Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders çalışacağım :( - yardım lazım

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

Geçen yıl girdiğim hazırlığını atlayıp sınıfında kaldığım iktisat fakültem için bu yaz biraz ders çalışmaya karar verdim. Ama geçen yıl içinde girdiğim toplam ders sayısı 30'u bulmadığı için ne çalışacağımı bile bilmiyorum. Aşağıya derslerimi yazıyorum, yardım edebilirseniz sevinirim.

Political Science, Sociology, Economic History, Natural Resources&Enviroments şeçmiştim.

Okuldan tanıdığın yok mu, onlara sor diyeceksiniz ama okuldan adını bildiğim biri bile yok.

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Unutmuşum söylemeyi, İstanbul İngilizce İktisat'dayım.

Ne tür yardım istediğime gelince, sosyoloji ile sorunlarım yok ama ekonomi hakkında sıkılmadan okuyabileceğim, derslerde faydası olacak ve e-book olarak bulabileceğim bir kaç ingilizce kitap iyi olur. Accounting falan ne demek, onu bile bilmiyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

biz bu sene şu kitabı okuduk.
çoğu kişi beğenmese de bence güzel bi kitap.
sadece fazlaca amerika propagandası içeriyor.
ama günlük hayattan verdiği tiki şirket örnekleri (starbucks, bmw, abercrombie vs.), anlatım tarzı falan hoştur.
ama sadece macro-micro düzeyde giriş kitabı bu. accountinge pek bulaşmaz.
accounting mevzusu başlı başına bi dünya.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşalttım kutuyu şimdik ve eğer beylikdüzü yakınlarındaysan arada olabildiğim kadar yardımcıda olabilirim yada msnden fln ne biliym takılırsan bişye söle işte:)Herkes biyerlere takılıo çünkü bu iktisatta.Bkz ben faizlerin hisse senetleriyle ilişkisini ilk okumamda kavrayamamıştım(kitap açık anlatmamış:P) ama sonradan kavramayı başardım!Çok pis kavrarım!:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...