wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 arkadaşlar, website ların thumbnaillarını gösterebilmek için kod arıyorum uzun bi süredir, fakat hiç bişi geçmedi elime. bi tane php kod buldum, exec exe yapmam gerektiği için olmadı. www.artviper.net de bu hizmeti sunuyo fakat kimi zaman açılmıyor, kimi zamanda çok geç yükleniyor. bununla ilgili php,js,flah şeklinde yardımcı olabilicek birisi var mı yada kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Firefox'un google preview eklentisi vardı - onun kodları belki yardımcı olabilir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 onun kodlarına pek ulaşamadım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Benim kullandığım kod bu. http://www.blabla.com/kod.php?pict=image.jpg&width=125 şeklinde yazınca çalışır, pratiktir. Aslında yüksek hit alacak bi site yapacaksan thumbnailları fotoğraf yüklenirken oluşturup bi klasörde tutmak daha mantıklıdır. Çünkü bu aşağıdaki kod her seferinde imajı tekrar ufaltır ve yüksek hit olursa sistem kaynaklarını zorlayabilir. said: function miniature($pict, $dest_pict, $width){ $handle = @imagecreatefromjpeg($pict); $x=imagesx($handle); $y=imagesy($handle); if($x > $y){ $max = $x; $min = $y; } if($x <= $y){ $max = $y; $min = $x; } $size_in_pixel = $width; $rate = $max/$size_in_pixel; $final_x = $x/$rate; $final_y = $y/$rate; if($final_x > $x) { $final_x = $x; $final_y = $y; } $final_x = ceil($final_x); $final_y = ceil($final_y); $black_picture = imageCreatetruecolor($final_x,$final_y); imagefill($black_picture,0,0,imagecolorallocate($black_picture, 255, 255, 255)); imagecopyresampled($black_picture, $handle, 0, 0, 0, 0,$final_x, $final_y, $x, $y); if(!@imagejpeg($black_picture,$dest_pict.'/mini_'.$pict, $size_in_pixel)) imagestring($black_picture, 0, $final_x, $final_y, ".", imagecolorallocate($black_picture,0,0,0)); imagejpeg($black_picture,'', '100'); imagedestroy($handle); imagedestroy($black_picture); } $dest_pict = ""; miniature($pict, $dest_pict, $width); ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Valla tekkapi.com için (çok pis reklam da yaparım, girin bakın süper site!) hazır bir script kullanmıştım. Çok ufak değişiklikler yapmam gerekmişti ama iyi iş gördü. Nerden bulduğumu hatırlamıyorum. Script içinde bulabildiğim en detaylı bilgi de şu: thumbnail.inc.php * * @author Ian Selby ([email protected]) * @copyright Copyright 2006 * @version 1.1 (PHP4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 iyide arkadasin istedigi resimleri thumbnail olarak gostermek mi yoksa websitesinin ss'ini almak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 snapshot'mı ne vardı, wordpress ile hazır şekilde gelen. o işini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben tam açıklayıcı olamamışım sanırım, benim ihityacım olan website previewer, yani jpg göstermicem, websayfasından snapshot alıcam. evet bu hizmeti veren siteler mevcut fakat, onlara bağlı devam ettirmek istemiyorum. bu hem yavaş hemde uzun süreli güvence vermez. bir kaç tane exec komutuyla yapabileceğim program ve kod buldum fakat, bundan başka bir yol olabilmesini umuyorum. sadece kodla başarabileceğim bişiler istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 harici bir hizmet kullanmadan sadece php kodları ile bunu yapman mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 mümkün ama mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Merak ettim, nasıl mümkün acep ? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:41 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 fsockopen ile bağlanılacak siteye bağlanırsın. html kodlarını alırsın, parse edersin ve gd ile görüntüsünü yaratırsın. ama dediğim gibi, mantıksız. html parse etmek demek ufak çapta bir browser yazmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 biz sizi ararız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Evet evet ben de düşündüm de php browser lazım o iş için, ayrıca başka siteler daha güvenilir olur senin yazacağından. http://w.googlepreview.com/preview?s=http://www.example.com Şeklinde resmin src'sine koyarsan çalışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar