eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ya memlekete geldim tatil yapmaya yarın dönüyorum 17 günüm geçti günler güzeldi ama her gece kuznin diş gıcırdatması yüzünden katil olmanın eşiğinden döndüm ya nedir bu olay neden oluyor acaba yakında sökücem dişlerini yakınca kanıt kalmasın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kardesımde vardı bu mesele uc ay plastık bır dıslık taktı yatarken.sebebıde stresten oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 o diş gıcırdatma stressten ve karacigerde sorunlardan kaynaklanıyo diye biliyorum veya dişleri kaşınıyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kaç yaşında yigenin dişleri gıcırdasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 18 yasında dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 keşke kaldırıp bi döveydin belki dururdu korkudan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sssst diyince susyor anlamını bilmediğim bir sebepten susmayınca uyandırıp dişlerini sökcem diyorum susuyor :D bi de bi kere uyandırdım rüyamda bir gacırtı geliyor kulağıma demek oymus dedi manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ondan daha güzeli var; Horlamak (Övünmek gibi olmasın, bu konuda çok iyiyimdir, kamplarda yan koğuştan yastıkla boğmaya gelirlerdi beni... Hey gidi günler hey...) Geyik bir yana kuzenin bir dişçiye görünse çok iyi eder, çünkü dişlere çok zarar veren bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 karacaiğerden oluo die biliom ben. ne alaka bende bilmiyorum ama öyle derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Geceleri ağızdan salya geliyor mu? Kuzenın yedıkce yıyor fakat hala ınce mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yok o böcek değil bağırsaktaki bir böcekten olurmus falan dedi salya falan yok ondan değil yani dallama dişini gıcırdatmaktan baska bi halta yaramıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ha ozaman döveceksin. Yan topicte sinirlendimde biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bndede vardı. ben bilmiyodum ama. sonra etrafımda yatan insanlardan şikayet etince kendimi şartlandırdım bi süre olmuyomuş artık. bide çeneyi birbirine vurma vardı bi ara oda geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Babamla yanyana odalarımız varken duvar sallanıyordu adam horladığında, o dereceydi cidden, ayılık var bizim genlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yaşı küçük değilse stres, kafaya fazla birşey takma , tedirgin olmak bunlar sebeb veriyor gece diş gıcırdatmasına bende bir ara gittim doktora geçti gitti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Tedavisi var, yaptırsın rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 stres kaynaklı bir alışkanlıktır genellikle ve sadece etrafda uyuyanlara zarar vermez ilerde kendisinde çene eklem problemleri başlar, dişleri aşınır...vs tedavisi de gece kullanacağı bir plak yapılması, çok kolay çok basit, bence yaptırsın. hııı eğer bir de gündüz de diş sıkma alışkanlığı varsa, derhal vazgeçsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 @Frigg naptın abi adama kalıtsal hastalık yapıştırdın :D Bencek konuş kuzinle anlatsın sorunu sana kesin vardır birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahh bende bu sorunla karşılaşıyorum bazen bi tane plak veriyorlar üst dişlerine takıyorsun stres sıkıntı herşeyden kaynaklanıyor çenemide rahatsız ediyor bu olay sesler geliyor konuşurken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 psikolojik problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ya diş nası gıcırdatılıyo? Yıllardır denerim daha gıcırdatmayı başaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bendede oluyomuş abim maşallah hayvan gibi ses çıkıyo diyodu. sornadan öğrendim bağırsakta solucan mı ne öyle bişey olursa falan ondan dolayı yapılıyomuş.pek bi zararı yokmuş ama dişlerinin elinde kalması gibi bi sorunu da hiç yok deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kuzenimin ağzının ortasına vurduğumu hatırlarım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar