Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yeni bir mmorpg ye baslamak istiyorum.hangisi sizce daha iyidir.pek bi bilgim yok bu oyunlardan ama cok farkli oldugunu biliyorum uzayda geciyor sanırım :D kısa bilgilerle aydınlatırsanız sevinirim.bide aylik nekadar odeniyor
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Tamamen farklı oyunlar bir kere. Sen ne tür bir oyun oynamak istiyorsun onu söylersen, ona göre tavsiyede bulunurlar.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 uzayda gecicek bilim kurgu ariyorum.hem uzay gemisiyle savasip hemde karakter gelistirmeli bir oyun warmi.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Firefly'ın mmosunu yapsalar böyle bişey olur heralde. Hem karakter geliştirip ticaret yapıp mafyacılık oynuyosun hem de 4 5 kişi gemi alıp ordan oraya uçuyosun. Ama bildiğim yok böyle bi oyun.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 swg yi salla çok bozuldu :) . Eve iyi gider, anacrhy de olabilir biz başlıyoruz arklarla bu gece :P
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 SWG ya da anarchy dene cunku eve'de karakterinle butunlesemiyorsun bir de gezegenlere inmek mumkun degil
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 EvE muhtesem bir oyun, butunlesememek konusu da sana kalmis, ben 3 senelik charimla gayet butunum sahsen... EvE sabrin varsa ustun bir oyun, simdi baslarsan yavas olur biraz ama iyi bir corpa girdin mi kendini verdin mi 3-4 aya cosarsin eglenirsin baya.
Öne çıkan mesajlar