Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Türk Telekom'un çıkış sorunları yüzünden bir takım sitelere giremiyoruz aynı şekilde icq yada giremiyoruz.Çünkü yurtdışı proxy kullanıyorsanız oda olmuyor. 5 dakika 1.5 saat arasında düzelebilir dediler bekliyoruz sabırla. Ne zaman bitecek bu telekom'un sorunları?[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 benim 4-5 dk önce gitti bağlantı sicim dedim gene izmirde bilmem ne koptu ondan ping firladi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 sinir bozucu olaylar zincirine bir tane daha eklendi... bağlantı o kadar yavaşladıki ciddi ciddi Telekom'u basmayı düşünüyorum artık...[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi [Bu mesaj ReaperXS tarafından 06 October 2003 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 evet bende şu anda bu sorunu yaşıyorum. ne icq ne de yurtdışı siteler açılıyor.. baydı gerçekten telekom yeter artık.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Telekom go home Telekom go home[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Türk telekomun takvimine göre 1-1,5 saat 4,5 la 6 yıl arasında değişir. bu ne kardeşim ztn hergün kopup duruyoz modemin send i yanıp sönmeye başlıyo göz möz kırpıp yamuk yapıyo sinirimi bozuyo hemen hemen her gün bu saatlerde böyle oluyo (ultratv) herkesde oluyomu yoksa bendemi bu hergün kopma hedesi[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 10 dakkadır hiçbi site açılmadı şu an paticik açıldı hala icq da online olamıyorum. Kızgınım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 öeh be! yeter ama defolup gidemedi telekom[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Cıvıttılar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 evet batırdılar bende giremiyorum :) tam vakit buldum dolaşıyorum bilgisayarıma özlemle pis telekomm :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ya Bırakın yabancı siteleri Kablonet.com ' a Ping atıyorum 250ms dıyo Bunedir ya? İyice gitti bi ara şimdi yavaş yavaş düzeliyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ne düzelmesi 400 lere 500 lere cıktı ms Oha diyorum tek kelimeyle abarttılar.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 siz gene sanslisiniz, baglantim aktifkablo, uzanlarin tum sirketleri gibi aktifkabloda faaliyete son vermis. en son teknik destegi aradigimda "abi biz cikiyoz isi biraktik gorusuruz optum" gibi bisey dedi karsidaki kisi sonra bir daha ne telefonlar acildi ne birsey... gunde 8-10 kere 1er saat en az baglanti kopuyor.[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bazende baglanti kopmuyo ama hicbi yer acilmiyo butun gece acikh birakiyorum sabaha 40 mb anca cekhmis oluyo falan aktifkablo tek kelime ile suxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 İnteraktif gene en iyisi.Kablonet.com a 451 ping veri,ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 anam aktifte çalışıyodu toptan şutladılar herkesi o dahil.. genel müdürü+ 3-5 kişi çalışan kaldı. iflah olmaz malesef artık pek..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben de geçenlerde teknik destek için aktifkablo'ya ulaşamayınca 126'dan sordum. karşıma bir bayan çıktı: -benim kablonetimde sorun var, aktifkablo'ya erişemiyo... -aktifkablo yok! -nasıl yok hanımefendi? -aktifkablo yok beyefendi... -iyi de bu elimdeki numaralar kime ait? -aktifkablo diye bir şirket yok. -iki gün önce vardı? -beyefendi, uzan grubu iflas edince aktifkablo da kapandı... -(baştan aktifkablo kapandı desene denyo) hmm peki benim teknik desteğe ihtiyacım var. ne yapmam gerekiyor? -bulunduğunuz yerin telekom müdürlüğünü arayın. koblonet ekipleri varsa ilgilenirler... -(%&&$$&) tabi tahmin edeceğiniz gibi bulunduğum yerin telekom müdürlüğündeki ilgili arkadaşa tüm çabalarıma rağmen ulaşamadım. sekreteriyle epeyce samimi olduk orası ayrı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 06 October 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Sufi Sekreterle ne türde bir samimilik yaşadın :-) Bu arada Sanırım Ping düzeldi Paticik'e 20 - Kablonet.com'a 16 ping vermeye başladı. Bozulmaz işallah böyle kalır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 herşeyi de anlatmayalım artık 8-)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 düzeldimi ne? daoc a girebilenzi[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Düzeldi evet... Neyse hayırlı uğurlu olsun bu düzeldi. Kablonet yeni problemlere yelken açtı...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yelkenlerin ömrü uzun sürmedi,yurt dışı sitelere gene girilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Hiç türk proxy yok mu ya icq için ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 [Bu mesaj ghaldszar tarafından 06 October 2003 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar