demorah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bayrak yarışı sırasında wow hata verdi ve kapandı Bende sonradan girerim dedim ve bi 6 7 saat sonra girdim Ama hala bayrak yarışının mapi doluyor ve o halde 20 dakkadır bekliyor Nasıl wow mapine geri dönüş yapabilirim bilen birisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 arkadaşının bi karakterinden girip gm'e karakterinin stuck oldugunu söyle düzeltirler zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya wowda biraz yeniyimde gme nasıl pm atılıyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bırakalı 6 ay oldu tam anımsayamadımda, alttaki menü barının orda bi soru işareti ikonu olması lazım ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Alttaki barda Kırmızı soru işareti var. Ordan halledebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 8-9 ay önce wow u bırakmadan önce banada olmuştu böyle bişey. wow klasörü içerisinden bir dosyayı silmiştim düzelmişti. dosyayı tam hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hmm hazır konu açılmış benim sorun da benziyor ama tam aynısı diil sanırım. buraya iliştiriveriyim. benim sorun da şu; servera baglanıyor karakterlerin listeleneceği kısımda error veriyor. karakterler karşıma çıkmıyor. ama baska serverdaki karakterime ulasabiliyorum..server offline diil bu arada:p bilen biri var mı? ne yapmalı çözüm olarak. edit: kendiliğinden düzeldi 30-40 dakka sora.. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:48 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 netherstorm'da oluyo o bug. ben bi ara arkadasla netherstormda bi questi yapmaya gidiyodum oyundan dustum. aynı char ile giremedim baska char ile girdim baktım arkadas hala oyundan dusmemiş ama bulundugu mekan unknown olarak gorunuyodu sonra bekledim biraz duzeldi. seninki de buna benzer bişey sanırım ayrıca bu ara sorun var blizz eu serverlarında site falan göçmüş, serverlarda bi problem yok keyfinize bakın diyo gerçi ama belli olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 başlığı görünce said: wow'daki karakterin sanaldır, aslında yoktur. o yüzden girememen normal, endişelenmene gerek yok.diyesim geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 @toggie : netherstorm ucundan yakaladı:p ya 1-2 saat önce netherstormdaydım sora hs cektim afk bıraktım.. geri geldigimde bu sorun cıkmıstı. ama afk ye bıraktıgımda netherstormda değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yeni bi karakter acip, "hedele" isimli karakterimle oyuna giremiyorum diyorsun, cozuveriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar