Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ozlem yerınde yapmamıs hareketı.program akarken sunucuya ayarmı verilir lol [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 04:13 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 okandan çok kadına uyuz oldum. kimse bu kadına birisi konuşurken 3 saniye olsun susup dinlemesi gerektiğini anlatmamış mı acaba, yoksa siyaseti nonstop konuşup konuşanı da konuşturmamak olarak mı algılamış :S [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 04:56 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Her programda her konuğa "sayın bilmemne" diye mi seslenilmelidir? Zorunluluk mudur? Çoğu programda eğer ortam samimi bir ortamsa sunucu yada diğer konuklar birbirlerine isimleriyle hitap edebilirler. Burda da Okan, diğer konuğuna "abi" dediği gibi genç kızımıza ismiyle hitap ediyor. Ama kızımız diğer programlarda hiçkimsenin yapmayacağı birşeyi yapıp ortamı geriyor. Okan'da gergin ortamların adamı olduğu için, yıllarca öyle programlar hazırladığı için o havaya hemen giriveriyor. Kızda hata üzerine hata, acemilik üzerine acemilik, çocukluk üzerine çocukluk yapıyor.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 EDIT: 2 kere çıkmış mesaj. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 04:51 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 iki konuk var birbirleriyle diş dişe tartışıyolar zaten. böle bi programda sunucu konuklardan birine "Behran Abı" derse diğer konuğada uzaktan uzaktan "Sayın Turkone", orda olay koparki zaten o sayin türkone'nin hiç bi forsu kalmazki o programda böle gereksiz bi uzantı olarak kalır. Ha ayrıca "Sayin Türkone" son derece amerikanvari bir söylemdir "mr brown" dan gelir, yakın geçmişinde bile soyadı kullanmıyan bir millet olarak biz Özlem hanım deriz soyadı kullanmayız, kadının bu bilgisiyliğine ayrıca kıl oldum ben. herşey bi yana Karşısındaki insanı "haha ben türküm sen Amerikan bozmasısın" diye sucladıktan sonra orda dayak yese yeriydi okandan =) arada unutmayınki öle bi cümlede sarfetti.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 5 sayfadır tartışıyorsunuz bir kez bile atatürk dememişsiniz.
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 okan bayulgen'den pek hoslanmam ama burda bı hatası yok. kıza gayet cıddı bı sekılde, hıc de ufak kız muamelesı yapmadan "ozlem sıyasette yenı" demıs. ha kız ne yapmıs? sahsen en uyuz oldugum sekılde trıplere gırerek, kafayı yana atmalar "ozlem turkone, turkone" sankı arkadasına kuser gıbı boyun bukme falan cok aptalca hareketler. lan oksımoron madem sayın turkone, ozlem turkone dıye tutturuyosun, cıddıyet ıstıyosun, senın yaptıgın sımarık kız trıplerı, kusmelerı ne pekı. alırsın ıste boyle ayarı ne dıyecegını sasırırsın, kıvırırsın sonra "ben sadece soyadımla hıtap etmenızı ıstemıstım" dıye, gene kucuk kız suratları yaparak. okan'ın sadece bı kusuru olabılır burda, o da ayarı fazla uzatmıs. kı bence ıyı yapmıs kız bı daha boyle trıplere gıremez sıyaset hayatı boyunca, kımbılır belkı bır gun ozlem TURKONE degıl de, ozlem olabılmeyı becerır.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 eğlenceli bi programdım izlerken zevk aldım güldüm eylemdim kızı bi konuşturmadılar kızda kendi halinde takıldı garibim iyi sabır varmış ben ha kalkıp gidicek ha gidicek derken gitmedi
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Abi nin karşılığı kardeş Berhan abi ile Özlem Kardeş olarak programda dursalar kız için daha mı iyi ki? Özlem'i tercih etsin uzatmasın :)
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kız bu olay olmadan önce devamlı her lafa atlayıp berhan şimşek inde okan bayülgeninde lafını bi çok kez bölüp daha sonra aptalca bişey için okanı ezmeye çalışmış. ee sayın özlem piltanoğlu türköne eğer çok rahatsız olduysan reklam arasında rahatsızlığını iletirdin okan bayülgene. hem karşındaki sunucuyu saçma bir şekilde ezmeye çalışıyosun karşındaki haklı olarak tepki verincede söyleyecek 2 çift laf bulamıyosun sadece ben kaymakamım diyosun. inşallah bi daha sayın özlem piltanoğlu türköneyi televizyonlarda da mecliste de görmeyiz. arka arkaya 2 mantıklı cümle kuramayan bir insanken dötü tavana neden vurmuş bu kadının onuda anlamış değilim.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 reklam bunlar reklaaaaaam. bariz reklam kokuyor yani.
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ahahah youtube da yeni izledim supermis.. Normalde okan bayulgen in tarzini tavrini cok sevmem ama burda Milletvekili adayi olan bir kadinin ne kadar aciz kaldigini gosteriyor bize.. 1) Isterseniz meksikali bir aile gibi tam adinizi okuyayim dediginde en azindan Amerikali degilim gibi abuk bir savunma getirdi ne demek istedi niye dedi kendi bile bilmiyor.. 2)Ben eski tip siyaset yapmayacagim diyerek bana soyadimla hitap ediniz demeside garip bir celiski gibi.. Ayrica orda yillarin sanatcisina abi derken sen kimsinki sana soyadinla hitap etsin.. Akp tarafindan kullanilman sana zor gelmedide soyadin kullanilmayincami zor geldi diyememis okan ben ona uzuldum..
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 öeh yahu! birazcık da tarafsız olmayı öğrenebilsek ne kadar güzel olacak. yani okan bayülgen tutup hatunu canlı yayında götürse yine o haklı olacak. niye hatun akp li. programı buradan ne kadar kişi izledi canlı olarak bilmiyorum ama programın başından itibaren de izlemenizi tavsiye ederim gerçekleri daha net görebilmeniz açısından. burada eşşek kadar yazdım ama kısaca özetleyeyim tam o özlem siyasette yeni noktasındaki meksikalı-amerikalı muhabbetini. [özetleyeyim demişim de atlamışım hehe :) alttaki paragrafın parantez içi kısmı edittir... ] okan bayülgen özlem siyasette yeni deyince özlem türköne de sessizce özlem diye mırıldanıyor. sonra okan ne oldu deyince "soyadımı da söylemenizi bekledim ama söylemediniz neyse" gibisinden geçiştiriyor. (okan "iyi o zaman meksikalılar gibi özlem piltanoğlu türköne diyelim" diyor. özlem de "meksikalı değilim ama amerikalı da değilim" diyor o tarz da hitap etmeyin amerikalılar gibi de hitap etmeyin manasında) okan bunun üstüne deliriyor. iki saat saçma sapan konuşuyor. özlem de bu süre boyunca bu söylemin sadece tercihi olduğunu ve isterse özlem demeye devam edebileceğini söylüyor. ve fakat okan çıldırmış bir şekilde çemkirmeye devam ediyor falan filan. burada özlem türköne nin yaptığının altta kalmak olduğunu asla düşünmüyorum. en güzelini yaptı hattâ. ne yapsaydı okan gibi bi çemkirikçinin önde bayrakla koşanı karşısında o da çirkefleşip saçmalasa mıydı? bu konuda okan ı yenebilir miydi? asla... ayrıca bir milletvekili (ve adayı ve sanatçı) nasıl okan karşısında zavallılaşılır ı da görmek isteyenlere programın diğer konuğu olan berhan şimşek in programdaki hâl ve tavırlarını izlemelerini tavsiye ederim. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 14:53 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bir diğer nokta da kadının laf atma amacıyla bunu söylememesi özlem siyasette yeni dendiği andaki yüz ifadesi gerçekten değişiyor, şaşırıyor, baya bir garipsiyor sonra da calimero nun yazdığı olaylar gerçekleşiyor burada gıcıklaşan kendi ağzıyla da söylen okan bayülgen, bu konuda haksız olduğunu, başa çıkamayacağını anlaması biraz uzun sürüyor sonra da olayı 323 tane farklı yere çekmeyi deniyor, bu davranışı da Özlem :) tarafından siyaset konuşmaya gelmiştik, benim dediğim sadece bana nasıl hitap etmeni istedğimle alakalı şeklinde içinde patlıyor ben 11 senedir tvdeyim, nasıl beni tanımassın, ebni izlemiyosan sen tv de izlemiyorsun gbi saçma laflar bile ediyor meksikalı aile muhabbeti ise zaten direk saygısızlık reklam arasından sonra bile devam etmesi zaten başlı başına saçmalık o zman reklam arasını niye veriyosun madem aynı tartışmaya devam etceksin, 5 dklık arada kapatamıyor musun mevzuyu
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 özlem de ne mıy mıy ne yetersiz bi kadınmış, girmesim siyasete.
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ben bu olayı tesadüfen canlı izledim zira haftada birkaç saat ancak tv izliyorum. O anda bu patlar dedim. İlk başta ben de Okan'ı garipsedim. Yani nedir dedim. Ancak sonra Okan bir şeyler söylemek istiyor fakat söyleyemiyor gibi geldi. Dikkat ettim reklamdan sonra mevzu kapanmamıştı. Baktım ki Okan haklı kadın kendince bir havaya bürünmüş. Asıl olay soyisim meselesi değil, kadın aklınca ayar vermeye kalkmış Okan'a. O zaman daha net oldu herşey. Yoksa manasız bir olay olarak kalacaktı. O kadın kendinden 20 yaş büyük biriyle sırf prof diye evlenmiş biri. AKP li felan beni germiyor ama ben böyle kişiliklerin siyasette olmasından iğreniyorum. Yok yok ben böylelerinin dünyada olmasından iğreniyorum.
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 okan kadının üstüne saçma sapan yüklenmiş, kadın da ultra ezik zaten kapatamamıs konuyu. ha kadın zaten tartısmayı bilmiyor sürekli lafa karısıyor vs, saçma sapan bi program olmus cıkmıs
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 programı başından izlerseniz , kadın ne berhan şimşeki ne okan bayülgeni konuşturduğunu görürsünüz. berhan şimşek birşey diyor kadın bık bık aradan bişeyler saçmalamaya başlıyor. e kardeşim berhan şimşek zaten okan bayülgenin yıllarır tanıdığı sevidiği birisi olduğunu söyledi program başında. Uzun bi süre katlandı kadının bık bık her lafa atlamasına ben şahsen bekliyodum bir tepki okan bayülgenden. canlı yayındada okan bayülgene hiç bi sebebi yokken böyle bi çıkış yapınca şalterler kopar tabi. özlem siyasette yeni demesiyle ne olmuş yani rencidemi oldun izleyicilere.Eğer çok rahatsız olmuşsa reklam arasında belirtir rahatsızlığını. okan bayülgende kısmen hatalıdır ki karşısında bırak milletvekilini bunca yıldır kaymakamlık nasıl yapmış ona bile şaşırdığım, birine laf atıp karşılık alınca 1 mantıklı cümle bile kuramayan birini kaale almış belki de bu şahsın istediğini elde etmesini sağlamıştır.eğer dün akşam bu olaylar hiç olmasa kaç kişi bu bayanın adını programdan sonra hatırlıycaktı. kadın gelmeden önce çiçek abbas izleyip etkilenmiş sanırım. http://www.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c&NR=1
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Meksikali degilim ama amerikalida degilim lafindan o anlami nasil cikarttin calimero hayretler icerisindeyim.. Yani Amerikada herkes birbiriyle ismiyle hitap ediyor hatun kisi cikiyor bana meksikalilar gibi uzun ismimle hitap etmeyin fakat amerikalilar gibide sadece ismimle hitap etmeyinmi dedi?
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Çemkirmek ayrı bişe, nezaketini koruyup kendini ezdirmemesi ayrı şey bence, kendi ezdirmemek için çemkirmesine gerek yok. Daha öncede yazdım , madem bu kadar önem veriyosun hitap mevzusuna çık git o zaman programdan, gerçi oyle bi durumda bile gene Okan Bayülgen yarım saat konuşurdu.
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6883174.asp?yazarid=131&gid=61
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 İhtimal ki kadının karizma eksikliğinden hataya düşmüştür Okan Bayülgen, yoksa yiyorsa Güler Sabancıyı çıkarsın programına ve "Güler, naber heheeh" falan desin.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 benim gördüğüm kadarıyla, kızcağız gayet saygılı ve ölçülü bir şekilde "tercihini" belirtiyor, okan da gereksiz yere programın seviyesini yerlere düşürüyor. hayatında ilk kez karşılaşmışsın, kız da "makina" programına çağırdığı abidik gubidik manken bilmemnesi değil, çok mu zor "özlem hanım" veya "özlem türköne" demek? bi de "bu benim programım bana şeyedemezsiniz" falan diyo, e yani bu senin programınsa onlar da senin konuğun be! bi numara büyük geldi sanırım siyaset programı yapmak.
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Okan kendini makinada zagada sandı herhalde herseyden önce karsısındaki bir milletvekili adayı,programda siyaset programı bi an sasırmıs Ozlem hanım burda gayet haklı ancak haklı oldugu konuda bile kendini savunamaması bu nası milletvekili dedirtiyo herhalde okana asık filan dili tutulmus.ilerde meclise girerse halkı fikirlerini nasıl savunucak.su haliyle bos vitrin gibi gozukuyo chpli vekilde herzaman ki chp sacmalgını yapıyo dogru soyledigi seyi bile ole bi zamanda soyluyoki hadi ordan diosun.yanında herseyden once bi bayan varken ole dusene de bi tekme vurim die girilmez herseyden once biraz saygı bu kisiler ulkeyi yoneticek goya. herkesin alınganlıkları beklentileri farkılıdır ancak ozellikle bole bi ortamda buna saygı gostermeniz gerekir karsınızdaki rakip olsada ben onun abisiyim diyip bole sacmalanmaz ben baska bi konuya dikkat cekicem Ataturkun dedigi gibi(oldumu zarek?)hayatta her zaman taraf olacaksanızı ancak dogrunun ozellikle kendi dogrunuzun tarafı olun burda gordugum okanı sevenler okanı savunuyo akpyi sevenler ozlemi.fikrinizi savunun. saygı sınırları nası olmalı?her ne kadar uyuz olsamda bu yuzden soylemiyorum okan yalnıstır.ne kadar sevsenizde adamı adil olmak budur.burda savunulacak bi tarafı yok.bi ozur diliyip gecistirebilir olayı uzattıkca uzatmıs sanki sezar ben hata yapmam 12 yıldır tek hatam yok demekle olmaz.ozlem hanımında istedigi gib cagrılmaya hakkı var.ancak milletvekili adayının halinide gostermesi acısından sanırım tessekur etmek lazım okana. edit:orda okan akpye karsı taraf da olsa ozlem hanımın program boyunca tavırlarına kılda olsa tartısacagı sey egosu olmamalıydı.bolede haksız duruma dusmemeliydi [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:33 tarihinde, karareis tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar