Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Bi de bu var. Oh maşallah 3lü forvet hattı :P Orkun Servet Song Tomas Arda Linderoth Lincoln HasanŞaş Baptista Kuranyi Morientes 7 yabancı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: bu arada riva satamazsınız vakıfbana ipotekli ;) ipotekli mülk satılamaz diye bir kanun yok, ayrıca ben bu ipoteği duymadım( yok diyemiyorum kesin ama ben duymadım.) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 12:38 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:12 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ipotekli mal satılamaz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: ipotekli mülk satılamaz diye bir kanun yok, ayrıca ben bu ipoteği duymadım( yok diyemiyorum kesin ama duymadım.) yok satılmıo keşke olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 eldar rivanın ipoteği su transfer yapmak çin vakıfbanktan alınan 15 milyon dolar karşılığında vakıfbanka riva ipotek edildi bi de birşey daha ipotekli mal nasıl satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 insanlar bilmedikleri bir konuda o kadar emin konuşuyor ki bazen paticikte hasta oluyorum o özelliğimize :D "ipotekli bir mal satılamaz diye bir kanun yok" HEYTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Gerçekten hukuk bilgim kusursuz değildir ama ipotekli malın devri mümkündür diye inanıyorum. Borçlar hukukunu iyi bilen biri aydınlatabilse iyi olur aslında bizi. Ben ipotekli mal satılamaz diye bir kanun yok derken, ipoteğin taşınmazın üstüne yapıldığı bilgisine dayandım; yani mesela benim borcum var ama Ahmet'in taşınmazını ipotekliyebiliyorum buna karşılık, Ahmet de malı, alacak olanın kabul etmesi halinde ipotekli olarak devredebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi insanlar salakmı ipotekli malı alsınlar ya biraz daha dikkatli düşün riva arazisini satamazlar ipotekli bile olmaza riva arazisi çok önemli bi yerde ve çok da pahalı ama satış işlemlerinde bile gs ye bayağı bi maddi külfet getirecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 BK madde 885'de şöyle bir şey buldum: değerini aşan bir borç için ipotek edilmiş bir taşınmazı edinen kimse, borçtan şahsen sorumlu değilse, icra takibi başlamadan önce, satın alma bedelini ödeyerek taşınmazı ipotekten kurtarabilir. Bundan ipotekli bir taşınmazın devrinin mümkün olduğu ve bunun için satın alma bedeli ödenebileceği sonucunu çıkarıyorum. Tekrar söylüyorum ipotekli malı alan, ipoteği de kabul ediyor. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:04 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ama iyi okursan ipotekli malın ipotekini kaldırman için ipoteki kabul edene ipotek bedelini ödemek zorundasın gene o para çıkıyor senden o yüzden devir ederken o ipotek bedelini ödemen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Hayır orada malı edinen ipotek bedelini ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 o zaman malı direk kendi almış oluyor da ama zaten ipotekl ettiğin yer banka zaten haciz hakkı var gerek yokki öle birşeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: satın alma bedelini ödeyerek taşınmazı ipotekten kurtarabilir. bunun anlamı zaten ipotekli malı ipotek altından çıkartmak. ipotek etmek zaten el koymak gibi bir şey olsa gerek. en azından ben oyle dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ne demek istediğini tam anlamadım ama ipotek bankaya olan bir borç yüzünden olmak zorunda değil( bu lucifel'eydi) ipotek el koymak değildir, bir borca karşılık o borç ödenmezse karşılığında el koyabilmek üzere bir mala şerh koymak gibi bir şey. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:16 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ama biz o borçtan bahsediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Somut olayda eğer GSK'nın vakıfbanka borcundan dolayı riva'yı ipoteklediyse mesela bu Riva'nın başkasına satışına engel değil yanlızca satın alan ipoteği de almayı kabul edecek. (bu benim yorumu) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:18 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 evet doğru ama şöle bişi var adam rivayı alıyor büyük bi miktar paraya bide üstüne 23milyon dolaralık toplam ipotek ücretini neden versin ki? [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:20 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=259116 Burada yazdığına göre 12 milyon dolarlık bir ipotek söz konusu oldu. Ben zaten Riva ipotekli satılacak demedim sadece kanunen satışa engel yok dedim. Misal biri Riva'da villa yapıp 50 milyon dolar kar bekliyodur ipotekli araziyi alır 12 milyon doları kendi öder veya GSK'dan 12 milyon dolar ucuza alır araziyi sonra ipoteği kaldırır. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:24 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 13:24 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 emin olmadığım bir konu hakkında kesin tavırlarla konuşmak istemiyorum ama ipotekli malın ipoteği kalkmadan satılmayacagı dusuncesındeyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 daha çok baptista diyorlar :p http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6895251.asp?gid=180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: BK madde 885'de şöyle bir şey buldum: değerini aşan bir borç için ipotek edilmiş bir taşınmazı edinen kimse, borçtan şahsen sorumlu değilse, icra takibi başlamadan önce, satın alma bedelini ödeyerek taşınmazı ipotekten kurtarabilir. ********* said: Bundan ipotekli bir taşınmazın devrinin mümkün olduğu ve bunun için satın alma bedeli ödenebileceği sonucunu çıkarıyorum. ********* yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 "ipotekli bir malı edinen kimse" sen bu laftan ne anlıyorsun ipotekli bir malın el değiştirebileceği anlamını çıkardım ben. "satın alma bedelini ödeyerek" bundan da satın alma işleminin mümkün olduğu ve ipotekli mülk karşılığından bir bedel ödendiğini anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 @eldar 12 milyon dolar son çekilen kredi bir 11 milyon dolarlık bir borç daha var vakıfbanka ait oda riva ipotekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 OK, doğrudur dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bu arada Vakifbanka GS nin borcu 42 milyon dolar. Buna 12 Daha ekle . Total 54 milyon dolar eder. İpotek kalkmasi icin yasal faiz ve yukumlulukler disinda odeyecegi rakkam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar