Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nano iPhone geliyor


Redogski

Öne çıkan mesajlar

Apple, iPod'un bazı özelliklerini kısıp, Nano iPod adıyla satışa sunmuştu. Şimdi sıra iPhone'da.
Apple firması, daha önce iPod'da uyguladığı bir stratejiyi şimdi iPhone üzerinde uyguluyor. iPhone gibi bir telefona bu kadar yüksek bir meblağ ödemek istemeyenler için iPhone'un daha ucuz versiyonu çıkarılacak.

JP Morgan çalışanlarına göre Apple, 5 Temmuz'da Nano iPhone'un patent anlaşmasını imzalamış. Bu konuda yoğun çalışmalar devam ediyor. 2007'nin son çeyreğinde Nano iPhone'un piyasaya sürülebileceği belirtildi. iPhone'un Nano sürümünde de touch pad kontrolu ve scroll tekerleğinin olması bekleniyor. Fiyatı da buna uygun olarak $300 civarında olacak.
kaynak:technolabs

benim anlamadığım shuffle okadar küçük olucaksa nası yönetilicek :D.2 parmak sığmaz ona.bide parmak kadar bişeyse konuşmak komik olur onla :D

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar iPhone almayin ben oha oha alicam diye daldim direk o olaya (ABD'deyim su an) ve

1- MMS bile desteklemiyor bir telefon olarak cok sikko.
2- Kamera olaylarina hevesliyseniz N95 ve iPhone la cekilen 2 fotonun kiyaslamasi buyrun burda:

3- Pili diger tum ipodlar gibi cikartilamiyor disariya
4- Initial release hicbir zaman alinmaz.
5- Bu en onemlisi: Cingular'in 2 yillik anlasmasi olmadan, unlocked alsaniz bile herhangi bir siteden, aktive edemiyorsunuz. Aktive etmeden de 4 veya 8 GB lik 600 dolar para verdiginiz bi ipodunuz olmus oluyor.
Ha kirdirilir tabi, ama riskini goze alirsaniz. Garanti vs her sey gidiyor, ve iPod'u olanlar bilirler tamamen random bir sekilde bozulur iPodlar.

Paranizi cope atmayin yani. iPhone alicaksaniz kisi bekleyin Avrupa versiyonunu, hem ilk surum almamis olursunuz.

Neyse iste ben bu gazim sonucunda N95'le tanistim ve asik oldum alete siparis ettim, bugun de geldi. 600 dolar civari burada 8GB lik iPhone modeli, ben N95'i unlocked 650 dolar civari biseye aldim iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya lock olayından dolayı dediğin mantıklı da, n95 bildiğin üzere müzik olayında yetersiz. benim de ipod um olsa, gidip kamerasından wirelessından falan filan n95 alırdım da. ipod un 2. versiyonu avrupaya geldikten sonra onu alırım diye düşünüyorum neden?

1. iphone n95 ten daha cool
2. daha iyi müzik dinlenir
3. telefon alıyorum fotoğraf makinesi ya da kamera değil, ok fena seçenek değil dvd kalitesinde film çekmesi de, hangi hafızaya aga? daha 4gb lık bile memory card ı yok.

ama n95te de yok yok orası doğru. bkz. gps.
ama iphone shuffle çıkarsa > n95 olurdu. random arıyo düşünsene listeden birini hasfdg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...