Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yeni bir mmorpg ye baslamak istiyorum.hangisi sizce daha iyidir.pek bi bilgim yok bu oyunlardan ama cok farkli oldugunu biliyorum uzayda geciyor sanırım :D kısa bilgilerle aydınlatırsanız sevinirim.bide aylik nekadar odeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Tamamen farklı oyunlar bir kere. Sen ne tür bir oyun oynamak istiyorsun onu söylersen, ona göre tavsiyede bulunurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 uzayda gecicek bilim kurgu ariyorum.hem uzay gemisiyle savasip hemde karakter gelistirmeli bir oyun warmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Firefly'ın mmosunu yapsalar böyle bişey olur heralde. Hem karakter geliştirip ticaret yapıp mafyacılık oynuyosun hem de 4 5 kişi gemi alıp ordan oraya uçuyosun. Ama bildiğim yok böyle bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 swg yi salla çok bozuldu :) . Eve iyi gider, anacrhy de olabilir biz başlıyoruz arklarla bu gece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 SWG ya da anarchy dene cunku eve'de karakterinle butunlesemiyorsun bir de gezegenlere inmek mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 EvE muhtesem bir oyun, butunlesememek konusu da sana kalmis, ben 3 senelik charimla gayet butunum sahsen... EvE sabrin varsa ustun bir oyun, simdi baslarsan yavas olur biraz ama iyi bir corpa girdin mi kendini verdin mi 3-4 aya cosarsin eglenirsin baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar