Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi R8 Türkiyede! paramecium sen bunu nasıl kaçırdın?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sacma derecede pahali yapmislar

bu arabaya 200 210 bilemedin 220 bin

bunu alicagima ferrari f430 coupe alirim 290 bin euro ya

R8 5 inci sinif bile olamaz f430 in yaninda
Mesaj tarihi:
ferrari cok memlekette bencede bunun gumus gri si super olur :)

yaw afedersiniz ama zaten bu arabayi alacak adam calip cirpmistir illaki :P ondan 40k euro az veya fazla koymaz.

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 17:06 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yorumsuz kaliyorum ben bu forumdaki arkadaslara bazen

ben porsche yerine astra alirim tipi daha guzel demek gibi birsey bu dedikleriniz. Neyse bu senenin sonuna kadar 25 tane olacak ortalikta R8 den

seneyede 100 u gecer

seri uretim arabasi ferrariyle karsilastirilmaz
Mesaj tarihi:
Selam,

Ferrari de seri üretim değil mi? Yani demek istediğim el işçiliğinin ağırlıkta olduğu bir seri üretim, tıpkı R8 gibi.

O paraya ben de açıkcası Porsche falan düşünürüm. İlk sahibi olmak 'ilk düdüklenen keriz' anlamına gelmemeli :)

Siyah arabanın hatlarını kapatıyor bana göre. O yüzden ben de siyah rengi pek sevmem :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium

ferrari teoride seri uretim olan bir arabadir

uretim sayisi bellidir yani yilda derki 2000 tane 2000 tane uretir. ne bir fazla bir az. O yuzden amerikada satis fiyati 250 bin dolar arabanin bir seneliginin fiyati 320 bin dolar. Cunku alamiyorsun. R8 ole degil, porsche gibi talep varsa uretim olacak. Sadece bu yil turkiyede hava olsun diye kisiyorlar. Birde performans testlerinde ferrariyle yaristirmiyorlar bile R8 i. Onun klasmani daha alt seviye yani porsche gt3 falan.

R8 biliyorsun motorunu gallardo dan aliyor, ama kucultulmus halini, gallardonun rakibi ferrari ole dusun yani.

R8 in icine binmis(Kullanmak nasip olmadi) biri olarak tek diyecegim o arabayla geri gidicek adama allah yardim etsin, hic birsey gorunmuyor :)

porsche ye gelince ben satiyorum para dusunursen konusalim.
Mesaj tarihi:
hayir oyle degil iste

simdi ferrari stick opsiyonunu her zaman tutar. Ancak soyle bir durum var.

f430 un F1 otomatik vitesi mukemmele yakin ancak yinede kimileri kendini stick te daha iyi hissediyor. Yanlis bilmiyorsam 150ms bir vites degisimi. Insanin bunu yakalamasi bayag zor. Ama f599 unki iyicene asmis 100ms in altinda vites degistiriyor, ancak yinede ben stick kullanicam diyenler alabiliyor, ancak f599 un otomatik hizina yetisebilen yok.

Birde USA de launch control olayi yok(yasak) ferrarilerde o yuzden kimi insanlar stick i tercih ediyor.

Ben acikcasi f430 test ettim, inanilmaz bir vitesi var abarti iyi yani, aninda algiliyor. Ornegin bende porshe cayman s var ondada triptonic var porschenin ozel vites sistemi. Ben begenmiyorum, vites degisimi bayag zaman aliyor, O yuzden dikkat edin yurtdisinda satilan porschelerin yuzde 80i normal viteslidir. Turkiyede normal vitesli alirsaniz ikinci elde elinizde kalir :)
  • Yeni Oluştur...