Sin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 adamlari 20dk bu sekilde bekledik sonra kendimiz pillar ustune ziplamayi uzak kosedeki pillarda deneyerek ogrendik gittik kestik 17 puan aldik ama 20dk zaman kaybi yasadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 O arenada exploit yapılacak o kadar yer varki. Mesela kenardaki spikeların arkasına girerseniz, aoeler dmg vermiyordu size. Ancak buffla vs. bulunabiliyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Sabah akşam kite den disip priestmi ararsın , kaçıp görünmez olup bir daha çıkmayan roguemu dersin neler var böyle ben bıktım artık gece yarısı giriyoruz arenalara. Bu tiplerde başka bir modelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 İyi de gece yarısı da yapan bol o dediklerini, mesela ben de gece yarısı yaparım arena ama baktım ölcem bir deliğe girip beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Servera göre değişiyor yaf :D ama bıktım yani hiç zevk almıyorum birde utanmadan whisper atıyorlar savaşırken : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Whisper atcan sap atcan, /spit atıp tekrar hide olcan vs. Tadı öyle çıkıyor :D . Bi kere 2v1 kaldım karşıda paladin warrior vardı, warrioru kestim nasıl kestiysem artık. Ama cok az hpm kalmıştı saklandım. Paladin warrioru resledi sonra öyle kestiler aasdasfa. Arenada res olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yer: Ruins of Lordaeron. Saat: 03.58 Cold mage ve dicipline priest'e karşı, Lock ve Mage'iz. Frostmage aldık, CC yapa yapa, priest kaldı, ardından benim warlock yattı ben kaldım priestle. %25 manam var, CS cd'de, adam dot atıp mezarın etrafında donuyor. Olacak iş değiş yani kafayı yersiniz. Hal oldu ha olacak, 10 dk kovaladık birbirimizi. Bende invis olup su, yemek molası verdim. sonra böyle gaipten sesler gelmeye başladı. Bir baktım adam res atıyor. /y Noooeeess!! diyerek koştum, yetişemedim. Ama gerizekalı moron benim tarkım arkadaşım warlock'u resledi. Hala o günü kutlarız. Thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 adam resmen eziksiniz 2 nizi alırım gibi bi laf sokmuş o resle =P.17-20 yaş arası avrupalı gençlerin bir numaralı lamerlikleridir onlar.invis olup çıkmamak filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bi kere bi grubu full stealtherlardan oluşuyo zannetmiştim. mage invis gelmiş, druid ve rogue var. mage invisten çıktı ama pom'u açtığı anda yatırdıydık, ona daha büyük süpriz olmuştur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ahahah çok komik şeyler oluyor arenalarda.Mage mage'e pom atacak tam arkaya bir blink/cs/dispel/dispel vs :P Yada ns açmış elemanın targetı öldüğünde selfcast kullandığı için kendine heba etmesi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar