fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ha birde "uzun zaman ne cevap vermedin lan" diye hesap soranlar olduğundan "bakınız efendim soruya benim yerime zaten cevap verilmiş ondan vermiyorum" deme ihtiyacı duyuyorum artıkın. said: Cuce üye § 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tamamda, sen de fedaykine milmem kaç kişinin önünde ve kendi evinde "yuh denmez ayıp" demezsin dimi horace? veya yuh dedi diye "ben türküm sen amerikan özentisizin denmez" tekrar tekrar yazmaktan haz alıyorum "bayan türköne" tam bir amerikan söylemidir aslında yürkiyede özlem hanım veya özlem denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 özlem hanım programın sonunda saçı başı dağılmış bir şekildeydi. Ona çok güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 okan bayulgen genelde insanlari kucuk dusurmeye egosunu tatmin etmeye calissada, bu programda hak verdim, cunku ozlem, okan bayulgene adapsiz terbiyesiz demistir ve hatasini kabul etmedigi icin tartisma uzamistir, hatasini kabul etseydi tartisma uzamazdi ve o kadar rezil olmazlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Özlem artık bir milletvekili. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hepimiz özlemiz (öeh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar