Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyibin İkilemi!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

ak partinin oy oranları cumhurbaşkanlığı süreci öncesi %35 lerde iken CHP 'nin yani deniz baykalın cumhurbaşkanını seçtirmemesi ile AK Partinin oyları %45 lere hatta bazı anketlere göre %50 lere çıktı.

Bumudur iyi yönetim?
Ak partiye mağdur parti rolunu oynama şansı vermek?
Seçime giderken eline en güzel kozu vermek?
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Akp yi yerden yere vuruyor kendisi ama herifler o kadar suratsiz yuzsuz adilerki tukurdugunde yarabbi sukur diyebiliyor.. Adam herseyi acikca ortaya cikardi napsin tek tek evimize gelip bizim yerimize oymu atsin sandiga..

Cumhurbaskanligi olayini bundan taa 2 sene once ortaya cikardi chp sonra kayboldu gitti yine..
Yolsuzluklari fln gazeteler kendilerimi cikartiyor zannediyorsunuz hepsi arastirmalar sonucunda..

Chp milletvekilleri mecliste soylemeseydi hanginizin haberi olucakti Unakitanin oglu yumurta soksun diye vergi kanununu degistirdigini?

Ben bu adamlarin bu kadar adi pislik oldugunu biliyorsam bu herif sayesinde biliyorum yoksa cevremde cok sukur akp li bir adam yok..

@Nae-- O anketlerin zaten yalan seyler oldugu cok onceden belliydi.. Ulkenin en guvendigi kurum anketi yapiyorlar 2004 yilina kadar hep TSK cikiyor ondan sonra TSK seceneklerden cikiyor Meclis giriyor onun yerine.. Cumhurbaskanligi icin Anketi Kayseride yapiyorlar..

Gelsinler bizim evde anket yapsinlar Turkiyenin %100 u chp yi destekliyor o zaman cikar..

Onune gelen bizim baraj sorunumuz yok diyor onlara inanmiyorsunuzda bu anketlerde Akp %50 cikincami inaniyorsunuz..

Ayrica bir magduriyet durumu yok biz Turk milleti gerizekali olsakta ayni numarayi 2 kere yutmayiz gibi geliyor bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Ataturk un chp sinde Ataturk zamani parti ici muhalafeti biraz arastir o zaman ondan sonra konusalim..

Ayrica suan da chp nin mhp ile koalisyon yapmasi normal geliyor siz farkinda degilsiniz ama galiba anasini aglattilar ulkenin..

Bi koynumuzdan anamizi babamizi sevgilimizi alip satmadiklari kaldi siz hala sagci solcu muhabbetine giriyorsunuz birazda cagi yakalamak lazim dimi hala gecmisi yasiyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica chp ye oy atmadik diye vatan haini degil Chp ye atacakken Baykal var diye chp ye oy atmiyorsaniz oylesiniz..

Baykal yerine kim gelicek Mustafa Sarigul mu gelicek??

yapmayin allahaskina ya

bu aksamlik bu kadar yeter yarin devam ederiz artik :P

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:15 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ak partinin oy oranları cumhurbaşkanlığı süreci öncesi %35 lerde iken CHP 'nin yani deniz baykalın cumhurbaşkanını seçtirmemesi ile AK Partinin oyları %45 lere hatta bazı anketlere göre %50 lere çıktı.

yok yok % 99 oy oranı akp nın.

Geçin bunları artık. Bir öteki solculuk ayağıdır gidiyor. Böyle kafelerde oturup cafe latte içerken sallamak değil ülke yönetmek. Deniz Baykalı sevme, annenibabanı kardeşini sev, tuttuğun takımın futbolcularını sev ama oyunu chp ye ver.
Sosyal ağlarda paylaş

nese... burada 12312 sayfada yazsak sonuş değişmeyecek nede olsa...

23 temmuz sabahı Ak Parti yine tek başına iktadar olacak. Deniz amca yine erken seçime götürdüm ülkeyi ama yine seçilemedim olsun meclise girdim diyerek teselli edecek kendini.
bahçeli ya ucundan girer yada ucundan kaçırır...

hatta oy oranlarıda vereyimde ileride nostradamusculuk oynarım belki.
akp %36 - 38
chp %20- 22
mhp %9.5 - 10.5
Sosyal ağlarda paylaş

@gellidus

Hmm ayarı verip gitmişsin o da güzel :)

said:
Yolsuzluklari fln gazeteler kendilerimi cikartiyor zannediyorsunuz hepsi arastirmalar sonucunda..

Hmm aslında bir kısmını gazeteciler bir kısmını chpliler çıkarıyor.. Ama bence Turhan Çömez CHPlilerden daha iyi muhalefet yaptı AKPye karşı lol

said:
Ataturk un chp sinde Ataturk zamani parti ici muhalafeti biraz arastir o zaman ondan sonra konusalim..

Evet biliyorum zaten araştırmama gerek yok.. Atatürk hiçbir şekilde parti içi ve mecliste muhalefete izin vermedi çünkü o zamanki vekiller ota boka itiraz edip işleri yavaşlatıyorlardı.. Üstelik parti için demokrasinin olmasına gerek yoktu çünkü Atatürk dört dörtlük adamdı.. Baykal öyle mi? :)

said:
Ayrica chp ye oy atmadik diye vatan haini degil Chp ye atacakken Baykal var diye chp ye oy atmiyorsaniz oylesiniz..

Evet Baykal nefes almayı bırakmadan CHP'ye oy vermeyeceğim çünkü CHPye oy geldikçe Baykal kendisine oy geliyor zannediyor ve istifa etmeyi düşünmüyor.. Bu seçimlerde Baykal barajı geçince bi 10 yıl daha istifa etmeyi düşünmez..

...
..
.

Ayrıca;

Byekalma hatta sigigit
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evet biliyorum zaten araştırmama gerek yok.. Atatürk hiçbir şekilde parti içi ve mecliste muhalefete izin vermedi çünkü o zamanki vekiller ota boka itiraz edip işleri yavaşlatıyorlardı.. Üstelik parti için demokrasinin olmasına gerek yoktu çünkü Atatürk dört dörtlük adamdı.. Baykal öyle mi? :)

Bende bir Atatürk tanıyorum kurtuluş savaşının en zor günlerinde meclisi kapatalım çok tartışma çıkıyor diyenlere hayır bu ülkeyi bu meclis ile kurtaracağız demişti.

Ülke içinde muhalefet olsun diye yakın arkadaşlarına başka partiler kurdurmuştu.

Araştırmadan bilmeden Atatürk'ü diktatör yapmışsın aferin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah passanger ne güzel araştırmışsın sen öyle Atatürk'ü.. Yoksa ilkokul tarih kitaplarından mı araştırdın..

Çünkü sadece milli eğitim kitaplarında öyle ifadeler var..

...ve Atatürk Konya'ya şapka devrimini getirdi.. Bütün yobazlar "heyoo kahrolsun fesler, yaşasın şapkalar yihhaa" diyerek feslerini havaya atıp yeni gıcır gıcır şapkalarını taktılar.

Lol bunada inanmışsındır sen şimdi.. İstiyosan iyice bi araştır bakalım o zamanları işler öyle tatlı tatlı çözülüyormuymuş..
Sosyal ağlarda paylaş

Siz burda kendi parti içi siyasetinizi tartışırken acaba gerici partiler ve seçmenleri ne yapıyor?
Hiç söylenmeden gidiyor oyunu atıyor adam. Çat diye de seçiyor partisini.

Ha genel olarak ülkemizde ilerici görüş takınanların nedense afedersiniz bir bk beğenmemesinden, cumhuriyetçi partiler hak etmedikleri yerlerde kalıyor.

Siz hala tehlikenin farkında değil misiniz? Cumhuriyetinize sahip çıkın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siz burda kendi parti içi siyasetinizi tartışırken acaba gerici partiler ve seçmenleri ne yapıyor?
Hiç söylenmeden gidiyor oyunu atıyor adam. Çat diye de seçiyor partisini.

Yoo Recai Kutan ve büyük hocaları(!) Erbakan'ın Tayyip'e yüklenmesi sonucu kimi gerici seçmenleri kararsız kalmış durumda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...