nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hLL olsun biz 1 yıldır 500 metre uzaklığa taşınmak uğraşıyoz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 LFM Real Life, need tank gibi olmuş ad3m. Sabah erken kalkmak, koşmak, bunlar şaşırtıcı derecede mutluluk huzur veren şeyler. Bazı zorluklar hayatı daha güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Gerçi ilk adımları atmışsınız ama yinede gerisi zorlu olacaktır bu yüzden bol şans:)Mutluluğun ve huzurun o yönde olduğuna inanıyorsan bütün zorlukları aşarsınız bir şekilde:) [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 11:38 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hayat öyle yürümüyor. Hepimiz Fransa'nın güney kıyılarında bir sahil evi alıp, sağlıklı kahvaltılarımızı edip huzur içinde ömrümüzü tamamlamak istiyoruz. Bunu akıl eden tek insan sen değilsin yani. Neyse annen vs. hakkında yorum yapmak istemiyorum fazla ağır konuşacağım yoksa, o konuyu es geçersek şunu söylemeliyim unutma ki insanlar günaşırı değişmezler, istiyorsan Küba'ya kaç, istiyorsan Hawaii'ye, istiyorsan Antarktika'ya, dün odasında yemek yiyip ağlayıp duran emokid'in biriysen orada da öyle olacaksın. Şu hayallerin için de maksimum 1 ay veriyorum, sonra yavaş yavaş eski hayatına dönersin. Sert olduysa kusruma bakmasın kimse, hafif bile kaçıyor yazdıklarım aklımdan geçenlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 üstümdeki mesajın altına da imzamı atıyorum ben. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 pesimistliğe bürünmeyin hemen... ya hayatı öyle yürüyorsa? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 evet ülke degisimi belki bir yerde yeni bir hayat ama, bir karar verince degisecek birsey degil bu. ehoe ben böle istiyorum ve degisecek. yok artik. önce bi git, bak bakalim alisabilecek misin, ortama ayak saglayabilecek misin? önemli olan bu düsünceyi önce faaliyete gecirebilmek. bu kadar kolay canlandirma gözünde bunu. gayet de zor birsey. ben sahsen 5 sene önce bi ülke degisikligi yaptim ve hala duygusal acidan bakildiginda üzülüyorum. sen bu yazida yazdigin kadar ''mantikli'' bakabiliyorsan olaya, arkandakilere bakmadan (özellikle ailenin bir kismiysa bunlar) gidebiliyorsan ve iddia ettigin kadar ''mantikli'' isen, umuyorum ki pisman olmazsin. onun disinda basarilar. ayrica mantiksal acidan bakildiginda, sana birseyler katacak olmasi güzel. yeni bir kültür, yeni bir dil ve yeni insanlar. ya da bilimum ülke gezme sansina sahip olman. hosuna gitmezse dönersin diyecegim de, bazen cok gec olabiliyor. eger gelecegini düsünüyorsan, egitim hayati acisindan, bu pek kolay olmayabilir. ''begenmedim yea dönüyorum tr'ye'' dersen zaten sicarsin hayatinin icine. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 13:37 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Hayat öyle yürümüyor. Hepimiz Fransa'nın güney kıyılarında bir sahil evi alıp, sağlıklı kahvaltılarımızı edip huzur içinde ömrümüzü tamamlamak istiyoruz. Bunu akıl eden tek insan sen değilsin yani. Neyse annen vs. hakkında yorum yapmak istemiyorum fazla ağır konuşacağım yoksa, o konuyu es geçersek şunu söylemeliyim unutma ki insanlar günaşırı değişmezler, istiyorsan Küba'ya kaç, istiyorsan Hawaii'ye, istiyorsan Antarktika'ya, dün odasında yemek yiyip ağlayıp duran emokid'in biriysen orada da öyle olacaksın. Şu hayallerin için de maksimum 1 ay veriyorum, sonra yavaş yavaş eski hayatına dönersin. Sert olduysa kusruma bakmasın kimse, hafif bile kaçıyor yazdıklarım aklımdan geçenlere göre. amaç değişim, farklı yerlere gitmekse değişmek için motivasyon, en azından eski sorunlarını ona hatırlatacak şeylerden biraz uzaklaşır, yeni sorunlarsa tabi ki her zaman olur, hepimiz plan kuruyoruz, eğer eyleme geçirirsen çok takdir ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Fransa benim için yeni bir kültür değil ki? Fransızım zaten..o yüzden kültüre alışmakta zorlanıcamı sanmıyorum..annem ise zaten " sen gidene kadar ben anneannende yaşıcam s.ktir git "diyen bir insandır.Dolayısıyla onunla ilgili bir şey yapamıcam.. Yani güzel olacak ben hala diyorum ki yeni bir hayat çok güzel olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ne olursa olsun annemi babamı terkedemem. isterse en kötü insanlar olsunlar isterse en iyi ben kimim ki bana hayatı verenleri terk edicem? ayrı şehire gidiyorum 5 gün deli gibi özlüyorum kaldı ki ayrı ülke hem de çalışma ya da eğitim gibi sebepler olmadan ıhh zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aa guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 öyle yeni hayat olsa nolur olmasa nolur, o lafı duyuncaya kadar kim bilir neler geçti. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bilip bilmeden konuşuyorsunuz ayıp ediyorsunuz diyorum.. Geçip te annemi terkediyor değilim.Annesi babası boşanan bir çok insan var bu dünyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Çabanızı takdir ettim kocaman kocamanda öpüyorum. tebrikler. keşke bende becerebilsem. vurdum fasıla rakıya. hayat biçimim anason oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Valla ben de zamaninda bir çok şeyden kaçtim, daha mutlu olurum felan die ama, yeni hayatimda hiç bir şey hissetmiyorum, 0 duygu dusunce felan seklinde yaşiyorum bitkisel hayat gibi, insanlar bişi diyoo, yaa evet felan diyorum, cem yilmaz beni halen gulduruyor o ayri tabi. : ) Guzel olur guzel, kacarsin gormezsin bir daha. Cekemiyorsan, ama emin ol her ayrilişinda arkanda bir şeyler birakiyorsun, kendinden bir parça, bir daha geri alamiyacagin, alsan bile puzzle daki yerini unuttugun parcalar.. Sevgiyi alip mantigin uzerine monteleyeceksin gibi.. felan.. Ben de oyleydi yani :.. : ) Ama gene de morali'ni bozma, degişim kotu oldugu kadar da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yeni bir kültür derken illa o ülkenin vatandasi olmana gerek yok ki yani. kac senedir türkiyede yasamissin, yine de zor olabilir bambaska bi ortama girmek. o acidan dedim. cok iddiali konusmamak lazim bu konuda, her ihtimali göz önünde bulundurmalisin. ancak gidip görmek de yarar var. istemedigin gibi gecse bile, tecrübe edinmis olursun. ablam yari alman benim de, 14lü yaslarda türkiyeye gittiginde zorlanmisti baya. tabii yasla da cok büyük bir alakasi var bunun. ufak yaslarda gidersen pek koymuyor da yas ilerledikce bakis acilari da degisiyor. Iki yol var, ya tamamen cekilmez bir hal alabilir ya da gercekten güzel bir hal alabilir. ücüncü secenegi hic düsünmeyelim. yoksa iki kültür arasinda kalmak gercekten zor birsey, tamamen alisamazsan, tek bir kültüre entegre olamazsan eger. üzülüyorsun, mantikla duygusallik arasinda süzülüp gidiyorsun. önemli olan o tek yolu secebilmek. umarim sen de onu secebilirsin. hersey güzel olsun senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Olup olmaması bünye meselesi. Tamamen yaşadığın yere uyum sağlayıp sağlayamamakla ilgili. Direk kendinize göre yorumlamışsınız. Otuz tane tanıdığım var bam diye kaçıp giden gayet memnun olan. Her iki şeklide mümkün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bu durumdakiler çok çekmiş anlaşılan ne diyelim xunn. Allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 eh tabi ki kültür değişiminden çok zorlanacağım. ancak yani her zorluktan kaçamazsın değil mi sonuçta? Zaten gidiş sebebim burada hayatın zor olmasından çok hem okumak hem de annemle babamın ayrılması... Ancak güzel olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bana kalırsa forum ahalisi başkasının mutsuzluktan çıkabileceğine inanmıyor ya da inanmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar