Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile tütünü, nerede? (Anadolu)

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Anadolu yakasındayım, nargile tütünüm dibe vurdu. Sima Sultan bile içebilirim şu anda. Kendimi zehirlemek istiyorum yani. Nerden bulurum bu yakada, beykoza yakın olursa çok şükela olur. Nargile yapılırmış eskiden buralarda, bir allahın kulu tütün satmıyor. Tophane Ali Baba'da arap bir marka vardı, 1 kiloluk 50 ytl idi (bahreyn-elma). Allahın keli gitmiş 70 ytl yapmış. 20 ytl zam nedir lan 2 ayda. Neyse, yardımlara açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hocam bu beykoz yakınlarındaki aktarlardan aldınmı sen nargile tütünü yada gördünmü ?
aktarlarda satılırmıki tütün?
zaten hep aktarlarda satıldı sonra piyasası oldu falan diye gider ismi tütün ama baharat gibin bişi de diyebilirsin elmalı falan ya o bakımdan af bi denk gelsen greeny el yapımı özel tütünler var ah bi içsen sonra bi daha bırakamazsın o tütünü :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım geldim, roseanna diye bir marka.Paşabahçede bulduk. Sorun ise, son kullanma tarihini üüretim trihinden 1 yıl sonra olarak belirtmişler pakette, üretim tarihi ise "1-12-2005" ;o

Adam biz ordayken bahreyn tütün siparişi verdi, benim aldığım ise elmalı. Yarın bahreyni almaya giderken değiştirirm artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...