Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 16 Temmuz 2007 21.40'da TV8'deyiz arkadaşlar... http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=648 2 hafta kadar önce yazdığım Avalon haberi için yukarıya göz atabilirsiniz. Bu gece izleyelim ve yarın yorumlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Haberim yoktu. Hemen küçük kız kardeşle izlenebilirliği var mı, sorayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sakıncalı bır sahne yok kucuk kardes seyredebılır ama cok kucukse de bısey anlamaz not:ole bır oyunda oynamak ıstıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 pek bi psikopat bir filmdi. ama güzeldi. müzikler harika zaten, görsellik, oyunculuğu vs. beğendim. yalnız konuya gelicek olursak tam derin mevzular bunlar dedirtcek tipdendi. heralde sağlıklı bi yorum yapabilmem için en az 2 kere daha izlemem lazım sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 güzel filmdi de atmosferi çok ağırdı bide çok yavaş ilerledi film o yüzden baydı biraz ama konu fln müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 siege of avalon diye bi oyun oynamıştım zamanında. iğrençti. kasıp da 2. bölüme geçtiğimde internetten sitesine üye olmam gerektiğini söledi kapattı çıktı :S sonra gittim sitesine girdim, sitesi kapanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar