Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patinin dinmeyen savaşları

Apache

Öne çıkan mesajlar

Bir ara habire Darwin teorisi, evrim ile ilgili tartışmalar vardı, Bilim başlığındaki konuların en az yarısı eninde sonunda bu tartışmaya çekilirdi (İsterse başlık buhar basıncı vs. üzerine olsun)ve başlığa yazık olurdu.

Sonra parti ve politika meseleleri başladı, orda da genelde muhafazakarlar ve diğerleri arasında patlak verirdi tartışma.

Ve bunlarda taraflar belliydi, 40 yı daha yazışsalar kendi aralarında hep aynı şeyleri söyleyip kendilerini haklı görürlerdi.

Şimdiyse artık hemen hemen her başlıkta birileri alakalı alakası (Çoğunluklada alakasız) muhalefette, üste çıkmaya, laf sokmaya çalışmakta. Ego tatmini ve hırs almış başını gidiyor.

Bu daha tehlikeli, daha pis bir durum.
Olgunluğumuzu ve sakinliğimizi yitirmişiz. Sadece hırs ve ego kalmış bazılarımızda.

Bu da sadece Paticik'e soğutuyot insanları.
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart turevlı adamlar gelıp buraya hipimiyiz anam biz tadında mesaj atarsa nane olmaz zaten

ısın ozunde buraya eglenmeye-kafa dınlemeye gelen adam burada ıyıce gerılırse bı sure sonra patıcıkte adam kalmaz.

kalanlarda anca sabah aksam kendınıde baskasınıda geren tipler olur.

yıllardır bırbırını tanıyan,bır yerden konusan tıpler son zamanlarda dıs dıse bok gibi ortam var.
Sosyal ağlarda paylaş

Balonlar üflerim ben hep
Uçup giden baloncuklar
ve kaybolur onlar.

asıl kavga futbol bölümünde oluyordu. Lig bitti mahrum kaldık. Pati ligi mi açsak. Özellikle black fistan lorrator eagle ( kı bu fblı ) ben nocom daha bır cok kısı ayar verırı dururduk bırbırımıze. Hatta ayar verecem diye ders satardık. Bir derbi maçın kavgası 1 hafta önceden başlardı.

nocom : carlos kim ya 34 yaşında melez kel bi bücür sallamayın ahuahah .
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes aynı fikirleri taşımak zorunda değil.
Şu ana kadar siyaset vs. tartışayım derken vatan haininden komüniste, şeriatçıdan mikroba kadar bir çok ağır yakıştırılma yapıldı bana o ayrı.
Kimseye böyle yaklaşmadım ben siyaset vs. tartışırken diyebilirim.
Siyaset tartışmayı yasaklamak yada hepimiz aynı siyasi fikirlerdeymişiz gibi davranmak yerine dikkat etsek biraz insanlara lakap takmadan, etiketlendirmeden belki medeni bir şekilde davranabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...