Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bazı insanların gerçekten ironi içeren cümlelere kafası basmıyor. O yüzden düz yazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 mesajlarımdaki fikirsel vizyona erişemeyenler ahanda böyledir işte: [spo] [/spo] [spo]şaka lan şaka alıntıdır [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 çevir kazı yanmasın bana da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu şimdi okudum ironi yapmaya çalışırken gerçekten ironi yapmanın gereklerini öğrenmelisin. Yazının dokunduğu insanlardan biriside bendim(belkide en sert tepkiyi gösteren), ancak şikayet etmeme rağmen senin çıkıpta başlıkta ben ironi yaptım yanlış anlaşıldım kusura bakmayın anlatmak istediğim o değildi demeni beklerdim(lerdik). Ayrıca bu konudaki tepkini gösterirken dahi çok ilginç bir üslup takınmışsın,kendini savunmaya çalışırken daha da dibe batıyorsun bence hem forumda hemde gerçek hayatta kendini ifade ederken kurduğun cümleleri ve kullandığın kelimeleri özenle seçmelisin. Tabi toplumda var olmak istiyorsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 zomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 edebi sanatlar bundan sonra yasak olsun kullanilmasin (amanin mubalaga sanati yaptim napcez simdi) (amanin bide ustune double ironi way way way way) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 niye "patide ironiden anlamayan angutlar ve biz varız" sonucuna getiriyor ve burada zegna'yı suçluyorsunuz gerçekten merak ediyorum. bu olayın öncesi filan mı var? şimdi tekrar bakıyorum, mesajda yavşak, ipne demek kurallar dahilinde midir? hayır. hele ki gerilmiş bir konuda? iki kere hayır. uygulanan yaptırım yanlış mı? bana normal gözüktü. ya da neyi savunuyorsunuz, ben onu anlayamadım. fedaykin hakkını arasın, sorusunu sorsun, delikanlı duruşunu göstersin de, yetkinin kötüye kullanımı nerede, tek satır alıp anlam çarpıtmak nerede ve en önemlisi şerefsizlik nerede ben gerçekten anlayamadım. yanlış anlaşılmasın, ben genel olarak zegna'nın tutumunu sevmem. mesajlarını sevmem hatta çoğu mesajını okumam. öte yandan fedaykin'in yazılarını oturup uzun uzun okurum da... el insaf be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 işte sorun da kimsenin kimseye aslında yavşak yada ibne demediğidir, bu da sizin anlamadığınız kısımdır. orada kimseye yöneltilmiş bir hakaret yok. ironi dediğimiz şey o zaten. fedaykin'in anlatmak istediği şey forumlarda bile bu kafada düşünen insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kurallarda "birine denirse suçtur, birine denmezse değildir" diye bir ayrım yok. daha doğrusu varsa da ben bilmiyorum. fed benden daha yolludur (eskidir), benden daha iyi bilir, karakedi "küfür yasak, nokta" dememiş miydi? ki zaten fedaykin birine çıkıp da ibne ya da yavşak diyorsa direkt banlansın. hakaret etmekle küfür etmek arasında büyük bir fark var. hem şimdi aklıma geldi, a.q. kısaltmaları niye yasak birini hedef almadıkça küfür serbestse? buraları editledim. samimi birşeyler yazmıştım da, birilerini kırmak istemem [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:55 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: ki zaten fedaykin birine çıkıp da ibne ya da yavşak diyorsa direkt banlansın. hakaret etmekle küfür etmek arasında büyük bir fark var. Ben şikayetçiyim üstteki arkadaştan. Mesajında ibne ve yavşak gibi şahısları rencide edecek tabirler kullanıyor. Benden de şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yahu neden anlamıyorsunuz? bu ya da başka herhangi bir forumda küfür(bakın hakaret demiyorum o ayrı bir kefede) neden yasaktır? çünkü seviyeyi düşürür, ortamı mahalle kahvesine çevirir değil mi? tamam hepimiz bunda hemfikirsek ne yapmamız gerekiyor? forumlarda birine yönelik ya da havaya yazılmış şekilde "lan ibne" "o yavşağın ... " diye başlayan-biten-süregelen cümleler kullanmamamız gerekiyor değil mi? çünkü bu ayırt edilebilir bir kavram. yani bir insan gerçekten küfür ediyorsa bunu anlayabilirsiniz. ama bizim savunduğumuz fedaykin'in orada küfür etmediğidir. yani küfür etmek gibi bir niyetle yazılmamış bir yazı. o tartışmaların olduğu sırada aktif olarak izlerken de bana küfür gibi gelmemişti. ne demek istediğini anladım en azından o yüzden batmadı yani. niye inatla adamın küfür etme çabasında olduğunu düşünüyorsunuz ki? niye küfür etsin adam gelip de. bu adam salak mı ki kurallar nedir ne değildir bilmesin.(ki bazı barzolar bilmiyor bu kuralları) kurallar kesin ve netse eğer bildirilir bu forumlarda hiç bir şekilde küfür içeren cümleler yazılamaz denir kapatılır konu. diktatörlükte de sınır tanınmaz tabi bu şekilde. ha ayrıca a.q kısaltmasını yazan herhangi birisi olsa şurada 5 dakika daha durmam. çünkü 9 yaşında çocuğun bile diline dolanmış olan iğrenç bir kısaltma olduğunu düşünüyorum. bunu kullanan bir insan a.q demek yerine ben dünyadaki en seviyesiz, spastik adamım dese aynı kefede benim için. ki bir çok kişi için de aynı hisleri uyandırır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 niye konu dönüp dolaşıp küfür'e geliyor anlamıyorum. burda bir kısım düşüncelerini hakaretlerle veya hakaret içerikli ironilerle anlatmaya çalışırken diğer bir kısımda onlara yaptıklarının yanlış olduğunu güzel bir üslupla anlamaya çalışıyor. konuyu fedaykin açmış sonra çekmiş gitmiş gayet kuul birşekilde lafımı söylerim giderim demiş kime neye vurduğu mühim değil. hadi bakalım fedaykin attı bir kuyuya taş burda kırk kişi çıkarsın çıkarabiliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Öğlen saatlerinde bir önceki konuyu okuyup tepem attıktan sonra bu konuyu açıp fabrikadan çıkmam gerekti zira bir cenaze için Bursa'ya gitmem gerekiyordu. Eve biraz önce geldim ve birazdan da misafirlerim gelecek. Herhalde 12'den sonra bütün yazılanları okuyarak cevap atmaya fırsatım olacak zira konu hem baya uzamış ve benimde birazdan kaçmam gerekecek. Şimdilik iyi geceler efem ve kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: said: ki zaten fedaykin birine çıkıp da ibne ya da yavşak diyorsa direkt banlansın. hakaret etmekle küfür etmek arasında büyük bir fark var. Ben şikayetçiyim üstteki arkadaştan. Mesajında ibne ve yavşak gibi şahısları rencide edecek tabirler kullanıyor. Benden de şikayetçiyim. irony yapma arkadaşım ayıp oluyo ayar, ironi kelimeleri bu kadar sık geçince bir espiri kalmıyor, yazarken bile iğrendiriyor insanı ben niye yazıyom ki ayroniy ishte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ha bu arada bana deli demeye çalışmış üstteki yazıda birisi şikayet et butonu neredeydi efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bence ironi yapmadı açık açık söylesin.fikrinede tamamen katılıyorum aslında yavşak a pek katılmıyorum ama negatifligine katılıyorum. yavşak küfür degildir bu 1. şikayet edenler kendini savunacak birşey bulamadıgından tek çare butona basmıştır. niye öcüler gibi küpe müpe takıp saçı dişi gibi uzatıp "ben metalciyim,ben gitaristim,düzene karşıyım sizden farklıyım" demeyi terci ediyorlar bende onu merak ederim hep.kimlik arayışı heralde. saçına başına adam gibi bakımını yapıp gıcır gıcır uzun saçlı olup da küpe takana lafım yok o ayrii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @fedaykin : butonu kullanmak hakkın çekinme, ezilme ez mantığı ama aradığın buton içinde onu görmelisin önce seni durdurucak ve refaha katıcak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 uzun süredir foruma üye alınmıyor dolayısiyle herkes fedaykinin yazım tarzını az buçuk biliyor olmalıydı.Hatta bilmese bile gayet açıktı ordaki ironi..saçı küpesi olan şikayete basmış gibi görünüyor şuana kadar çıkıp " ben şikayet ettim" diyenlere bakınca bu da fazlasıyla komik bence.. ps : benim de 6mmlik tünellerim var ben daha uzağa işerim ayrıca o lafları üzerime alındım ve fedaykin abiye laflar hazırladım ve hatta şikayet ediyorum...!!!111!!1 not: "ps" kısmı şakadır anlamayan çıkmasın sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bende önce yazan biri oldu mu bilmiyorum ama bi msjı 10 kişi şikayet edemiyor. 1 kişi ediyor sonrası dona kalıyor zaten şikayetli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ozel mesaj atiliyor ama :p fedaykin yazacagini yazsinda, fazla uzadi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben bu topici şikayet ettim de, helecanla fedaykini başka bi f** şeklindeki nickli arkadaşımız sanıp etmiştim sonradan uyandım =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ya bu konuyu geçtim, forumda denetlenmeyen bölümler var sanırım... özellikle knight online bölümü çok seviyesiz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 edit [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:46 tarihinde, DeamoN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @DeamoN : Bu tarz şeylere yaptırım uygulanmasaydı, öyle veya böyle. Sonu ne olurdu acaba burası küfürden hakaretten geçilmezdi bence özgürlük belirli sınırlar içinde kaldığı sürece özgürlüktür,insanları incitmeden kırmadan. (inceden takıl istediğin gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 edit [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:46 tarihinde, DeamoN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar