Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter silinmesi


Deacon

Öne çıkan mesajlar

said:
12 temmuz günü sabah saatlerinde benim oynadığım realm dahil bazı realmlerde bir takım çalışmalar yapacaklarını fakat realmleri kapatmayacaklarını yani oyunun oynabileceğini ancak sık sık disconnect verebileceğini açıklayan adamların oyunu. aynı gün öğlen 12 sularında login olmaya çalıştığım fakat-önceden açıklandığı gibi- login oldukça disconnect veren, seri disconnectlerin ardından olduğum son loginde; login olmaya çalıştığım karakterimin karakter listte olmadığını farkettiğim oyun. ardından gece 23'e kadar login olamadığım ve login olduğumda Nagrand adlı realmdeki tüm karakterlerimin yok olduğunu görüp kafayı yediğim oyun.
olayın ardından 5dk içinde wow-europe'un support kısmına konu ile ilgili attığım maile de henüz cevap vermemiş bir teknik destek departmanına sahip oyun. kısaca aylardır harcadığım emek ve paranın karşılığında kaybettiklerim aşağıdaki gibidir. kimse oynamasın!

~ lvl 46 troll shaman
~ lvl 29 undead warlock
~ 60 gold
~ bazı mavi itemler ve diğer itemler
- birkaç düşük levelli karakter daha


bir arkadaşımın wow başlığı altındaki entrysi. belki bilgisi olan napması gerektiğini bilen birileri vardır. yardımcı olabilirseniz seviniriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aylarca oynayıp bu kadar kasabilmişse pek üzülmemeli kaybettiği şeylere. yani çok fazla bişey kaybetmiş sayılmaz, harcadıgı süreye bakarsak devam ettiği taktirde pek keyif alabileceğini sanmam.

karakterleri silindiyse ve bu bir hata sonucu olduysa merak etmesin mutlaka gereği yapılır ve itemları dahil herşey geri gelir. yani 46 level char ile 60g kaybetmek ne kadar kafayı yedirtebilir ki insana. tamam ortada emek var ben de istemem 46 olmuşken sıfırdan başlamak ama olay sonuca kavuşmadan kaka oyun sakın oynamayın demek saçma olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gmlere ticket atarsa charlarini ciplak olarak alabilir
itemlar icinde temlari cod olarak yolluyolar ve vendora satma paran karsiligi satin alabiliyosun
ama parani yollamiyolar bu sebeble bi guild mateten 100 150 gold orc bulabilirse direk ticketla 2 saatte halledilir sorunu
hem charlarini alir hem itemlairni ama iste para sikinti bi tek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar herkes hardcore değildir bunu unutmayın. Benim de eğer lvl 20 karakterim bile gitse ilgilenilmemesi bir şey yapılmaması karşısında kızardım. Lütfen eleştirirken mantıklı düşünelim. Arkadaşım fazla oynamıyor diye verdiği emeğin bir anda kaybolması onu kızdırmayacak diye bir düşünce olmamalı.

Neyse, tekrardan çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Sonucu bildiricem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşının verdiği emeğe bişey demedim zaten harcore olup olmaması da beni ilgilendirmez. oynadıgı oyundan keyif de alabilir. mailini atmış cevap gelmedi diye hemen topa tutmuş oynamayın etmeyin diye ona sinirlendim ben. elbet cevap gelecek o maile ve karakter de geri verilecek, kim söylemiş ilgilenilmediğini? daha önce böyle bişey oyunda başına gelmiş mi de konusuyo acaba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üstüne eklemem gerekirblizzard bu tür konularda çok yardım ediyor ama daha yazıyı yazdığı anda cevap gelmedi diye bunu yazıyorsa buyursun knight online. Biraz sabredip beklemek lazım. Yanlışlıkla 60 lvlkarakterini silen arkadaşıma karakterinigeri getirmişlerdi bu tür bi soruna yardım edeceklerine inanıyorum. Şu ana kadar her türlü soruna destek sağlayan başka bir oyun görmedim ben. Quest itemini yanlış aldığı yada değiştirmek istediği için ticket atanlara cevap verecek başka oyun görmedim henüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlışlıkla karakter nasıl silinir şu oyunda merak ediyorum..

yanlışlıkla karakterimi seçiyim, hee şu en parlak itemli olan
yanlışlıkla "delete character" basayım, hmm, şurda
yanlışlıkla "d - e - l - e - t - e" tuşlarını kombine edeyim sırayla
yanlışlıkla enter'a da basayım tam olsun

eveeeeeet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla cok yardımcı oluyorlar 2 kere enchanter rodumu sattım geri gonderdiler
natasha's quest kolyesini yanlıs almıstım onuda düzelttiler bi kaç quest item daha restore etmiştim
limited usage diyor
hatta 2. den sonra bu son dedi ama patır patır değiştiriyorlar =p
dnd note not sober flm koyun yardım eder
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...