Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ghald onun nedeni kadınların ağrı eşiğinin erkeklerinkinden daha düşük olması.Kadınlar acıyı erkeklere nazaran epeyce az hissediyorlar.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ağrı eşiği kadınlarda daha yüksek diye biliyorum ben.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Aslında Baggio 'nun söylediği doğru. Abdes alsan bile geçerli sayılmıyor. Ömrün boyunca cenabet dolaşırsın... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 diyanete mail atıp sorun :-)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Euahah :D Gerek yokki. Çünkü bu doğru bişi. Dövme deri altına yapıldığı için abdes alırken o yere su girmiyor. Bu nedenle de abdes sayılmıyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ancak estetik cerrah'a gidip o dövmeyi temizletecen... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tık[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abdes deri altına oluyor fakat deri altına mürekkep giriyor. O mürekkep'in altına su değmesi lazım. Mesela kulağını deldirdin. Abdes alırken o delik olan yere bile su girmesi gerekiyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Yani Hristiyanlara göre hiç bir sakıncası olmayan "dövme"nin. Müslumanlara göre sakıncalı oldugunumu anlatamya çalışıyorsunuz. Bu Nasıl bir ayrımcılıktır. Tek Kelimeyle Saçma[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sana göre Hıristiyan dini ile islam dini bir mi? İkisi farklı dinlerdir farklı kuralları vardır. Tavsiyem iki dininde kutsal kitabını okuman.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: BlaCk_DmC, 09 October 2003 18:15 tarihinde demiş ki: Yani Hristiyanlara göre hiç bir sakıncası olmayan "dövme"nin. Müslumanlara göre sakıncalı oldugunumu anlatamya çalışıyorsunuz. Bu Nasıl bir ayrımcılıktır. Tek Kelimeyle Saçma[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Bak kardeşim. Birincisi hristiyan dini ile islam dini ayrı birer din dir. İkincisi hristiyanlıkta abdes almazsın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ben de bu haftasonu bunu yaptiracagim, ilk dovmemi(oldukca ufak) kapatacak $ekilde...Daha oncekinde(Ki yaptirdigimda 13 ya$inda falandim(cocuk akli i$te...)) aciya dayanamayip yarida biraktigimdan cok kotu gozukuyordu.Bu yuzden size de onerim eger sonunu getiremeyecekseniz yaptirmayin.Sonra benim gibi nasil yapsam da duzeltsem diye du$unur durursunuz. (Neyseki ben buldum cozumumu :) )[hline]tHe Original fi$h®Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Silthanas, 09 October 2003 17:15 tarihinde demiş ki: istanbulda bu ejderha i$ini cozmu$ bir tek adam wardir o da Ruhsel'dir... super dovmeci, fiyatlari da makul.. aynen, bendeki butun dovmeleri de o yapti, cok guzel resim cizer, guzel de dovme yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Hristiyanlık ve Müslümanlığın ayrı dinler olduğunu bana hatırlatan arkadaşı tebrik ediyorum. Unutmuşum bir an LOL ! 2 Dinde ayrıdır evet ama Tek Tanrıya taparlar.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: BlaCk_DmC, 09 October 2003 19:21 tarihinde demiş ki: Hristiyanlık ve Müslümanlığın ayrı dinler olduğunu bana hatırlatan arkadaşı tebrik ediyorum. Unutmuşum bir an LOL ! 2 Dinde ayrıdır evet ama Tek Tanrıya taparlar.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Kuralları farklıdır. Gerçi incil daha sonra değiştirilmiş...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tek tanrıya taparlar ama değiştirildiği için farklılıklar vardır, mesela hristiyanlar allah ı isa'nın babası olarak görürler. neyse din olayını kapatalım[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bence de. Her koyun kendi bacağından asılır...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 arkadaslar, dinlerin amaci insanlari iyi ahlakli hale getirmektir. (en azindan cikis sebepleri o yonde) Derinizin altindaki bi boya kitlesi sizi herhangi bi insandan daha az durust, daha az inancli ya da daha az ahlakli yapmaz. Bi gun ahirete istigal edildiginde degerlendirme kriterinin sekilci olacagini zannetmiyorum, (allah'in boyle kucuk detaylarla bakmayacak kadar akilli oldugunu varsaymaliyiz deil mi) ve de ayrica dini ibadetleri yerine getirerek puan kazanma durumu olsaydi..mesela necmettin erbakan 64 kere hac + umre yapmis, ama ne kadar iyi ya da ahlakli bi kisi olduu son derece tartismaya acik deil mi. zaten basimiza ne geliyosa dini bu sekilde siglastiranlardan geliyo... [Bu mesaj edi tarafından 09 October 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Owner, zaten derinin o bölümüne hiç bir zaman su değmez. Su değmemesinin nedeni dövme yaptırmak değildir. Dövmede boya derinin 3. katına iğne ile aktarılır. Su ise sadece derinin en üst tabakasına ulaşır. Alt tabakalarla işi yoktur. Sen dövme yaptırsan da yaptırmasan da derinin 3 tabakasına su geçiremezsin. Geçirsen de zaten bu dinen insandan beklenen bir şey değildir. İlk tabakaya yapılan dövmeler geçici dövmelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 .......[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 black baya bi saçmalamışsın yani. hristiyanlar domuz yiyorken müslümanlara yasak öyle mi? ÖYLE Mİ HA! :lol: ayrıca evet ghaldszar doğruyu söylüyo. saygıdeğer yaşlı bilge amcamız olur zaten kendisi. en fazla 40 gösteriyo ama... :-p [hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 09 October 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 benim anlatmak istediğim şu. Normalde abdes alırken ve kulağında küpe deliği yokken kulağını delmezsin dimi. Fakat kulağını deldirdikten sonra abdes alırken o delik yere bile su değmesi gerekmektedir.Bu da onun aynısı. iğne ile derinin 3 katına iniliyorsa o deliğe bile su değmesi gerekmektedir...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 09 October 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: edi, 09 October 2003 19:34 tarihinde demiş ki: arkadaslar, dinlerin amaci insanlari iyi ahlakli hale getirmektir. (en azindan cikis sebepleri o yonde) Derinizin altindaki bi boya kitlesi sizi herhangi bi insandan daha az durust, daha az inancli ya da daha az ahlakli yapmaz. Bi gun ahirete istigal edildiginde degerlendirme kriterinin sekilci olacagini zannetmiyorum, (allah'in boyle kucuk detaylarla bakmayacak kadar akilli oldugunu varsaymaliyiz deil mi) ve de ayrica dini ibadetleri yerine getirerek puan kazanma durumu olsaydi..mesela necmettin erbakan 64 kere hac + umre yapmis, ama ne kadar iyi ya da ahlakli bi kisi olduu son derece tartismaya acik deil mi. zaten basimiza ne geliyosa dini bu sekilde siglastiranlardan geliyo... [Bu mesaj edi tarafından 09 October 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Tamamen Katılıyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 saka yapiyo olmalisin, yani bizi yaratan gozeten buyuk bi mekanizma varsa bizim kupemizin deligine, derimizin altina giren suyla mi ugrasiyo, yoksa nasi insanlar oldugumuzla mi. hem o zaman mesela gogsune silikon taktirsan silikonu da mi yikayacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar