Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Selamlar Anadolu yakasındayım, nargile tütünüm dibe vurdu. Sima Sultan bile içebilirim şu anda. Kendimi zehirlemek istiyorum yani. Nerden bulurum bu yakada, beykoza yakın olursa çok şükela olur. Nargile yapılırmış eskiden buralarda, bir allahın kulu tütün satmıyor. Tophane Ali Baba'da arap bir marka vardı, 1 kiloluk 50 ytl idi (bahreyn-elma). Allahın keli gitmiş 70 ytl yapmış. 20 ytl zam nedir lan 2 ayda. Neyse, yardımlara açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aktarlarda çok iyi ve uygun fiyatlara bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Aktarları bilmiyorum desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hocam beykoz yakınlarında paşabahçeye doğru kaç tane aktar var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Hiç bilmiyorum ki, 2 ay önce taşındım hehe :D Sağolasın hocam araştırırm birazdan :) Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Aktar dediği baharatçı neyim. O kısmı anladın di mi ? :) Şerbetli mi ne vardı. Güzeldi bah o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ne demek nargileyi ve içeni herzaman kabul eder bünyem afiyet olsun şimdiden :) @zopik ahahaha ne yaptın sen adam aktarın ne olduğunu değil o tarafta nerede var pnu bilmiyor :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:49 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Nebleyim çıkıp dolaşsa görür elbet. Ondan şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Greeny Mısır çarşısı ve Kapalı çarşıda bulabilirsin. Tophane artık acayip baydı . En iyi becerdikleri şey hesap geçirmek. Edit: Anadoluda demissin prd [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:51 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hocam bu beykoz yakınlarındaki aktarlardan aldınmı sen nargile tütünü yada gördünmü ? aktarlarda satılırmıki tütün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paket halinde satılıyor genelde. En azından Kadıköy'de falan bulmuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 @Zopik: Çıkıp dolaşmak için pek şansım yok Elmalıköydeyim, her yere uzak bir memleket. Beykoz 10-15 dakika, zaten benzinim yok.Şansa bırakmıym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 durum cok acilse yane az biraz aliyim arzusundaysan herhangi bi nargile kafedende alabilirsin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: hocam bu beykoz yakınlarındaki aktarlardan aldınmı sen nargile tütünü yada gördünmü ? aktarlarda satılırmıki tütün?zaten hep aktarlarda satıldı sonra piyasası oldu falan diye gider ismi tütün ama baharat gibin bişi de diyebilirsin elmalı falan ya o bakımdan af bi denk gelsen greeny el yapımı özel tütünler var ah bi içsen sonra bi daha bırakamazsın o tütünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Aldım geldim, roseanna diye bir marka.Paşabahçede bulduk. Sorun ise, son kullanma tarihini üüretim trihinden 1 yıl sonra olarak belirtmişler pakette, üretim tarihi ise "1-12-2005" ;o Adam biz ordayken bahreyn tütün siparişi verdi, benim aldığım ise elmalı. Yarın bahreyni almaya giderken değiştirirm artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 tutunun son kullanma tarihi olur mu? ben de ayda bir iki pipo icerim de hic son kullanma tarihi var mi diye bakmak aklima gelmedi. bakayim mi bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yaş tütündür nargileye konan, aromasıyla durur. onun için belli bir sürede kullanılması gerekir. yine içilir kapalıysa farketmez.. izmirde olsaydın her türlüsünden sağlardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hocam kargoyla gönder, izmiri istanbulu mu var bu işin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 fenebahçeye in.melitaya gir.nargile tütünü alabilirmiyim 10 milyonluk de verirler 10 milyonluk la 5-6 kafa yaparsın.sora bitince yine alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 10 milyona 5-6 mı? nimet o be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 o zaman topaneye geç.alibabadan 50 kagıda bahreyn tütünü al.1 ay götürür benimkinin kafası büyük.5-6 bitio yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yukarıyı oku diablo :) 50ydi 70 yaptı kızkaçıran. Bugün gittiğim baharatçı kişisi yarına bahreyn getirticem dedi, hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi naptın sen çok mu koyuosn yahu tasarruflu ol brz :) ufak naklalardan bile kaç kafa çıkardığımı bilirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cebinde akrep var greeny bensizde boğazında kalsın nargile :p sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aklıma gelmişken de sorim aromasına göre nargile daha ağır olur mu? mesela ben elmalıyı tercih ediyorum bahreyn sanki elmalıya göre daha ağır gelio hea bu aralar neli içsem ağır gelio o da ayrı mesele. neyse kişiden kişiye değişiyo herhalde bende öyle bi düşünce oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar