Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 laf atmak için açık arıyomuş yani.yakında alex antremanda yere düştü diye topic filan açar said: =P [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:33 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 vaay nocom gizli fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yoo ara sıra acıyorum bjk fb tv ye bakıyorum, güzel bişi varsa program falan izliyorum. antremanınızı ızledım 10 dkk, 7-8 dkk sı sırf carlosu gosterdı, bırde cocuguydu sanırım sureklı onları çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 nocom bırak fenerli çıktın sen de xP aziz başkan ronaldo'yu türkiye'ye getir ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bence halil altıntop - ronaldo halil altıntop - adriano olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kezman napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ehehehe sence başka bişey olamaz zaten. eagle_dnz'e göre ronaldo-adriano ya da ronaldinho-kaka olabilir =P ki zaten fenerbahçe ikinci sınıf iki tane yıldız alacak. bunlardan birisi halil olma ihtimali yüksek, diğeri de ikinci sınıf bir defans ya da sağ açık olacak. görürsünüz. ihtiyacınız o bölgelere çünkü. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:06 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 zigic olabilir mi birisi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 zigic i yıldız diyenin alnını karışlarım ben.yönetim yıldız diye o adamı çıkarırsa allah cezasını versin onların.sözde zenginiz diye geçiniyoz transfer yapamıyoz ak.gs bizden iyi transfer yaptı nerdeyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cumle sonunda ki neredeyse çıkart bence :) bak biz transfer konusunda sesimizi çıkartıoz mu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 valla morientes kesin yapıldıysa bizden iyi durumdalar transferde derimde gidipte linconl linderoth u carlosla kıyaslamam ki ümit özatın takımdan gitmesi hiçbişeyle kıyaslanmaz.o işin geyiğiydi bizden iyi transfer yaptıkları filan yok EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ooohooo bızdede cisse var, tello var, rüştü var. saymakta zorlanıoz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 tello ateşledi dün hamburg'a ama öyle demeyin eheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 far fan gelicek diye duydum da yalan olmasın =) far fan ve adriano ile görüşülüyormuş yani en son... [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 06:50 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 lorrotar sen zigice kurban ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bak başlık yine aklıma getirdi, FB'nin çok kötü durumda olduğu o seneler, her ite kaka FB bi maç kazandığında "Efsane geri döndü" diye başlık atardı gasteler tüm fbliler allah be dağıttık artık derlerdi, sonra 2-3 hafta yine kaybederdi yine sessizlik. Sora bi daha... "Efsane geri döndüü" .. O sene bi 8-10 defa geri dönmüştü efsane de yine kötü bitirmekten kurtulamamıştı. Kestane diye az geyiği dönmedi ondan sora da... Şimdi efsane diyince aklıma hep o geliyo :) Adriano falan olmaz da, Farfan falan olabilir. 100.yılında GS'nin altında kalması ayıp olur transferde FB'nin. Sırf bunun için bile transfer yapmalılar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gs nin altında niye kalsın ki pardon.Ben getirmişm dünyanın en iyi sol bekini daha ne altında kalcam.Karşılıgında kim var lincoln mü ? lol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 34 yaşında süper sol bekkkkkkkkkk heyttttttt beee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 kel ve melez oldugunuda unutmayalım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 adriano fenere gelmez gelsede r.carlos la oynayamazlar oynasalarda gol atamazlar atsalarda sayılmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sallayın sallayın 34 yaşında , kel , melez.Sizin takımlardan birine gelse ki imkanı yok ole bişey ama hani gelse imagine all the people bi düşün burda kendinizi kaybedersiniz sevinçten.Ama şimdi kıskançlıktan kaybediyosunuz kendinizi.Anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Burdaki üç beş akıllının lafları birşey ifade etmiyor malesef , dünya konuşuyor bu transferi , siz burda alehine konussanız kaç yazar lol [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 14:03 tarihinde, Bonjo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: lorrotar sen zigice kurban ol. omg adım geçti cevap veriyim gibisinden demiyorumda,fenerbahçeli olup takımıyla ilgili büyük beklentileri olmayan kitledemisin?sallama haber veya değil gazeteler adriano ronaldo derken zigic e kurban ol nedir yani.belki sallama haber ama taraftarın aklında yıldızlar canlanırken sen gelmiş zigic e kurban ol diyosun.kaç kişi zigic gelse oo süper dicek.bizde bişey bekliyoduk diyenlerin sayısı daha fazla olur inan bana.futbolu takip etmeyen bi fenerbahçeli oo roberto aldık der ama zigic dedinmi adını duymadım o kim der bide o kısmı var işin.ben o adamı yıldızı geç adamdan saymıyorum fenere gelse washington gibi zamanında gelen adamların gelmesi gibi bişey ifade eder benim için [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 15:22 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Lorrotar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 lorrotar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar