_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ölmek istiyorsan ölmelisin bence derdim ben olsam,ölürse -ki böyle birşey olmaz- de kendi seçimiydi falan derim ama yine de çok üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 öp gitsin aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 geber derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 dur ölme lan ! derdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 intihar etmeye gercekten meyilli olan insan zaten ölmek istiyorum demez, öldürür kendini direkt ortalikta ''ölcem ben, hadi hakkini helal et, bu aksam kafama sikar giderim'' diye fink atmadan. bunaldigindan böyle bir cümle sarfetmis. teselli etceksin iste, baska söylenecek ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Aman psikolojik problemi olan insanlara bulasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Penth e +1 de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya neyse sildm boşver [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:24 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya ben ciddiim yanlız. Git de ki bak dünyada ki kimse seni sevmiosa bile ben seviorm de ölmene değermi de (kız ztn intaar falan etmez tipik ben depresyondayım belirtisi yapmıs sana ) Git sarıl cnmm dee seeviorum seni de soora kız sana aşık olsn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Kız ilgi bekliyo işte, Othranx'ın dediği gibi bas gırtlağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Hemen ilkel analizi çakıyorum. Kız senden hoşlansaydı, seni etkilemeye çalışırdı. ÖLMEK İSTİYORUM BÖHÜĞEEE diye birini nasıl etkileyebilirsin ki lan? Sen hoşlandığın birine ne kadar zavallı olduğunu gösterir misin bağıra çağıra? Kardeş gibi seviyor o seni, GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kk gl hf de sonunda da gg thnx de kapat (bir de ölmek isteyen kıza ama ben varım deme =) [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 07:32 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bence git kıza açıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 benim de bir ara beraber olduğum bi kız bileklerini falan keskin aletlerle hırpalıyodu. 2 gün beraber oldum nitekim kendisiyle hehe. böylelerinden kaçarak uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar