Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 öeah. amma abuk şeyler geçiyo aklından öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 abiiii süpeer di mii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 fistan inanilmaz olm morrr balonlari goruyo musunnn wawwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bi dahaki sefere petek dinçözün göbeği koyarım, süper karpuz yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: nedir abi tartisilmasinda mi artik mariuhana forumu mu burasi surekli bole high mesaj atan tpler olsun abi super mukemmel di mi diye kedili rsimler hakkında söylediklerin gibi burdada duygu ve düşüncelerime tercüman oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Savaşcı olduğu yerde savaş bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bir ara habire Darwin teorisi, evrim ile ilgili tartışmalar vardı, Bilim başlığındaki konuların en az yarısı eninde sonunda bu tartışmaya çekilirdi (İsterse başlık buhar basıncı vs. üzerine olsun)ve başlığa yazık olurdu. Sonra parti ve politika meseleleri başladı, orda da genelde muhafazakarlar ve diğerleri arasında patlak verirdi tartışma. Ve bunlarda taraflar belliydi, 40 yı daha yazışsalar kendi aralarında hep aynı şeyleri söyleyip kendilerini haklı görürlerdi. Şimdiyse artık hemen hemen her başlıkta birileri alakalı alakası (Çoğunluklada alakasız) muhalefette, üste çıkmaya, laf sokmaya çalışmakta. Ego tatmini ve hırs almış başını gidiyor. Bu daha tehlikeli, daha pis bir durum. Olgunluğumuzu ve sakinliğimizi yitirmişiz. Sadece hırs ve ego kalmış bazılarımızda. Bu da sadece Paticik'e soğutuyot insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bonepart turevlı adamlar gelıp buraya hipimiyiz anam biz tadında mesaj atarsa nane olmaz zaten ısın ozunde buraya eglenmeye-kafa dınlemeye gelen adam burada ıyıce gerılırse bı sure sonra patıcıkte adam kalmaz. kalanlarda anca sabah aksam kendınıde baskasınıda geren tipler olur. yıllardır bırbırını tanıyan,bır yerden konusan tıpler son zamanlarda dıs dıse bok gibi ortam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 doğan cüceloğlu'nun savaşçı kitabını okuyun. çok bayık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Balonlar üflerim ben hep Uçup giden baloncuklar ve kaybolur onlar. asıl kavga futbol bölümünde oluyordu. Lig bitti mahrum kaldık. Pati ligi mi açsak. Özellikle black fistan lorrator eagle ( kı bu fblı ) ben nocom daha bır cok kısı ayar verırı dururduk bırbırımıze. Hatta ayar verecem diye ders satardık. Bir derbi maçın kavgası 1 hafta önceden başlardı. nocom : carlos kim ya 34 yaşında melez kel bi bücür sallamayın ahuahah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Herkes aynı fikirleri taşımak zorunda değil. Şu ana kadar siyaset vs. tartışayım derken vatan haininden komüniste, şeriatçıdan mikroba kadar bir çok ağır yakıştırılma yapıldı bana o ayrı. Kimseye böyle yaklaşmadım ben siyaset vs. tartışırken diyebilirim. Siyaset tartışmayı yasaklamak yada hepimiz aynı siyasi fikirlerdeymişiz gibi davranmak yerine dikkat etsek biraz insanlara lakap takmadan, etiketlendirmeden belki medeni bir şekilde davranabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 çok pis etiketlendiririm ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar