Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya 1.09 da iidi sorc. =) nası kasmıştım peki? hatırladığım kadarıyla, lvl 18 e kadar sadece yenı acılan buyulerı actım vermedım hıcbırseye, glacial spike a kadar geldim 50 kere geberdim. act 2 di, lvl 18 olunca gittim vendordan bitane firewall staff aldım. Glacial spike+firewall. sonra 24 olunca 1 tane blizzarda verdikten sonra thunder strom muydu neydı onu actım. Hanı kalkan yapıyor. Ve buz armor buyulerınden 3. sune asla gıtmedım. 30 a kadar, thunder strom, 30 dan sonra frozen orb + thunder storm. Normal bittiğinde 42 dim, nightmare 1 günde hell 2 gunde bitti. Tabi imdi nasıldır bılemıcem ama Frozen orbun uzerıne yok =))) Ha birde, Warmth a 5, mana shield a 1 vermen yeterli. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 15:34 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 3 yıl önce bitirdim hatırladığım kadarıyla vitality ile büyü gücüne veriyodum büyülerimde alan büyüleriydi
Öne çıkan mesajlar