Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hakkatten de baya macör olmuş. erkekler cıbıl dolaşabilecek... şunu da duyarsak şaşırmıycam: male characters now can become gay.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 08 October 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ne gelmez server mış yahu[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 her patch geldiğinde böyle saatlerce bekliycekmiyiz ya içim bayıldı beklemekten ch kasmak istiyorum ağız tadıyla[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 heh smuggler la ilgili bi halt koymamislar inceden kinadim yani ama neyse... hala slice 4, 3 ten beter gibi..eww[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Masallah ne update mis hala down butun serverlar... Bi de mountla city update i olsa herhalde bi gun beklicez ama degecek beklememize sanirim... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 TEF gitmis Cmlerin oluye diriye poison atmasi gitmis baya guzel olmus.. Cok sevindim bunlara![hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Lol be funcom dan ne farkı kaldı SOE nin? oyunun içine ettiler mekanik diye bişi kalmadı, 1 günde geçti hala ortada bi düzelme yok...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar