Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ezan okunurken müzik dinlemek günahtır diye öğrendik hep. Bir de bunun mezarlığın önünden geçerken versiyonu var. Ezan okunurken müzik dinlemek gerçekten günah mıdır? Günah ise nerede yazıyor? Günah değil ise bu nereden çıkmıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ezan okunurken mezarlıktan geçip müzik dinlerseniz ölüler kalkıp aklınızı alıyomuş. burda da çan çalarken takla atmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ezan okunurken ben sesi biraz daha açıyorum bastırsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ezan okunurken black metal dinlemek günahtır bence. e yani diyecek bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Gunah olup olmadığını bilmiyorum.ama mezarlıktan geçerken muzik olayını bir saygı olarak ögrendim. cogu kişinin umrunda değil. ezan olayını bende bilmiyorum.ama ben kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bende ezan okunurken müzik olayını saygı olarak biliyorum hani namaz vaktinin geldiğini bilmesi gerekenler için.Geçen gün ev arkadaşlarımla oturuyoduk müzik çalıyodu gürültülüce.Ezan okunmaya başladı.Bilg. başındakine dedim az kıssana.Niye ki dedi duyması gereken duyuyordur biz namaz kılmıyoruz ki dedi.Bana da mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kardeşim günah değildir sadece ezana saygısızlık olmasın die öyle bişey yapılır...... mezarlıktada ölülere saygısızlık olmasın die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 müslüman değilsen ezana saygısızlık da yoktur tabi. o var. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 21:03 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 acık alanlarda muslumanların ezanı duymasını engellememek adına muzık sesı kısılır.ancak odanda muzık dınlerken kısmak falan kel alaka.aynı sekılde ölmüs birine karsı duygu beslemek sapıklık veya geçmişten gelen duyguların kalıntısı bence gayette mezarlıklardan gecilirken müzik dinlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Başkasının ezanı duymasını engellemedigin sürece sorun değil, dinlersin dnlemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mezarlıktan geçerkende, ezan okunurken de açarım müziğimi, gayet rahat dinlerim.. Bunun günah olduğuna inanan gerzektir, örümcek beyinlidir.. Haa saygısızlık demek te saçmadır bence.. Eğer yukarda dendiği gibi birinin ezanı duymasını engelleyecek şekilde müzik dinliyorsanız o, o kişiye saygısızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ekmek yere düşünce günah patates görünce vur tekmeyi yuvarlansın gibi bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 günah değil mezarlıktan geçerken de ezan okunurken de saygı gereği kısılır. mantıklı bir harekettir, yine dinleyebilirsiniz müziği de bastırsın diye sesi daha fazla açmak nasıl bir yorumdur anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Yahu mezarlık yanından geçerken sesi kısmakla ölüye saygının ne alakası var? Adam ÖLMÜŞ! Başı mı ağrıyacak müzikten?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Laraken üye § 15 Temmuz 2007, Pazar - 21:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- müslüman değilsen ezana saygısızlık da yoktur tabi. o var. ozaman insanlara saygısızlık olur.avrupada bi kliseye gir müziğin sesini aç bakalım :D. adamlar konuşmuyor bile nerdeyse.kısık sesle konuşuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 işte camiye girip yapmıyorum ben onu. hayır dayak yerim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 niye girip açmakla karşılaştırıyorsun ki?cami içinde dinlemiyor bu insanalr da sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Kiliseye girip müzik açmak ayrı, odanda ezan okunurken sesini kısmamak ayrı.. Di mi ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 onu dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ben larakenin yazdığından bahsettim :D.direk öyle saygısızlık olmaz diye yazınca.ozaman sen camiye girip müzikte açarsın demek geldi içimden ondan ölye bi örnek verdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 istiyen istediği gibi yapar.kişiye kalmış birşey. ben mezarlıktan geçerken muziği kapatırım.bunu ailemdeki herkes yapıo.taksiciler de yapıo. adam ölmüş zaten ne saygısı alsjkldkasdhmasdjah demekle olmuo ki insanlar yapıo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ya bu tür ince konuları neden kafaya takarsınız anlamıyorum. sesi açabilirsin de açmayabilirsin de, eğer açıyorsan açmayana örümcek beyinli demek saçmadır. müslüman bir toplumuz ve uzun bir süredir bu böyle gelmiş böyle gidiyor. ne var yani bunda 2 dakika müzik dinleyemeden duramayacak insanlar mıyız? hayır tabi ki, sesi kısmak zorunda değil kimse. kısan da kısmayan da yanlış bişey yapmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Lucky güzel söylemiş. Ezana ve ölüye saygıdır o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bence olayın müslümalık yada hristiyanlıkla alakası yok.insan terbiyesi direk. ama odandasındır rahatsız edebileceğin kimse yoktur ozaman takıl istediğin gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sen ezani dinlemiyorsan, baskalarinin dinlemesini engellemedigin surece muzigin acik ya da kapali olmus pek farketmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar