Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Evde salonun camını açıyorum bi de odanın hafif esiyo arada yoksa duramıyorum,ama tırsıyorum da kıçım başım tutulur mu yoksa hasta fln olr mym yaz günü diye,nedir bu ceryanda kalmak ? Ceryanda kalınca niye hasta oluyoz ? Bna mantığını izah edebilcek var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Garbıg kokuyor bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 o zmn belirteyim ciddiyim bn :) tekrar okuyunca öyleymiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bende öle açıyom üşüyorum kapatınca yanıyom bende açıp üstüme bişiler alıyom ideal oluyo böle bişicikler olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kendini sakınmazsan hasta olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Kısaca şöyle diyim sana beden dediğin metal değil rüzgar yer ( eski teyze deyimi ). 2 yer arasında kalırsan rüzgar yersin ( çünkü rüzgar 1.camdan girer 2. camdan çıkar ) hafifden terliysen sıcak rüzgar akımı bile olsa fark etmezsin hastalanırsın.Daha ilersi bu hastalığın allah korusun ciğerlerine bile yansır bu şahısdan şahısa değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: kendini sakınmazsan hasta olmazsın ne kdr klasiktir şu laf dimi ya :) edit : hmm valla mesafe var öyle rüzgar esmiyor ,bn her türlü havada terliyorm gerçi ,terin üstümde kurumama gibi 1 şansı yk [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:00 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 işte yetiştirilme tarzı ya da benim düşüncem edit: terlemeye başlamadan önce aç camları çok zekiyim [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:03 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 2 taraftan da hava geldiğinden hava akımı ortasında kalıyorsun sürekli rüzgarı alıyorsun vücuduna..sırtına yağmur yağıp rüzgarda kalınca nasıl hasta oluyorsan yazın da terleyip ceryanda kalınca öyle hasta oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Dışarıda rüzgar eserken binanın bir tarafına rüzgar vuruyo, orada yüksek basınç oluşuyor, binanın öbür yüzü de binanın yanından geçen rüzgar yüzünden daha düşük basınçta kalıyor, eğer sen gidip bu iki yüzeye bakan pencereleri açarsan, rüzgar yüksek basınçtan düşük basınca doğru eser, o yüzden bazen ceryan olur bazen camı açarsın hiç esmez. Benim bildiğim ceryan böyle oluşuyo. Ceryanda kalırsan rüzgar sağına soluna vurursa, hele terli isen, vücudun çok hızlı bir şekilde ısı kaybediyor. Ama sen daha önceden çok sıcakladığın için üşüdüğünü fark etmiyorsun. Bir yüzeyden ısı almanın en etkili yolu onu önce ıslatıp sonra fan gibi bir şey ile üzerindeki sıvıyı buharlaştırmak, bu şekilde fabrikalarda soğutma falan yapılıyor. Bu olay senin üzerinde olunca terli olmasan bile rüzgarın vurduğu yer çok soğuyor ve sen daha üşüyemeden kan oradan çekiliyor. Şimdi rüzgarı suratına yersen, çok büyük ihtimalle hasta oluyorsun. Çünkü kan suratından çekilince burun kılcal damarlarındaki kan miktarı azalıyor ve havadan soluduğun mikroplar ile savaşıcak ak yuvarlar da bu kan ile beraber çekiliyor. Ama her rüzgar yiyince hasta olacaksın diye bir olay yok, kan çekilir ama belirli bir hastalık mikrobu üremez, bir şey olmaz. Ya da yaz ortasında grip olursun. Aynı şey ayakların ıslanmasında falan da geçerli. Aniden ısı kaybedince vücut tepki veriyor ve kanı göğüslere doğru çekiyor. Parmaklarından ve gene suratından kan çekilince mikroplar ürüyor, frostbite falan oluyorsun parmaklarında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 pencere- kapı boyutları küçükse ceryanda dursanda bişi olmaz. pencereler geniş ve büyükse o zaman voltaj&akım değerleri artar ve ceryanda kalırsan çarpar. küçük pencere ise voltaj&akım değerleri küçük bir ceryan oluşacağı için sorun olmaz. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 11:20 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 voltaj&akım adamı osurtur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: 2 yer arasında kalırsan rüzgar yersin ( çünkü rüzgar 1.camdan girer 2. camdan çıkar ) Bir an Scientific Weekly okuyormuşum gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ben direk vantilatörün önünde yatıyorum bişi olmuyo.. Türke bişi olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Seperate bişi olmaz korkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 aynen unac, vantilatörün önünde yatıyordum o geçen sıcaklarda.şimdi havalar serin tabi akşam üstüme uzun kollu birşey giyiyorum camı açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar