Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19.07 Efsanesi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ehehehe sence başka bişey olamaz zaten.

eagle_dnz'e göre ronaldo-adriano ya da ronaldinho-kaka olabilir =P

ki zaten fenerbahçe ikinci sınıf iki tane yıldız alacak. bunlardan birisi halil olma ihtimali yüksek, diğeri de ikinci sınıf bir defans ya da sağ açık olacak. görürsünüz. ihtiyacınız o bölgelere çünkü.

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:06 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak başlık yine aklıma getirdi, FB'nin çok kötü durumda olduğu o seneler, her ite kaka FB bi maç kazandığında "Efsane geri döndü" diye başlık atardı gasteler tüm fbliler allah be dağıttık artık derlerdi, sonra 2-3 hafta yine kaybederdi yine sessizlik. Sora bi daha... "Efsane geri döndüü" .. O sene bi 8-10 defa geri dönmüştü efsane de yine kötü bitirmekten kurtulamamıştı. Kestane diye az geyiği dönmedi ondan sora da... Şimdi efsane diyince aklıma hep o geliyo :)

Adriano falan olmaz da, Farfan falan olabilir. 100.yılında GS'nin altında kalması ayıp olur transferde FB'nin. Sırf bunun için bile transfer yapmalılar daha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lorrotar sen zigice kurban ol.

omg adım geçti cevap veriyim gibisinden demiyorumda,fenerbahçeli olup takımıyla ilgili büyük beklentileri olmayan kitledemisin?sallama haber veya değil gazeteler adriano ronaldo derken zigic e kurban ol nedir yani.belki sallama haber ama taraftarın aklında yıldızlar canlanırken sen gelmiş zigic e kurban ol diyosun.kaç kişi zigic gelse oo süper dicek.bizde bişey bekliyoduk diyenlerin sayısı daha fazla olur inan bana.futbolu takip etmeyen bi fenerbahçeli oo roberto aldık der ama zigic dedinmi adını duymadım o kim der bide o kısmı var işin.ben o adamı yıldızı geç adamdan saymıyorum fenere gelse washington gibi zamanında gelen adamların gelmesi gibi bişey ifade eder benim için

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 15:22 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...