BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5548562.asp?m=1&gid=112&srid=3430&oid=5 yiyosa su ablayi caarsin programa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 13 Temmuz 2007, Cuma - 01:20 [ özel msj ] said: Neden bu kadar uzun yazdım? Neden okumadım ? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 01:21 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] neden böyle bir mesaj atma gereği duydun ki? @zaugna: ben beyaz, sen siyah diyormuşsun gibi görünüyor da programda formattan, konuktan vsden daha önemli bir şey var. programı hazırlayıp sunan. sen kalkıp onu bu şekilde eleştirirsen adam da haklı ya da haksız bir şekilde bik biklenir. normal bir şey yani bu. konuksan konukluğunu bileceksin... bizim milletin genel sorunlarından biri zaten bu, misafirliğe gideriz, biri kalkalım ya da kalkın demeden kalkmayız. onun gibi bir şey. Antimodes'in dediği gibi, kadının niyeti iyi olsaydı eğer böyle bir şeyi reklam arasında tartışırdı, ama belli ki kadın prematüre bir tepki verip çocuk gibi davranmayı seçti. okan'ın hatası, kadının çocukluğuna karşı benzer bir çocukluk sergilemesi. yoksa anlatmak istediğini daha iyi anlatabilirdi. not: @bonepart: haber güzelmiş :P [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 01:39 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 çok uzun olduğuna vurgu yaptım. zaten uzamış konu programda bile fazlasıyla. artık bir ay bunu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gidip pozitif bilimle uğraşın böyle lak lak yapacağınıza tarzında bir söyleme girişmediğin sürece dediğin şeyi boş bulacam. konu dışındayız zarek O_o sosyal mesaj vermeye çalışıyoruz birbirimize, anla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kadın saçma yere bana soyadımla hitap edin demiş, kendisi kompleksi bir birey anlaşıldığı üzere. Okan'da bu saçmalığa sinirleniyor, hatta dikkat ederseniz konu kapanacakken kadın tekrardan aynı şeyi söylüyor. Ben olsam bende delirirdim. Okan ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 abicim nesi kompleks kadin diyoduki oteki adama bayhan bey mi nese bayhan bey yada bayhan abi diyo bana neden ozlem diyo diyo bu kadar basit ben mecbur muyum mamun tipli okan bayulgenle muhattap olmaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 biraz sert bir tabir olacak belki bayan kullanıcılar vay HAZOOOU diyecekler ancak bu bayan için şunu söylüyorum. Bu hale gelmenin çok konuşmanın ve böyle inat etmenin tek nedeni erkesiz oluşu.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 evli o kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 cevap falım reklamında HUUUUUU diyen motorlu amcamları hatırlattı bana :P ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ne demek evli o kadın abi yani şimdi kötü konuşuyor gibi olucam da demekki kocasında iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kocasında iş yok ne demek ya? evlendiği kadını geliştirmek, dizginlemek vs gibi yükümlülükleri mi var erkeklerin? kadın manyaksa manyak işte... ne alakası var kocayla vs ile.... etkileşim desen, koca, ana, baba şımarta şımarta, elit olsun gösterişli olsun diye yetiştirmiş vs desen neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 haHAHahha güzel bir açıklama oldu teşekkürler:) ne biliyim ablaya baksana direk zaat-ı kıl olarak bünyesinde barındırıyor uyuzluğu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 böyle insanlar, durumlar için çok güzel bir söz var "he de, geç" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Sacmalamasinlar ya, Okan seviyesiz herifin teki işte bu kadar ! Yaptigi programlarda, ozel hayati da, showlari da herşeyi seviyesiz o adamin, maymun gibi zaten bir de ustune, neyini seviyorsunuz ki ? ! + cnn turk'un de Okan gibi bir adama, boyle bir program ( Programin normlarindan bahsediyorum ) sundurmasi'da bana CNN'în sonundaki Turk ekinin neden kondugunu acikliyor. Edit : NTV'imiş bilgilendirildim. Dikkat etmemişim. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:52 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 program CNN TURK'de değilki NTV'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 AJaj, o da farkli bir dogru : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 özlem dediyse noldu ? ayıp mı ? böyle havalı kadınlar çekilmez beyler.. okan haklı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 eleştirmek ayrı bir şey, sahip olduğun önyargı ile suçlamaya geçmek ayrı bir şey Baluu... okan bayülgeni sevmiyorsan tek cümlede özetleyebilirsin bunu: "ben okan bayülgenden nefret ediyorum" gibi. yanlış anlama, sempatim yok okan bayülgene karşı, ama mesajının tarafsız olmadığının farkındasındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 İstersen onu da soylerim, okan bayülgen'den nefret ediyorum.. Evet, nasil tarafsiz eleştiri, ben düşüncemi soyluyorum, bu da ne dusunuyorsam o .. İzledim, yorum'um bu. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kadın kendisine soyadıyla hitap edilmesini tercih ettiğini söyledi. ne var bunda? kendi tercihidir saygı duymak lazım bence. okan bayulgen'in konuyu boş yere uzattığını düşünüyorum. lafını düzeltip soyadıyla hitap edebilirdi. makinaya çıkardığı manken hatunlara yaptığı yalakalığın 10da 1ini yapsa bu tartışma çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 okan bayülgen her türlü haksız. sürekli de kendini yüecltip durdu. nesin lan tanrı mısın? saygı dediğin şey, saygıyı yönelttiğin nesne ile varlık bulur. birisine, kendince saygı duymazsın. o insanın değerlerince hareket edersin. budur saygı. japonla konuşurken, japonlarda eğilip selam vermek saygı göstergesiyse, normalde öyle yapmasan bile eğilirsin. ama senin şahsi fikrince, osurmak saygı göstergesiyse ve bunu gösteriyorsan saygı adına, bu eşşeklik olur olsa olsa. saygı olmaz. özlem deyince anlaşılmıyor muymuş... tööbeler tööbesi. peki ben de kepçekulaklı egomanyak diyeyim sana? anlaşılır. veya sayın bodur diyeyim. anlaşılır yani. mesele oysa. haberciliğin kitabını yazmışımış da zart zurt. lan karşındaki kim olursa olsun, senin saygılı ve mesafeli davranman gerekir zaten. ha çok samimisin, herkese nasıl da yakın olduunu göstermeye çalışıyosun, çalış. e kadın demiş ben öbürünü tercih ederim diye daha ne diye bok yiyosun! eşşek beyinli bodur kepçe kulak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 herkes şovmen ya,herkes dünyayı yarattı ya,türüyorlar günden güne. edit:bu dediğim her iki tip içinde geçerli,ikisi de alttan alabilirdi pek de güzel. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 03:33 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kadın gayet kompleksli. Küçük birşeyden olayı büyütüp bok ediyor ortamı. Kardeşim, sen Okan Bayulgen'in programına çıkıyorsun. Kendisininde dediği gibi 12 senedir bu adam TV'de var ve HERKES tanıyor. Nasıl program sunduğu, formatının ne olduğu BELLİ. Buna göre konuşman, buna göre davranman, ortama ayak uydurmak ZORUNDASIN. Aksi taktirde o programa ÇIKMAYACAKSIN. Bu kadar. Bebenin biri gelmiş "bana soyadımla hitap edin!!!" diyor. Soyadı okunmayınca küçük düşürülmüş yada çocuk yerine konmuş hissediyor. Zaten "çocuk" gibi her lafa atlayıp cevap veriyor. Ha o zaman Okan gibi bir adamdanda azarı yersin. "Kız" (!) bildiğin çocuk. Ha sunucu üzerine geliyor, konuştukça konuşuyor, ama tam bitiriyor, başka konuya geçecek "Ama bana soyadımla hitap etmedin!" deyip tartışmayı uzatırsan seni neden adam (kadın? Kız? çocuk?) yerine koyayım ki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bütün türkiye recep tayyip erdoğana tayyip diyor değil mi? çağırsın bi programına, tayyip desin, recep desin. o zaman samimi diyeyim. ha yine eşşek, yine tutarsız ama, en azından samimi olur. bi insanın kendisine nasıl hitap edileceğini seçme hakkı yok mu yani? onu da mı başkası daha iyi bilecek? valla hakkaten siyasette yeni kız, çok bomba manevralar yapılırdı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 okan içip cıkmış veya makina formatını uygulamaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar