Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bu filmi bilen bilir bu çekik gözlülerin böyle bi aleti var hatta "gök" le dövüş sahnesinde çalıodu falan, deli bişey bu aletten bulmak istiyorum. gerçi başka filmlerde de kesin vardır. herneyse bu aletin ismidir sampledır youtube 'da videosudur flm bilenler yardımcı olursa sevinirim. (illa filmden olacak değil yani bu alet lazım kısacası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hatta hatta aklıma gelmişken ps2'deki shinobido oyunununun menüsünde de vardı bu alet. belirteyim dedim son anda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 eğer youtube linkini yollarsan, biliyor olma ihtimalim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ouAQV1a7ngQ şurda var ben de yeni bulabildim. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:54 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Guqin - 7 telli, 4 oktav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 çok sağol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kemenço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar