Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80 sonrası gerileyen toplum ve darbe

Apache

Öne çıkan mesajlar

1 vekil 1 vekildir. beni temsil edecek parti veya aday hangisiyse oyumu ona atıcam, sırf "akp gitsin" diye fikirlerine veya politikasına katılmadığım bi partiye oy atmanın hiçbir manası yok. zaten ortada doğru dürüst siyaset yapan yok, ya akp karşıtlığı ya da akp yandaşlığı var, çünkü siyaseti de futbol zannediyoruz biz, taraftar mantalitesiyle yaklaşıyoruz. ha tabi bi de "kazanabilcek bi partiye oy atayım da madara olmayayım" mantalitesi var ki o da apayrı bir basiretsizlik örneği.
Sosyal ağlarda paylaş

sir bu kazanacak partiye oy atayım olayını ne yazıkki yanlış anlamışsın. kimse hangi partiye atacağını birilerine soylemek zounda değil. sen akpye atarsın mhpye verdim dersin millet nerden bilsin. önemli olan oyunun boşa harcanmaması yani sen oyunu istediğin gibi kullan gerisini senin gibi düşünen %10 varsa ona bırak. bu seçimler için şahsen önemli olduğunu düşündüğüm şey partinizin %10 barajı altında kalacağını düüşünüyorsanız tek seferlik mantıkla hareket etmeniz hisleriniz yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de abso aga geçen seçimde de oylar boşa gitmesin diye kendi partinize değil barajı geçecek partilere verin dendi, şimde de deniliyor, muhtemelen gelecek seçimde de denilecek. Ben barajı geçecek 10 tane Deniz Baykal'a yakın olmak haricinde hiç bir meziyeti olmayan veya vitrin süsü olarak alınmış CHP'li yerine bir tane Ufuk Uras'ı tercih ederim. Ufuk Uras dururken şöven milliyetçiliğe kayan bir CHP'yi desteklemeyi ne kalbim, ne vicdanım ne de aklım desteklemiyor.

Sırf AKP'ye gıcıklığına bu seçimde CHP'ye oy verdik diyelim, gelecek seçimde AKP kuvvetle muıhtemel yine başa oynayacağına göre yine mi onlara vermek zorunda kalacağız. Bunun sonu yok ki...
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası benim mantığım ülkenin şu durumunu ne chp'nin, ne mhp'nin ne de akp'nin düzeltemeyeceğini söylüyor. fedaykinin dediklerine katılıyorum, herkes kendini temsil edecek partiye vermeli, kazanacak olsun olmasın, çünkü gelecek seçimde bu sefer chp'den kurtulmak için akp'ye oy atmayacağımız ne malum (farz-ı misal)..
Sosyal ağlarda paylaş

millet bilinerek ve planlanarak sınırların içine sokulmaya çalışılıyor.sünni dinini yaşamak istiyorsan akp,geri kalan akp yi istemiyorsan chp.

başka düşüncelere yer yok bu sistemde.özgürlük anlayışı yok mecliste herkesin ağzında sakız olan ama uygulamada işlevsiz demokrasi hiç yok.

demokrasi yanlıları,sosyal demokratlar bu kumpasta yerinizi almayın.

cumhuriyet chp nin tekelinde degildir.din akp nin tekelinde degildir.

gelmeyin iki kutuplu oyunlara,gerekirse itiraz edin.meydanlarda birbirlerine ağızlarından salyalar saçarak hakaret eden bu liderler,sizin görmediğiniz arka odalarda ne anlaşmalar içindedirler hiçbirimiz bilmiyoruz.

demokrasinin yıldızı tayyip parti içindeki sonradan genç partiye geçen şirin'i niye ihrac etti.cumhuriyetci parti niye hep ağzında Atatürk var cumhuriyet var laiklik var ama bu rejime bir seyler katmak yerine eskilerini kalkan gösterip yerinde saydırmaya çalışıyor?

bu beyin harraslayan ortama girmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...