Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Seneler önceydi. Cahildim o zamanlar. Böyle bir bölüm olduğunu bile bilmiyordum. O başlık senin, bu başlık benim dolaşıp dururken zaman geçmişti. Sonra bu kategoriyi gördüm, ama artık çok geçti. Bu zevki yaşayamayacağımı düşünüyordum. Ancakkkkk... Aylar, seneler sonra yine buradayım ve başlık açma hakkım var çünkü tekrar geldim. Hoşgeldim ben... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hoşgeldin genç :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Gençlik öncedendi. Buradan 26 yaşındayken kovulmuştum sanırım. Şimdi yaş 28 :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 vay lonely... hoşgeldin fatih.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hoşbuldum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ana benim eski nickimi çalmış ama genede hoşgelmişssen :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 çalmadımkine, bu nick zaten benimdi bilmem ne kadar senedir, yinede hoşbulmuşam :P :) [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:29 tarihinde, Lonely tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sen yalnızsın, yalnızlığını bil. hoş buldun. =) [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:58 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Vay vay vay =) Hoşgeldiniz efenim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yalnız erkek gördün atla tabi hemen,gayatlet seni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 HOŞGELDİN ABİCİM, VELİNİMETİM. pati tamam artık benim gözümde d: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Vay be Fatih gelmiş, hoş gelmiş. Bilmem hatırlar mı beni? =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ekiekeikei @utopia'm manyak bacım benim :) @DraculaVigorous, nasıl hatırlamam, nasılsın? :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 selamlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 fatih abi hoş geldin..[ umarım benide hatırlıyabilirsin] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Hatırladım tabi... Nasılsın Gothic? :) Amma velakin, malum yaşlılık. İsimleri unuttum :S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.