinin elini öptün mü, işte o zaman sırtın yere gelmez.

mesela biz "din baronlarına karşıyız, mandacılığa karşıyız, eşitlikten yanayız" diye solcu zihniyetle devam ettik, aldığımız maaş birkaç milyar. eski evleri satıp geçiniyoruz.
başkaları ise bu üçlünün yanında yer alıp, yeni evler satın alıp geçiniyor.

mis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...