numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Haftaya tier 2 arena main hand weap alacak kadar puanım olacak. sword mace fist bu 3ü arasında gidip gidip geliyorum elimdeki vindicator's brand ile iyi maçlar cıkartıyorum offhande de gladiator sword var. Şimdi maine 5crit için fist alsam (saglam ap hit var critim düşük) pvp de extra attack'den daha yararlı olurmu? Kullananlar varsa hangisini önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fist iyidir. geniş damage up ve cirit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 kullanan olarak değilde dayak yiyen olarak mace tavsiye ederim. Eah, stundan çıkarmadı. Ne lanet birşeymiş bu böyle, artk tüm stun res. talentlerine falan veriyorum, nedir bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 arena da ozellikle mace guzeldir. bs varsa macesmith olursan daha da guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 % 6 şans ile 3 saniye stun ve 5 crit arasında karar vermek zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Onu alıp sadece pvp yapacaksan hemen mace al :D . GMe de ticket yolla off handini macele değişsinler. (Aslında değiştirmiyorlar arena puanını geri iade ediyorlar itemi silip.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Cidden offhandi degiştirebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: GMe de ticket yolla off handini macele değişsinler. (Aslında değiştirmiyorlar arena puanını geri iade ediyorlar itemi silip.) Bu kesin birşeymi?leg ve handsi sildirecem o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 mace pvp icin en ideali ozellikle arenada mace rogue disinda beni kesebilen rogue cok az(paladinim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Aynen Sin ile, normal roguelarda sorun olmuyorda pek. Mace bir geliyor, hadi kick ile bir spellcastı yedin laf yokta, o stun gelip 2.5 snlik holy lightı bozunca eeeah diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Evet ben ticket attım. Mechanardayken off-handim yok oldu. Sonra arena puanlarıma eklenmiş itemin değeri. Ama bir de mail geldi yanında; Ana teması, öyle her istediğinizde her şeyi zırt pırt değiştirmeyiz. Ayağınızı denk alın ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar