Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arjantin - Brezilya Copa America Final (Canlı)


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

brezilya daha cok italya/almanya ekolu gibi bi oyun kurdu ortaya, sampiyonayi kazandilar eywallahda eger bi soraki dunya kupasindada bu sekil bi oyun dusunuyorlarsa ronaldinho kaka adriano vs. ile tutmaz bu sekil. hakem 2. yari yerine ilk yari 1-2 kart cikarsaydi bu kadar rahat faul yapamazdilar durmadan.arjantin tarafindansa crespo yu aradilar direk, anlamadigim milito yu forvete nie almadilarda aimar, lucho gonzalez falan oyuna girdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

brezilya bu kadrosuyla bu arjantin'i yendi. kaleci faktörü vardı onun dışında defansı iyiydi. ama şunu düşünürsek geçen 4 yıl öncede arjantin hakediyor kesin alır denirken penaltılarla brezilya gene almıştı.

ronaldinho milli takım için tam bir fiyasko ama KAKA'sız imkansız bişey.

bide bende aimar filan o olayı çözemedim aimar mı kaldı artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarıda riquelme'nin topu direk yerine kaleye gitse baya bi farklı sonuç olurdu şu ankinden bence. şanssızdı arjantin bir de brezilya hakikaten iyi top oynadı yani. ikinci yarı arjantin ne zaman top oynamaya çalışsa çirkinleştirdiler oyunu ama olsun amaç kazanmaktı ve başardılar yani.

brezilya kesinlikle 2010'da asıl kadrosuyla bu oyunu oynayamaz. yani bu taktik o oyuncularla sökmez. kim pres yapacak ronaldinho mu kaka mı? dunga da aptal olmadığından değiştirecektir taktiğini. zaten 2010'a ronaldo kalmaz, ronaldinho 31 olacak, kaka 30(yada 32-31 emin değilim =P )
işler değişir o arada andersonlar falan gelicek bakalım neler olucak brezilyada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...