Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Buraya upload ettim. İngilizceler ama inanılmaz basit yazılmışlar - eğer bilmiyorsanız çırpmak, eritmek gibi birkaç kelimeyi öğrenip hepsini anlayabilirsiniz. 100 kb kadar sadece ve pdf formatında. Ftp server 'ımda bunun gibi 101 kitap daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 [spo]@ zarek, nocom, lucifel : attıgınız saçma sapan mesajları komple sildim. her topicde birbiriniz ile laf dalaşı yapmayın. ondan sonra iyi izlenim bırakmayacaksınız. forumu kullanım amacınız paticik kurallarına tamamen aykırı. dikkat edin lütfen. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hangi programla açmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 pdf=acrobat reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bi denemek lazım dimi :) sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 attığım mesajta hala ısrarcıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ana zarek in postu silinmiş neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: @ zarek, nocom, lucifel : attıgınız saçma sapan mesajları komple sildim. her topicde birbiriniz ile laf dalaşı yapmayın. ondan sonra iyi izlenim bırakmayacaksınız. forumu kullanım amacınız paticik kurallarına tamamen aykırı. dikkat edin lütfen. Bi okusaydın... İkinci posta BAM diye genel yönetici daldıysa bişeyler vardır kesin bakmak lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar