karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Yaw .purchase miydi neydi yok o degildi bi komut vardi neler sattigina bakabiliordun bi canta aciliordu orada ne satiorsa gosteriordu silince satmiordu fiatlandiriordun fln neydi o komut arkadaslar.yardim ederseniz sevinirim[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor!
taz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 stock ama scriptten diosan, onu spheretemplates_vend.scp den yapıcan..
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Her NPC Yarattıgında istedigin item'leri satmalarini istiyorsan spherechars_human.scp'den de ayarlayabilirsin.. Sell bölümü sattıkları, Buy bölümü oyuncudan aldıkları item'ler..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) [Bu mesaj Black1ce tarafından 08 October 2003 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İstediğimi satmayan npc yi keserim edasıyka çıkarsan yola satarlar ehheh :) Arkadaş söylemiş dahası yok bende örnek veriiim SELL=i_bread,10 // 10 Adet Ekmek Stoğu Var BUY=i_bread // Ekmek satın alabiliyor[hline]Do your Best !
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Genelde char dosyasindakiler temp_vend'deki templatelere link seklindedir, cok azdir char.scp'den sattigi itemleri ayarlayabilecegin vendor sayisi. Temp dosyasinda yoksa ama hala satiyorsa oraya bakilir ancak.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ===================================== bence bunuda FAQ ya ekle baggio[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Hmm bencede..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away)
Öne çıkan mesajlar