Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilitli konu, gücün kötüye kullanımı ve banlayın bitsin bu iş

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

her insan aynı algı sistemine sahip olmadığı için böyle sorunlar olması doğal. fazla büyütmeyin bence. adam kinaye yapmış, yanlış anlaşılmış. ofensif bir dil kullanmış mı? kullanmış. tepki görmüş mü? görmüş. yeter olsun, bitsin. iki taraf da hatalı.

1- fedaykinin mesajı bir kısım insanları kendini savunmaya zorlamış.
2- yapılan savunma, karşı saldırı içeriyor.

mesaj silindiyse silindi, kim haklı diye tartışmanın lüzumu yok...

ben de uzun saçlıyım, 4 küpe takıyorum. bu kadar alınmıyorum üstüme.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak yahu. Adam bariz ironi yapıyor, bunu herkez de anlıyor. Ama anlaşılamayan bir zihniyet bunu şikayet ediyor. Garip, tbr brv demek lazım. Ben de uzun saçlı ve küpeli tanımına uymama rağmen o yazıyı okuyunca sırıttım. Herkesten aynı mantaliteyi beklememek lazım demekki. Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin'in o mesajında alınganlık yapılıcak bir şey yoktu.

tamam net ortamında smiley vs kullanmadıgın zaman yanlıs anlasılabilio.sonuçta kimse kimsenin yüzünü göremio o anda.

ama fedaykin'in mesajında hakkaten hiç bir kötü amaç yoktu.okuyunca da cok rahat anlasılabiliodu
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun saç, küpe vs vs hepsi univ bitene kadar ondan sonra max %5iniz o duruma yakın bi halde kalıyor gerisi bizden olucaksınız hehe.
Ben de sevmem uzun saçlı küpeli kirli sakallı, salaş giyinen insanları, bana bişi ifade etmeyen müzik dinleyeni ama karışmam da kendi bilir yani bana göre henüz kişiliği oluşmamış (oluşmamış dedim zayıf veya benzeri bişi demedim) gençliğini yaşayan insandır ve adından da belli olduğu gibi DELİkanlıdır. Büyüğünce geçer merak etmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeniler-eskiler ezikliği de iyice tavan yaptı artık. eskilerden eskiyiz tadında hiç bir mesaj yokken niyeyse yeni olan arkadaşlar(bu yeni de ne demekse üye almıyor paticik bi süredir zaten) inatla eskiler şöyle böyle diyorlar. böyle eskiler tamam.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:37 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ha unutmadan
sozlukteki cok kotu mafyasi tadinda ota boka
uyari hedesini tiklayan nesilde yeni geldi patiye
bundanda haz eden bi isnan deilim
eskiden biri ayarsiz bisi yazdimi ayarini alir susardi
simdi millet alttan alttan benim mesajima kotu bu kaka bu tikliyo
anlamiyorum
profesyonel organizasyonlara ters bi insanim

ha unutmadan fedaykin icin hedehodo bi yorum yapan arkadaslara diyim
fedaykin denen sahis cogunuzun toplami kadar kitap okumus hossohbet gencle gec yasliyla yasli olan
yasi genckince eski bi gomonisttir
siz daha yemege mama derken bu forumda at kosturmakta kokorec festivallerine eslik etmekteydi
burda laga luga konusmadan hakkiinda konustugunuz admai bilin ole konusun
su forumda okumadan mesajlarina yes yes awright diyecegim sayili sahislardan biridir
ha fikirlerinin hepsina katilmama ama saygi duyarim

bu arada patide lan sozcugunden kimse uyarilmamistir
uyaran olduysa bend eonu uyariyim o derece yane
uyarilsin gece gece
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykini bireysel olarak da görmüşlüğüm var... saygı duyarım.. hatta bence gerçekten süper bir insandır. o topicin tamamını , fedonun mesajını okuyamadan, okudum. Aşağı yukarı fedaykinin yazdığını da tahmin edebiliyorum... Belki fedaykin'in tarzını bildiğimden de olabilir o pozisyon bana açıkçası gayet net bir ironi olarak gözüktü. Hakemin ve fedonun kararı doğru. Karar devam.

said:
Goz var, nizam var.

bu da çok kitap okuyan bir için ironik olmuş mesela... zira doğrusu göz, izan'dır.

/End of Irony :):):):):):):):):):):Smileysmayliysmayliy1birbirbir
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin: Ben bu forumda olduğum sürece "evet efendim, peki efendim, haklısınız efendim" dememi kimse beklemesin. Ben hıyara hıyar derim...

katılıyorum ben de. arada şu mesajınızı sildik falan gibi mesajlar geliyor. varsın gelsin..

ayrıca en komiği bariz kinaye içeren yazıların silinmesi. ne yapmak lazım bilmiyorum. Üzerine devasa bir ok işareti mi koymalıyız? veya etrafında meşaleler mi yakmalıyız.

ben hep absurdism etkisinde yazılar yazarım. ingiliz ve amerikan dergilerine varınca bi sürü yere yazı yazdım ve hep aynı şekilde yazdım. hiciv içeren yazılar, eğlenceli görünen ancak altı dolu yazılar falan işte... kötü olan şu; artık yaş mıdır, eğitim düzeyinden midir yoksa espri anlayışının kıtlığından mıdır veyahut cranium da kalınlık var da içeriye mi nüfuz etmiyor sözler bilmiyorum ancak burada bazı zamanlar baş gösteren bir anlamamazlık durumu var. adam anlamıyor esas söylenmek istenileni, basıyor şikayete! ohh. afiyet olsun! negzel..

"kardeşim açık seçik yazın siz de demek istediğinizi" diyenler/demek isteyenler olacaktır amma ve lakin hiçbir zaman aynı etkide olmadığını bilmeleri gerek. Dahası bu kinaye tabakasını yazının üstünden kaldırdığınızda yazılar çok sert bir hal alıyor. bir nevi kadife eldivenli demir yumruk hedesi. kodumu oturtuyor ama pek bi fetiş gözüküyor.

ha, senin o yazdıklarını anlamayanlar daha sonra yazılan kinayeleri, içinde az biraz "acı alay" içeren metinleri anlayacaklar mı? orasını ben bilmem...

haydi geçmiş olsun cümleten
Sosyal ağlarda paylaş

yannis yaptin admin demeye neden hakki yok ki
afedersiniz ama
edaykininde bence 5 senedir bu foruma uye biri olarak
bisiyi sorma etme hakki war
onu gectim
fedaykin 5 senedir uye olup sanal bi kisi de deil ki
patinin ilk olusumlarinda leetranosla yemek yiyen
kac defa kokoya gittgimiz dugununde sikir sikir gobek attgimiz bi insan
dynayla nargile ictiler mi onu hatirlamiyorum ama
Sosyal ağlarda paylaş