Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykuda Diş Gıcırdatma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya memlekete geldim tatil yapmaya yarın dönüyorum 17 günüm geçti günler güzeldi ama her gece kuznin diş gıcırdatması yüzünden katil olmanın eşiğinden döndüm ya nedir bu olay neden oluyor acaba yakında sökücem dişlerini yakınca kanıt kalmasın diye...
Mesaj tarihi:
sssst diyince susyor anlamını bilmediğim bir sebepten susmayınca uyandırıp dişlerini sökcem diyorum susuyor :D

bi de bi kere uyandırdım rüyamda bir gacırtı geliyor kulağıma demek oymus dedi manyak
Mesaj tarihi:
Ondan daha güzeli var;
Horlamak (Övünmek gibi olmasın, bu konuda çok iyiyimdir, kamplarda yan koğuştan yastıkla boğmaya gelirlerdi beni... Hey gidi günler hey...)

Geyik bir yana kuzenin bir dişçiye görünse çok iyi eder, çünkü dişlere çok zarar veren bir durum bu.
Mesaj tarihi:
bndede vardı. ben bilmiyodum ama. sonra etrafımda yatan insanlardan şikayet etince kendimi şartlandırdım bi süre olmuyomuş artık.

bide çeneyi birbirine vurma vardı bi ara oda geçti.
Mesaj tarihi:
Yaşı küçük değilse stres, kafaya fazla birşey takma , tedirgin olmak bunlar sebeb veriyor gece diş gıcırdatmasına bende bir ara gittim doktora geçti gitti sonra
Mesaj tarihi:
stres kaynaklı bir alışkanlıktır genellikle ve sadece etrafda uyuyanlara zarar vermez ilerde kendisinde çene eklem problemleri başlar, dişleri aşınır...vs
tedavisi de gece kullanacağı bir plak yapılması, çok kolay çok basit, bence yaptırsın.
hııı eğer bir de gündüz de diş sıkma alışkanlığı varsa, derhal vazgeçsin...
Mesaj tarihi:
ahh bende bu sorunla karşılaşıyorum bazen
bi tane plak veriyorlar üst dişlerine takıyorsun
stres sıkıntı herşeyden kaynaklanıyor çenemide rahatsız ediyor bu olay sesler geliyor konuşurken bile
Mesaj tarihi:
bendede oluyomuş
abim maşallah hayvan gibi ses çıkıyo diyodu.
sornadan öğrendim
bağırsakta solucan mı ne öyle bişey olursa falan ondan dolayı yapılıyomuş.pek bi zararı yokmuş ama dişlerinin elinde kalması gibi bi sorunu da hiç yok deil.
  • Yeni Oluştur...