Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan'ın Malvarlığı 1.7 Trilyona Ulaştı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece Erdoğan'ın değil sevresinde bulunan insanlarında mal varlığını ortaya sermek gerekir sonuçta onlarda komşuda pişer bize düşer mantığı ile gayet güzel işi götürmüş durumdalar. Ancak mitinglere,televizyonlara çıktıklarına bunlardan namuslusu yok. Adamlar hem hırsız hem çirkef. Eh suç bunlarda değil bu hırsızlara oy verenlerde onlar sonuçta bu adamları bu hale getirdiler. Hadi bu hale getirdiniz niye cezalandırmıyorsunuz, hayır bunuda yapmazlar çünkü mazoist olmuş insanlar artık işkence çekmekten gayet mutlular...
Mesaj tarihi:
ben hala forumdaki akp savunucularını bekliyorum bu başlığa...
Ne o işinize gelmediği zaman tartışma hevesiniz mi kalmıyor ?
Demokrasi Adalet Onu Şeref gibi kelimelerin manasını atırlıyorsunuz ve yüzünüz mü kızarıyor ?
Mesaj tarihi:
ama iste
sayfalarca yazi yazarsin. tartisirsin filan.

ordan random biri 2 kelimeyi cikarir uzerine 3 kelime kendi yazar arguman yaptigini sanar.

tabii o konularda pek fikriniz yok anliyorum. ama bunu da yapmayin.

dunyada basa gecip para yemeyen basbakan var mi?

baykal 2002 den beri chp nin basinda, ataturkun partisinin ustune commus bir sekilde duruyor. oylari baykal almiyor ki, chp ismi aliyor. adamin hicbir stratejisi yok, tamamen negatif populizm uzerine kurulu yaptiklari. baykali yazdim zaten 1.5 sayfa okuyun baykal topiinde.

mhp de asma ipi uzerinden siyaset yapiyor, teror uzerinden siyaset yapiyor. gec sen bunlari artik, kendin asamamissin, simdi niye baskasi yasayi cigneyip assin diyorsun. bahceli de basarisiz, sesi kalmamis eski bir politikacidir.

bunlar da basa gecse yiyecekler. mesut yilmaza da "bu adam para yemiyo" diye oy veren cok vardi zamaninda, en baba para yiyen o cikti mavi akimla.

of nese. istediginize inanin. malvarliklari herzaman bir sorun olmustur. madem adam bu kadar cok yiyor, niye daha once sikayet edilmedi de secimden 3 gun once cikiyor?
Mesaj tarihi:
said:
baykal ve bahceli gibi fasist sulukler basa gecmesin diye akp ye oy atiyorum :) yoksa adam yemisse yemis. napalim yani.

Baykal mi fasist ? sadece bahceliye fasist dedim baykal`a vermedim o sifati diyiceksen once TR ogren bastan soylim ,bu dediginden 2 si de fasist cikiyor,yok bilerek dediysen fasistin ne oldugnu ogren ya da baykal`in fasist tavirlarini soyle... Sol gelmesin seriat gelsin daha iyi tabi canim,kim ister sosyal adalet,demokrasi,mal gibi seyhlere fetvalara tapmak varken..

Yemisse yemis diyo adama bak vur boylesinin ensesine al lokmasini.Keske senin gibi adam cevremde 10 tane olsa,ben de zengin olurdum lan,ne tokatlardim sizi ha.

Valla secim surecinde gordum ki bizim ulke demokrasiyi haketmiyo , bu kadar aptal insanlarin olusturdugu bi topluluk icin demokrasi , en temizi gelsin bi diktator.Bi kac ay once ( hatta liseyi bitirirken y disi sansimz olmasina ragmen ) y disinda okuyup calismaya hevesli degildim ama gordum ki Turkiye`de aradigim seyler yok,ne pahasina olursa olsun master da kendimi y disina atip orda kalmayi planliyorum artik,aklina basinda olanlara da aynisini tavsiye ediyorum
Mesaj tarihi:
Jadelith, belli ki bazı şeylerden bihabersin. seçime 5 gün kaldı, otur araştır kim neymiş kimler ne yapmış şu ne demekmiş.. ilk duyduğuna kapılma. hele hele gelip insanların içinde tartışmaya kalkma lütfen.
Mesaj tarihi:
yok ben omur harcadim bunlari tartismakla, ama insanlara anlatmak cidden imkansiz. her seferinde anlatmayi bitirdikten sonra "ama ben sey.. " diyorlar, sonra baykal cikip "devleti parselleyip satiyorlar" diyor, butun dediklerimi tekrar anlatmam gerekiyor.

baydim.

bundan sonra bole.

yesin kardesim afiyet olsun. komunist fasist kotu kaka mhp ve chp. akp cennetten gelmis allahin emri ona oy atmak.

aha guzel oldu.
Mesaj tarihi:
said:
-1994'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na başlarken 5 bin 110 YTL'si olan Erdoğan'ın serveti, belediye başkanlığından ayrıldığı 1998'de verdiği mal bildiriminde 66.5 bin YTL'ye yükselmişti. Dolayısıyla Erdoğan'ın serveti başkanlığa başladığı tarihle bıraktığı tarih arasındaki 4 yıllık sürede 11 kat arttı.
13... sadece artışı sayarsan 12 :P

Ben miktara inanmıyorum, bunca sene böyle önemli mevkilerde bulunmuş, arkasında her alanda destekçisi var. O kadar servete sahip olmasına rağmen çocuğunun eğitim masrafının sponsoru var. Bu miktar yakın bile değildir gerçek servetine.

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 20:12 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Neyi tartışıyorsunuz arkadaşalar, herhangibir başka partinin lideri RTE'nin yerinde olsa bunları yapmayacak mı zannediyorsunuz? O da yemeyecek mi? O da çalmayacak mı? E o zaman? Sizlerden biri başkaban olsa ne olacak? Ya ben olsam? Hiçbirimiz böyle bir statüye, iktidara ve güce sahip olmadık biz gelsek belki biz de yapacağız. Ha ordaki adamın yapmaması gerekir tamam, yapmayan olursa başımın üstüne ama böyle birşey yok. Bu yıllardır böyle aşın bunları artık.
Mesaj tarihi:
trilyon rakamı sanırım eski parayla yazılmış?
eğer 1.7 milyon ytl ise bi başbakan için az bile... Bizdede var o kadar para... hiçte büyütelecek bi miktar deil... Başbakan gibi çevresi geniş ve oğullarının türkiye ekonomisinde büyük ticari işler yapan birisi olduğunu düşünürsek komik rakamlar bence... ayda 0.5 milyon YTL harçlık alanlar var... 3 ayda cebinden çıkarır rte'ı...
Mesaj tarihi:
başbakan zengin olmak zorunda demiyorum, Başbakan olabilmek için sağlam çevren olması lazım. sağlam çevren olması için seninde sağlam olman lazım(Bence) Benim bildiğim bu işler için en önemli şeylerden biri sağlam çevre...o çevrenin içinde bu kadar fakir kalması gibi bi cümle telaffuz etmek istedim...
  • Yeni Oluştur...