Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Merhaba arkadaşlar. Elimde 1 tane sıfır kutusu acılmamıs, gümrük vergisi ödenmiş (kayıtlı) iphone var. 1 sene garantili. Fiyat 2500 YTL İlgilenen veya detaylı açıklama isteyen öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ahah mayhem ne yaptın abi iphonelar 600$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 piyasa araştırması lütfen mayhem ayıp oluyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Amerikada 600 degil 599$ :) Malesef türkiye'de henüz suan satışı bulunmadıgı icin burada bu fiyata satıyorum. İlgilenen meraklısı olan alabilir. Beklerim derseniz 2008 ilk çeyrekte daha düşük fiyata alabilirsiniz tabi. PS: Ayrıca cihaz 8gb arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 mayhem adamımsın abi bana da söyle bi ps3 ayarla yaw sprite kampanyasından:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @synorin hatırlatma sprite tam benim için bir kabustu :) ilk hafta 500 kapak yolladım sözde kimse katılmaz diye ama en cok katılım ilk hafta olmuş, ps3 cıkmadı ama 1 psp ile kurtardım, başkada denemedim deneyesimde yok cıkma ihtimali cok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kapakları 1 saatte yüklenecen hemen en azından psp çıksın diye:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: iphone alınca at&t ile 2 yıllık kontrat imzaliosun, aylık yaklaşık 60 dolardan, başka simkart kabul etmiyor, telefon sadece itunes üzerinden aktive oluyor, aktivasyon için sabit amerika adresi gerekiyor, yani, faturayı bi amerikalı arkdaşına kesip aktivasyonunu yaptırırsan, tr ye sokarsan, gümrükte pasaporta kaydedersen, vergisini ödersen, sonra türkiyede aylık 60 dolar sabit + yurtdışı konuşma ücreti ödersen kullabilirsin suan icin sadece cingular destekliyor sanirim [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:55 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abicim ebayden o fiyata 4 tane iphone alabiliyorsun biraz dusur fiyatini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gittigidiyor'da 1.600 YTL şu an fiyatı haqancan, pati'ye 2.500 YTL kazık satıon öle mi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Elimde 2 tane iPhone var. Sıfır kutusu açılmamış. 1250YTLden veriyorum. İlgilene duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ayrıca satın alacak arkadaş varise, alacağı cihazın kutusunu açıp unlock işlemlerini yapıp göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 telefonlar kayıtlı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hayır değil. kaydını siz yaptırmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 benimki gelio haftaya mis gibi=) hemen kullanıp beğenirsem yazarım buraya siz de mayhemden alırsınız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 1 tane kaldı elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 türkiyede daha çıkmadı di mi... amerikadan anlaşmalı şirketten adını untuttum hat alıyorsun sanırım toplam 400 dolara geliyormuş yani herşeyiyle... daha 1 ay olmadı arkadaşım aldırdı kendisine. ben de aralık sonu gidiyorum bakıcam orda uygun gelirse alıcam ben de bi adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mayhem isine tas koymak gibi olmasin ama Dogubank'ta bugun detayli fiyat arastirmasi yapmak icin dolastim(bende dusunuyordum almayi) en son sifir kirilmis 890 YTL ye biraktilar ama almadim zaten Amerika'dan ocakta geliyo bana. 1.250 fazla degilmi sence? Tabi yine karar senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 dostum dogubankın buraya getirme masrafı yok. biz nelerle uğraşıyoruz. kurumla bir birey farklılığı giriyor işin içine. bunun içinde uçak parası, hava alanı vergileri, cartı curtu var. bize pahalı geliyor ki üstüne birazda komisyon koyuyorum. anca bu kadar oluyor. ha dersenki alıcam tabi indirim yaparım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 890 milyon ne be..500 milyona kırılmışı gelio bana valla ehhe=)bu arada kendiniz kırabiliosunuz hiç para fln verip kırdırtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bana getirtin 500e o zaman bi tane be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben getiririm isteyene ama hazirana anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Abi ABD'den iPhone almak cok buyuk mallik da farkinda degilsiniz. Software update yapacak olursaniz cop olacagini acikladi telefonun Apple. Hadi yapmadiniz diyelim simdilik guzel hos. Birkac aya iyice yayginlasinca iPhone hangi isletim sistemini kullaniyorsa onun icin bir virusun yayilmayacagi ne malum. Kendiniz mi fix yazacaksiniz? Avrupa'da cikiyor bu ay, belki de cikti tam bilmiyorum, ordan getirtin bi sekilde. Yazik yani paraniza ABD'den alacaksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 upgrade etsen bile, düşürülüyor artık penth ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar