Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 eskiden bu oxford kitapları falan olurdu millet alır ingilizce ögrenmeye kasardı.simdi zaman ilerledi bilgisayarlar programlar falan.. boyle cok genis icerigi bulunan,fiyatı hıc onemli olmayan ama 'mukemmel ogretıyor' dedıgınız bilgisayarda programlar eslıgınde bilgisayar ogrenme seti bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 onur engelledinmi lan msn den beni :) edit : anlam ve önem bakımından özel mesaj yazmak istemedim. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 16:53 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 abicim özel mesaj? eskiden bi ozmo show vardı ben onu biliyorum sadece [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 16:52 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 tell me more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ingilizce konusunda bilgim yok ama diğer diller için bir arkadaşım bana Rosetta Stone'u önermişti, şu an kullanıyorumda. İstersen ingilizce için olan paketine bir göz atabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Rosetta stone un italyanca sını kullanıyorum.Netten indirdim hem bedeva tell me more bulunmuyor nette. Rosetta stone ne derece etkili olur bilmiyorum.Ben şu an italyanca hikaye kitapları okuyor ve turizm için mesleki italyanca konuşabiliyorum. Rosetta stone sayesinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 torrent sitelerinde 6 ay once vardi turkce bir sey yaklasik 30 cd. tam adini hatirlayamadim şimdi,bir bayan dersanede 5 ögrenciye ders anlatiyor, profesyonel hazirlanmiş. bende cekmiştim bunlari, türk torrent sitelerinde forumlarda istek yaparsan tekrar yuklerler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 en ucuzu amerikada çalışmak 3 ayda normalde 2 yılda öğrenebileceğin ingilizceyi öğrenebilirsin, üstüne para da kazanırsın, work and travel gibi şeyler bunun için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Magic english ve Ozmo vardı. Bende bir de BBC English diye bir set vardı bebeyken. Kitaplı kasetli falan. Süperdi o sevgi dolu şarkıalrı vardı. ''Lizards! Lizards! Where are the lizards!?'' omg omfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar